18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mesteri oráltrükkök, melyekkel magadhoz láncolhatod a párod (18+)
Soha nem akar majd elhagyni
Vesd be a legpajzánabb trükköket!

Amíg hat az újdonság varázsa, elég egy apró bugyiban elsétálnod az ágy előtt, a pasi máris ösztönösen rád veti magát. Az unalomig ismételt szexgyakorlat azonban egy idő után rutinná válik: már mindketten tudjátok, épp mi következik a megszokott forgatókönyv szerint, és lepedőszaggatás helyett marad a konvencionális szex.

Ha már kevés libidódoppingnak a megkopott szenvedély, ideje izgalmasabb trükkök után nézni ahhoz, hogy újra pezsegjen a levegő a hálószobában. Nem kell feltétlenül macskanőjelmezért szaladnod vagy édes hármast szervezned, inkább vesd be az ajkaidat egy kis extra fűszerrel megspékelve - úgy, hogy egy pillanatra se tudjon elkalandozni.

Pornó helyett - intim alapok

Felejtsd el a pornófilmekből ismert gyors akciós technikát! Bár bizonyos helyzetekben nagyon izgató tud lenni, ha azonnal a lényegre térsz, a legtöbb pasi azért mégiscsak igényli az előjátékos kényeztetést. Ahelyett, hogy mechanikusan rárontanál a nadrágjára, szervezz egy kis izgalmas bevezetést. Meglepő hatása lesz, ha beveted a már szinte elfeledett gyengéd csókot, a kanapéra ülteted, és lassan, fokozatosan indulsz el lefelé. Emlékszel még az elhanyagolt erogén zónáira? Fedezd fel újra a füle tövét vagy a hasát! Közben keresd a tekintetét, és beszélj hozzá. A dolog kulcsa az intimitás visszacsempészése, hogy megtanuljatok újra egymásra hangolódni. Ettől biztosan mindketten beindultok.

Gyengéd nyelvmanőver

Az első orálmítosz, amit azonnal törölj ki, hogy a pasifantázia csakis a vad péniszkorbácsoló mozdulatokra gerjed be. Őt legalább annyira beindítja a finom érintés, mint ahogy nálad is alapkellék a simogatás. Ha elképzelsz egy ínycsiklandó fagyikelyhet, amihez nem adtak kanalat, hogyan látnál neki nyelvvel a krémes finomságnak?

Így érintsd a pasid legérzékenyebb területét is, gyengéd és látványos nyelves simogatásokkal. A csókok legyenek aprók, a nyelves érintések pedig elnyújtottak, így a végsőkig fokozhatod az élvezetét. Ne csak a péniszre koncentrálj, olykor tégy apróbb kitérőket az alhas vagy a belső comb tájékára, a szeméremcsont környékén rengeteg idegvégződés található. Ha érzed a pasidon, hogy belesimul a mozdulatokba, lepd meg egy gyors váltással, jöhetnek a lendületesebb, cikázó variációk, majd vedd teljesen a szádba, és irány a csúcs!

Mindent a szemnek!

Nem titok, hogy a férfiagy vizuális ingerlésre azonnal szex üzemmódba kapcsol. Használd ki ezt a lehetőséget, és játssz egy kicsit a látvánnyal. Egy függönnyel sötétített szobában semmit sem tapasztalhat a sziluettedből, nem beszélve az izgalmas nyelvmunkáról. Helyezkedj úgy, hogy a párod végig premier plánban figyelhesse, ahogyan kényezteted. Az is hatásos, ha időnként felpillantasz és a szemébe nézel, biztosan beleborzong majd a látványba. Ez az a helyzet, amikor érdemes nagyon is sokat fektetni a külsőségekbe. Felturbózza a vizuális élményt, ha egy szexis pózt veszel fel közben, és nem éppen törökülésben kuporogsz, de egy csábító ruhadarab is sokat ad a libidóhoz, mint ahogy egy kitaposott papucs inkább kijózanítja a pasit.

Cuppanj rá játszva!

Ha a pasid vevő az intenzívebb orálélményre, ne hagyd ki a vákuumcsókot: a szokásos fel-le gyakorlatot követően kezdd erőteljesen szívni a levegőt, amíg mozgás közben érzékelhető lesz a vákuum. Ne feledd a kellemesen sikló kezeket is használni ahhoz, hogy teljes legyen számára a gyönyör. Ha a klasszikus mozdulatokat szeretnéd feldobni, a párod is értékelni fog néhány kiegészítőt: bár a ragacsos ételekkel nagyon el is lehet szúrni az izgalmas nyelvest, egy hűvös jégkockával - ha ügyesen forgatod - csodákat művelhetsz.

Ha a szádba véve végigsimítod a szerszámát, majd a hideg érintés után újra forró nedvességben fürdeted meg, a végletekig csigázhatod. Hasonlóan ígéretes a péniszgyűrű vagy más kütyü bevetése is - ezekkel egészen elnyújthatjátok a kéjt, nem beszélve az újdonság erejéről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük