18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Melyik a legjobb szexpóz a női orgazmushoz?
Ha szeretnéd átélni pároddal a mindent elsöprő gyönyört, meríts ihletet más nők kedvenc szexhelyzeteiből!

Számos nek gondot okoz, hogy pusztán a hüvelyi együttlét során eljusson a csúcsra. Pedig a megoldás könnyebb, mint gondolnád: csak meg kell találnod a számodra legmegfelelőbb helyzeteket, melyek egyéb kényeztető praktikákra is lehetőséget nyújtanak.

Amennyiben nem mindig jutsz el a csúcsra a szex során, a legrosszabb, amit tehetsz, ha megjátszod a végső gyönyört, hiszen számos más módszer létezik arra, hogy valóban átéld a kéj legintenzívebb hullámait. Valójában minden szexpóz lehet orgazmushozó, hiszen nem feltétlenül a behatolás szögén és a férfi mozdulatain múlik, hogy mennyire élvezetes.

A legtöbb testhelyzet különféle izgató praktikákra is alkalmat ad: párod simogathatja erogén zónáidat, vagy izgathatja a csiklódat, de akár te magad is elkalandozhatsz a klitorisz környékére, ha ez az extra stimuláció szükséges ahhoz, hogy átéld a mindent elsöprő orgazmust.

Hogy merészebben és magabiztosabban állhass hozzá a témához, tudd meg, más k számára melyik a legjobb orgazmushozó szexpóz, és hogyan dobják fel az egyes helyzeteket, hogy még izgatóbb legyen az együttlét. Meríts ihletet tőlük, hogy megtalálhasd a kedvenc testhelyzetedet!

Örökzöld klasszikus, atletikus mozdulatokkal

Jelenlegi párommal a jó öreg misszionárius póz a kedvencem. Csak úgy, az ágyon elnyújtózva azonban képtelen lennék eljutni a csúcsra, ezért rendszerint különleges mozdulatokkal dobjuk fel. Imádom a nyaka köré kulcsolni a lábaimat, illetve nekitámasztani a mellkasának: ilyenkor ő a cicimet simogatja, amit igazán élvezek. Nóra, 28

Ahhoz, hogy pároddal ugyanolyan intenzív orgazmust élhess át, mint magányosan, netán kedvenc szexjátékszereddel, nem kell több egy kis fantáziánál. Természetesen az sem hátrány, ha a pasid rád is, és nem csak a saját élvezetére gondol, ha azonban nem találja fel magát, egészen nyugodtan odavezetheted a kezét, ahol szeretnéd, hogy izgasson. Nem muszáj a legnyakatekertebb helyzetekkel kísérleteznetek, hiszen akár a klasszikus pózok során is átélheted a végső kéjt.

Hátulról, egy kis játékkal

A hátulról behatoló póz a kedvencem. Imádom, amikor a páromat ebben a helyzetben magával ragadja a vágy, és a megszokottnál egy kicsit sebesebb ritmusban mozog. Arról nem is beszélve, hogy a kutyapózban bármikor elérhetem a csiklómat úgy, hogy ő nem látja, így alig van olyan alkalom, hogy ez a helyzet ne orgazmussal végződne számomra. Andrea, 31

Ha kicsit szégyellős vagy, és nem szívesen szerzel magadnak örömet, amikor partnereddel vagy, még nem kell lemondanod az orgazmusról. Több képtelen eljutni a csúcsra a csikló izgatása nélkül, mint hinnéd, éppen ezért ez nem tabu, hanem a páros együttlétnek is természetes része lehet. Ha hátat fordítasz partnerednek, nem kell zavarban érezned magad, és bátran bevethetsz bármilyen praktikát, ami közelebb juttat a csúcshoz. És természetesen párodat is megkérheted, hogy izgasson, ha ahhoz van kedved.

Lovaglópóz, a férfitekintet kereszttüzében

Azt szeretem a legjobban, amikor én vagyok felül. Lehet, hogy kicsit exhibicionista vagyok, de rettenetesen felizgat, ahogy a pasim gyönyörködik bennem, és simogatja az egész testemet. A legtöbbször azonban az orgazmushoz az is kell, hogy izgassam a csiklómat is. Kata, 24

Ha kipróbálod ezt a helyzetet, te is megbizonyosodhatsz róla, hogy párod számára mit sem számítanak apró szépséghibáid. Ha megtanulod elfogadni önmagad, és érzed, hogy a pasid izgatónak tart, gátlásaiddal is könnyebb lesz megküzdened. A férfi számára nemcsak az a fontos, hogy számára orgazmussal végződjön az együttlét, de az is legalább annyira számít, hogy te mennyire élvezed a szexet. Bármit teszel is azért, hogy eljuss a csúcsra, párodat valószínűleg csak még jobban izgalomba hozza.

Az ágy szélén, rejtett praktikákkal

Többnyire azokat a helyzeteket élvezem a legjobban, amikor én vagyok alul, ugyanis ekkor a legkönnyebb intim izmaimmal játszani. Az orgazmus számomra ugyanis nem a pasin múlik, hanem szinte mindig a hüvelyizmaimon: ha eltalálom a megfelelő ritmust, szinte pillanatok alatt eljutok a csúcsra, a titkos mozdulatokat pedig a pasim is imádja! - Edina, 28

Az orgazmus során valóban fontos szerep jut a medencefenék izmainak, hiszen ezek ritmikus összehúzódása adja a kéjes érzést. Minél kevésbé vesz igénybe egy helyzet, annál inkább tudsz PC-izmaidra koncentrálni, melyeket a Kegel-gyakorlatokkal tehetsz még feszesebbé: próbáld ki, ebből a szempontból neked melyik póz az ideális.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük