Megcsal a párod?
3 egyértelmű jel, amit észre kell venned
Ha ezek valamelyikét tapasztalod, erősen valószínű, hogy vaj van a pasid füle mögött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először is érdemes venned egy nagy levegőt, és tisztázni magadban egy dolgot: csupán képzelődsz, vagy valóban van okod feltételezni, hogy a párod félrelép?

Ha anélkül, hogy a cikket elolvasnád, úgy érzed, nincs rá okod, akkor amit olvasni fogsz, tedd el az agyad egyik kis fiókjába, és majd csak akkor vedd elő, ha valóban lesz rá okod, hogy félrelépésre gyanakodj.

Ha ugyanakkor az vezérelt, amikor a cikkre kattintottál, hogy a párod gyanúsan viselkedik, és talán többet kideríthetsz az alábbiak segítségével, remélhetőleg segítségedre lesznek az alábbiak az igazság kiderítésében.

A megcsalásnak rengeteg jele lehet, se vége, se hossza a listának, csak szem kell hozzá és fül, hogy az ember meglássa az egyértelműt, és szív kell hozzá, hogy érezze a férfi kapcsolathoz való viszonyulásában történt változásokat.

A következő három jel egyértelműen utalhat a megcsalásra, ám ne feledd, hogy semmi nem biztos, hiszen nincs két egyforma ember, ahogy nincs két egyforma eset sem. Vedd mindezt egyfajta kapaszkodónak, amennyiben aggódsz, hogy a párod mással találkozgat.

Folyton egyedül jár el

Nincs azzal gond, ha a férfiak össze-összejönnek egy kicsit dumálni, sörözni egyet vagy meccset nézni, az azonban egyáltalán nem normális dolog, ha heti több alkalommal is eljár esténként szórakozni, téged pedig otthon hagy.

A jó arány az, ha havi egyszer egyedül, a többi alkalommal veled együtt megy el a pasid lazítani. Ha kétszer megy el, akkor se ess kétségbe, de ha túl soknak érzed, akkor az nem véletlen.

Új hobbi bukkan fel a semmiből

Eddig soha nem teniszezett, nem is beszélt a sportról, és a tévében sem nézte a meccseket? Soha nem érdekelték a bogarak, és most hirtelen nagy természetjáró, bogárgyűjtögető lett? Furcsa lehet a hirtelen érdeklődés, és talán nem is véletlen.

Ha gyökeresen új irányba fordul a párod érdeklődése, és nincs rá ésszerű magyarázat, miért, valamint még ő maga sem tudja megmondani, miért kezdi hirtelen az adott dolog érdekelni, az gyanús lehet, ugyanis egy új nővel való közös pont is lehet a háttérben.

Sokszor nem veszi fel a telefont

Hívod egyszer, kétszer, ötször, és nem veszi fel, esetleg folyton kinyomja a telefont? Ez bizony nem esik jól az embernek, pláne, mivel a párja csinálja, akinek örülnie kellene, amiért hívja, illetve aggódni, amiért ennyiszer egymás után teszi.

Munka miatt persze mindenki lehet elfoglalt, de ha például az ebédszünete idején vagy a szabadnapján, esetleg hétvégén teszi ezt, az már gyanús lehet.

OLVASD EL EZT IS!

no lead
  • hűtlenség
  • párkapcsolat

Gyanakszol, hogy megcsal a párod?

Ezt is szeretjük