18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Miért nem tudsz bepasizni?

Testbeszéded elárulja!

Lehet, hogy észre sem veszed, mégis azt üzened a férfiaknak, hogy nem vagy szabad préda.

Kerülnek a pasik? Úgy érzed, minden barátnőd sikeresebben ismerkedik, mint te? Amilyen könnyű egy rejtett mozdulattal az ujjad köré csavarni valakit, legalább annyira egyszerű elriasztani is.

Az, hogy első pillantásra mennyire tűnsz csábítónak, nagyban a testbeszédeden múlik, ám lehet, hogy te magad sem vagy tisztában azzal, hogy elzárkózó üzenetet továbbítasz a férfiak felé. Tudd meg, milyen apró mozdulatokkal sugallja azt a tested, hogy te nem akarsz ismerkedni, még akkor is, ha ennek éppen az ellenkezője igaz!

Hideg mosoly

Ha a férfiakat kérdezed, majdnem mindegyikük szerint a legvonzóbb női fegyver a mosoly. Nem mindegy azonban, hogy ajkaid hogyan mozdulnak: ha ugyanis a gesztusban több az akarat, mint a természetesség, a végeredmény cseppet sem lesz vonzó férfiszemmel. Az ilyen szándékolt, de nem csábító mosolyt sokszor hazugnak tartják. Ha valakinek ezt az arcodat mutatod, nem csoda, ha kétszer is meggondolja, érdemes-e veled flörtölni, és végül a nem mellett dönt.

A hideg mosolyt leginkább az aszimmetriájáról lehet felismerni, ugyanis általában féloldalas, sokszor eltúlzott, és túl hosszú időre rögzül mozdulatlanul az arcon. Ilyenkor a felső ajak kevésbé mozdul el, mint az alsó - emiatt kelt a mosoly olyan benyomást, mintha hideg lenne. Ezt a hatást erősíti még az, ha a szemek nem működnek együtt a szájjal, és a nevetőráncok helyett tekinteted tartózkodó marad.

Ne próbálj tehát egy mosolyt kikényszeríteni magadból akkor is, ha nem megy. Ha hódítani szeretnél, feltétlenül hangold össze a szemeidet és az ajkadat: ha tűz ég a tekintetedben, a mosolyod sem lesz semmitmondó! Zavarodat sem kell mű gesztussal leplezned: a piruló arc és a szende mosoly sokkal szexibb lehet!

Keresztbe tett kar

Hiába a bűbájos tekintet, amivel megpróbálod felkelteni magadra legújabb kiszemelted figyelmét, ha mindeközben keresztbe tett karral ácsorogsz, nem biztos, hogy az ő szeme is megakad rajtad. Ez a testtartás ugyanis tartózkodó, elzárkózó magatartásra utal. Azt jelenti, hogy nem vagy kíváncsi az illetőre, akivel épp beszélgetsz, és legszívesebben elmenekülnél az adott helyzetből.

Ha tehát valóban ismerkedni szeretnél, ne csak az arcoddal, de egész testeddel légy nyitott! Ne hidd, hogy a keresztbe tett kar határozottságot sugároz, ez a gesztus ugyanis a párkeresésben inkább bizonytalanságot takar. Olyan hatása van, mintha legutolsó mentsvárként akár magadba is megkapaszkodnál, csak, hogy ne kelljen magányosan ácsorognod a tömegben, hátha valaki kiszúr.

Amennyiben magabiztosnak szeretnél tűnni, kezeidet semmiképpen ne keresztezd, legfeljebb ülő helyzetben a lábaidat: ha hasonló testtartásban egy magassarkúban vagy szandálban mozgatod a lábfejed, az igen erőteljes szexuális üzenet.

Ha pedig a karjaidat is muszáj lefoglalnod, tartsd legalább az egyiket úgy, hogy csuklód belső felét villantsd a pasi felé, hiszen a legtöbben ezt is erotikusnak találják.

Taszító szimmetria

Csak azért, mert szingli vagy, még nem kell egyedül fejest ugranod az éjszakába: sokkal jobb, ha egy barátnőddel közösen teszed mindezt. Társaságban könnyebben ellazulhatsz, merészebb lehetsz, és, ha rosszul sülne el a dolog, és pár mondat után kiderül a pasasról, hogy mégsem ő az, akit egy este alatt szeretnél magadba bolondítani, az egérút is kéznél van.

Vigyázz azonban, nehogy csapdába ess, ha ugyanis a barátnőddel mész pasira vadászni, könnyen lehet, hogy nehezebb helyzetbe kerülsz, mint akkor, ha egyedül lennél.

A nagyon közeli barátok sokszor nagy hatással vannak egymásra, és ez a testbeszédükön is meglátszik: ha régóta ismeritek egymást, lehet, hogy önkéntelenül másoljátok egymás mozdulatait.

Ha férfiról és nőről van szó, a tükrözés a kölcsönös vonzalom félreérthetetlen jele lehet, ha azonban barátnőddel vesztek fel azonos pózt, az azt sugallhatja a férfiaknak, hogy egyszerre mindkettőtöknek udvarolni kellene.

Ez pedig nem csoda, ha nagy falat a legtöbbjüknek. Ha tehát kettesben indultok bulizni, lehetőség szerint eltérő csábítási stratégiát alakítsatok ki: így sokkal nagyobb esélyetek lesz a sikerre, mint akkor, ha ugyanabban a dögös testhelyzetben próbáltok flörtölni!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük