Mit iszik a pasi az első randin?

Ezt árulja el róla

Sokat elárul a férfi személyiségéről az általa választott ital, ezért nem árt, ha megnézed, mit tart a kezében az első találkozás alkalmával.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legegyszerűbb módja, hogy nagy vonalakban feltérképezd a férfi személyiségét, ha megnézed, mit iszik az első randin. Bár az első hivatalos találkozás alkalmával mindkét félben van némi megfelelési kényszer és alkalmazkodási igény, az esetek többségében mégis a megszokott, jól bevált italokhoz ragaszkodik az ember.

Egy londoni bárokban végzett felmérés szerint az egyes italtípusok fogyasztói bizonyos közös vonásokkal rendelkeznek. Ez a felmérés állapította meg azt is, hogy míg a borivók többsége érett személyiség, addig a sörivók közül sokakra jellemző a kreativitás.

Az italfogyasztók, akik rendszeresen ugyanazt az italt vásárolták, pszichometriai felmérésben vettek részt, melyben bizonyos tulajdonságaikra voltak kíváncsiak. Az eredmény szerint szoros kapcsolat van a személyiség és a választott ital között. Ez a kapcsolat abban a szellemben értelmezhető, hogy végül is minden, amit az ember tesz, az a személyisége kiterjesztése, ahogyan a frizura és a ruházat is. Íme, a felmérés eredménye.

Vörösbor

A vörösborfogyasztás érett személyiségről árulkodik, aki nemcsak külsőleg, de belsőleg is magabiztos. Az ital kedvelői gyakran fontos pozíciót töltenek be, de legalábbis elhivatottak, és tudják, mit akarnak elérni az életben. Általában rendszerezett elmék és rendszerető lények, akik jól tudnak egy dologra koncentrálni. Többségük célorientált, ám néhányukat a kényszeresség is veszélyeztetheti. Ugyanakkor sznobságról és modorosságról is árulkodhat, ha valaki azért fogyaszt vörösbort, hogy ezzel elegáns képet fessen magáról a környezete elé.

Mit iszik a pasi az első randin? Ezt árulja el róla

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fehérbor

A fehérborivók kíváncsi és kalandvágyó emberek, akik szeretik a kihívásokat. Nem hagyják magukat irányítani, és ragaszkodnak személyes szabadságukhoz, ám ahhoz is, hogy naprakészek legyenek a divat kérdéseiben. Karakteres öltözködési és gondolkodási stílussal rendelkeznek, és határozott véleményük van a világról is.

Tequila

A tequilafogyasztók extrovertáltak, intenzív társasági életet élnek. Küllemükben és gondolkodásukban fiatalosak - szabad lelkek, akik szeretnek kísérletezni, de nincs kedvük hosszú távra tervezni. Nem foglalkoznak azzal, mi lesz holnap, ami olykor elhamarkodott cselekedetekre sarkallhatja őket. Inkább a pillanatnyi örömöket részesítik előnyben, mint a hosszú távú profitot, viszont ők azok, akik igazán képesek jelen lenni egy helyzetben.

Gin

A gin kedvelői ezzel szemben stabilitást sugároznak, elfogadják a valóságot úgy, ahogy van, ezért békében élnek önmagukkal is. Gyakran családcentrikus, otthonközpontú emberek, akik szívesen sietnek mások segítségére, amikor úgy érzik, azok szükséget szenvednek. Fontosnak tartják a stabil párkapcsolatot, és gyakran kétszer is meggondolják, hogy mit tesznek.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sör

A sörivók kísérletező kedvűek és gyakran kreatívak. Kedvelik a jazzt, el tudnak merülni a szokatlan műalkotások élvezetében ugyanúgy, mint a kommersz médiatermékek fogyasztásában. Általában ragaszkodnak a gyökereikhez és a hagyományos szerepekhez, nem ritkán konzervatív ízléssel rendelkeznek.

Ezt is szeretjük