18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legbizarrabb szexkérdések, amikre rákerestek a Google-ben: nem fogsz hinni a szemednek
Van, ami teljesen elképesztő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit csinál a modern kor embere, ha nem tud valamit? Igen, a válasz helyes. Felüti a Google-t! Ugyanitt felteszi a legfurább kérdéseit, adott esetben a szexről és mindenről, ami azzal kapcsolatos.

A New York Times-ban olvasható egy tanulmány a legbizarrabb szexkérdésekről, amelyeket a Google keresőjébe gyakorta beírnak. A tanulmány szerzője Seth Stephens-Davidowitz, a Harvard Egyetem közgazdásza, korábbi Google-szakember. Véleménye szerint az emberek szexszel kapcsolatos félelmei nagyon jól tükröződnek a Google-kereséseikben, ami még érdekesebbé teszi ezek elemzését.

Az alábbiakban tehát a tanulmányban említett legfurább szexkérdések közül szemezgetünk.

Halszag a bugyiban

Különös, de a nők gyakorta aggodalmaskodnak amiatt, milyen illatuk van odalenn. A Google keresőjébe írt kérdéseikben furcsaságok tömkelege kapott már helyet, úgy mint a halra, a szemétre, a romlott húsra vagy sajtra emlékeztető intim illat - valljuk be, ezek tényleg aggodalomra adhatnak okot, hiszen a megváltozott vagy rossz szag arra utal, hogy valamilyen fertőzés állhat fenn. Itt érdemes megjegyezni, hogy a női keresők körében gyakori kérdés a férfiak kellemetlen intim illatára vonatkozó kérdés is.

A megcsalás szaga

Nemcsak a nőket érdekli, milyen illatuk van odalenn, de a férfiakat is, ám őket más miatt. Sokan keresnek rá a Google-ben, hogyan buktatható le a félrelépő nő intim illata alapján. Egy Sherlock Holmes veszett el a férfiakban, úgy tűnik.

Mekkora a péniszem?

A férfiak minden testrészük közül péniszükre nézvést gugliznak legtöbbet, ám kérdéseik közül is a legfurább, mikor a saját méretük iránt érdeklődnek a neten. Erre valószínűleg egy vonalzó vagy szabás-varráshoz használható centi jobb segítség lenne.

Közülük úgy tűnik, sokan vallják még mindig, igenis lényeges a méret, mivel a statisztikák szerint sokan kérdeznek rá a Google-ben arra is, hogy hogyan növelhető meg a pénisz.

Hogyan tegyem szűkebbé a hüvelyem?

A nők körében is felmerülnek méretbeli kérdések. Gyakori zavarba ejtő kérdés tőlük a hüvelyük tágságára-szűkségére vonatkozik: hogyan tehető szűkebbé? Ez valószínűleg abból eredhet, hogy úgy tartják, a szűkebb hüvely a férfi számára nagyobb élvezetet nyújt az ágyban, illetve a szűkebb hüvellyel rendelkező nők a kisebb átmérőjű péniszt is nagyobbnak érzékelhetik. Valójában nem lenne ok aggodalomra, hiszen intim izmok edzésével és pózokkal csodákat lehet elérni, mint ahogy erről már mi is írtunk korábban.

Ezt is szeretjük