18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mire gondol a pasi szex közben? (18+)
A férfi fantáziája sem mentes a csapongástól, és előfordul a legintimebb pillanatokban is, hogy félregondol. Tudd meg, mire!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végül mire gondolna: semmire. Koncentrál. Liheg. Megjátszáskor legkevésbé sem szeretne hetvenes évekbeli dán pornósztárként átmenni hülyébe, tehát igyekszik nem fennfelejteni a zoknit.
Persze beszélhetünk frissebb, részegebb, régebbi kapcsolatokról. Kifejtés alant.

A kezdet kezdetén

Amikor újonc a válogatott, és keletlenebb a kenyér, az ipse egyvalamire koncentrál: hogy az asszony sikoltson. Mélyet, szívből. Hogy elhitesse: még a leánynak kell előre köszönni. Hogy ilyen masni az ő problémáján még soha nem volt.

Előfordulhat ilyenkor, hogy túlkompenzál. Hogy a saját izzadtsága felett érzett búbánatában eljátssza a menőt. Ez nyilván a kishitűségből fakad, vagy pont holmi nagyképűségből, esetleg egyéb apróbb testi hibákból, mit tudhatjuk mi azt.

De látszik. Mert ilyenkor szappanoperára veszi a szexuális tevékenységet. Affélét még a Magdi anyus sem haldoklott. Olyankor nem gondolkodik: teljesíteni akar. Meg akarja mutatni, oda akarja tenni, bizonyításául, hogy érdemes volt hagyni, hogy odategye. Ahelyett, hogy virágot adna, nyögésre kényszeríti a leányt. Mert anélkül ez a süti habmentes. Vagy legalábbis margarinos, olcsó, sarki bótos.

Ha még több kérdésed van, és a barátnők tanácsai helyett egy pasi véleményére lennél kíváncsi, nálunk mindenre választ kaphatsz, ami csak a szex és a párkapcsolatok terén furdalja az oldalad. Tudd meg, a férfi hogyan látja a dolgokat!

Ha felöntött a garatra

Egészen más a pizzatészta, ha a feltét alig különbözik rajt’ - az ittas férfi a koncentrációba zombul bele. A teljesítési vágy nagyjából stimmel. A teljesítési faktor nem biztos: eszerint tehát részeg fazonnal kezdeni csak vasárnap érdemes. Mert akkor egész jó filmeket ad le a tévé.

Van az alkoholnak egy olyan mellékhatása, miszerint becsiccsentve kifröccsenni nehéz. És, ha nem megy, akkor a férfi reszel. Összeszorítja az szája szegletét, lelket fúj a hímtagba, ha még lehet, és próbálkozik. Nőkre gondol - nem biztos, hogy az alatta remegőre. Pornót vizionál, pedig ami ott folyik, alig több, mint egy Szeszélyes Évszakok epizód 1987-ből, minek egy lila zakós vállalkozó szerepében első számú poénfaktora Tahi Tóth László.

Részegen teljesíteni kemény dolog. Nehéz a sorsa, meg van vetve az ágya a kudarcnak. Nem gondol a férfi olyankor semmire. Csak, hogy fene enné meg, bárcsak összejönne valahogy.

Ha már egy ideje toljátok

Úgy mászik alád, mintha autót szerelne - ezt énekelte az Üllői Úti Fák még anno, mikor az ember fiatal volt, a tinilány meg rámutató magatartástól bősz. És mennyire igaz. Vágyat fojtani csak az idő tud. Illetve huncut fazon ő is, mert csalóka, mert fityiszt mutat: ahol szépíteni kellene, ráncol, ahol pedig őszíteni, ott szürkít. Micsoda egy kétszínű alak.

Az idő ezek szerint hímnemű, legalábbis pont úgy hazudik, ahogy a hapsik szoktak. Például szerelmet, múlhatatlan szenvedélyt. Eláruljuk: múlhatatlan szenvedély nincsen. A szokott formák fantáziálni csábítják az illetékest. Fogalmunk nincs, hogy a szomszédban ez hogy megy, de, ha mást mond, esetleg hazudik a lány. Félreértés ne essék: nem a szeretetről beszélünk itt, csak holmi testi miazmákat igyekszünk kitárgyalni.

A régebbi kapcsolat, hacsak nem Ideálisékról van szó, feltételezi a beleképzelést. Olyankor biza idegen nők érlelődnek a férfi spájzában. Nem tehet róla, de megszokás közben becsukja a szemét, és szituációt, egyéb lánykát, netalán svéd ikerboszorkányokat szuggerál magának.

Az időt kell pofán verni, az a megoldás. Friss vér kell, érzelmi velőátültetés. Meg kell érteni a férfit, ha megcsapja a friss hús szaga. Tudja ám ő is, hogy az idegen bugyi nem megoldás, hogy azok is csak eleinte különböznek a megszokottól. Félrelépés helyett ezért képzeleg. Néha bizony gondolatban mással hál.

Bizonyos szexuális játékok, beöltözős mókák ilyenkor megnyugvást is hozhatnak akár. A leány legyen bölcs, ha már a manus hülye.

Ezt is szeretjük