4 szabály, amit tarts be, ha az igazit keresed
Így találhatod meg
Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t? Az alábbi négy szabály a segítségedre lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek az életében elérkezik az a pont, amikor már nem vágyik arra, hogy csak a mának éljen és hébe-hóba ismerkedjen, hanem komoly, tartós kapcsolatot szeretne, lehetőség szerint az igazival.

Ha te is szeretnéd már megtalálni a nagy Ő-t, de ez idáig nem sikerült, az alábbi négy szabály betartásával végre sikerrel járhatsz.

1. szabály: ne keresd

Ha tehát az igazit keresed, akkor máris rossz úton jársz. A hiba ugyanis ott van, hogy keresed. Valami rafinált módon úgy működik az élet, hogy minél jobban akarja az ember megtalálni a szerelmet, annál kevésbé esélyes, hogy sikerül.

Próbáld tudatosan elengedni ezt a dolgot! Ne úgy menj el szórakozni például, hogy aznap este mindenképpen meg kell ismerkedned egy férfival, hanem egyszerűen az lebegjen a szemed előtt, hogy lesz egy kellemes estéd a barátnőkkel, és kész. Amint erre képes leszel, jöhet is a szerelem.

2. szabály: szeresd az életed

Lehet, hogy régóta szingli vagy, lehet, hogy sokan csúnyán elbántak már veled, és lehet, hogy mindennél jobban vágysz arra, hogy végre megismerd az igaz és örök szerelmed. Mégsem kell búnak adnod a fejed a múlt súlyától, a jelen ürességétől és a jövő bizonytalanságától. Nem szabad, hogy a körül forogjon az életed, hogy szingli vagy és párt keresel. Ez legyen mellékes! Dolgozz, építgesd az önálló életed, és amint képes leszel egyedül is boldog lenni, máris magad mellett találhatod a hőn áhított férfit.

3. szabály: mosolyogj

Nem szabad tehát megkeseredni a sorozatos sikertelenség vagy az egyedüllét miatt. Mindenkinek meg van írva a sorsa, és a szerelem akkor sem fog hamarabb jönni, ha reggeltől estig az orrán taposva közlekedik az ember a szomorúságtól, amiért nincs senkije.

Ráadásul ez egy önmagát gerjesztő folyamat: minél inkább rosszkedvű valaki, annál kevésbé szimpatikus a pasiknak, - ne is várd, hogy leszólítson a nagy Ő, ha egy komplett savanyú uborka vagy. Érezd jól magad, csináld, amit szeretsz, ami örömöt ad, és mosolyogj! A férfiakimádják a mosolygós nőket. Így hamarabb jöhet az igazi.

4. szabály: vedd komolyan magad

Sok szingli nő esik bele abba a hibába, hogy a szórakozóhelyeken olyan ruhákban jelennek meg, amelyek kevesebbet takarnak a kelleténél, ízléstelenül kelletik magukat és túl bevállalósak csak azért, hogy hátha így vonzóbbak lehetnek a férfiak számára, és könnyebben megismerhetik a nagy Ő-t.

Csakhogy a helyzet az, hogy az olyan férfi, akit az ember nagy Ő-ként elképzel magának, pont nem az ilyen viselkedésű nőkre bukik. Add meg magadnak azt a tiszteletet, hogy nőhöz illően viselkedsz, öltözöl és ismerkedsz, így nagyobb eséllyel talál rád az igazi.

OLVASD EL EZT IS!

szemuveges lead
  • párkapcsolat
  • női tulajdonság

Mivel mennek a nők a férfiak agyára?

Ezt is szeretjük