18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Téged zavar, ha a párod magához nyúl?

Így látja a dolgot a többi olvasónk

Érdekes véleményeket olvastunk a Femina fórumán a témában. Ezekből emeltünk ki néhányat.

Minden pasi csinálja, még az is, aki tagadja - mi az? A válaszon nyilván nem kell sokat töprengened, a legtöbb pasi akár napi szinten is magához nyúl, és ha neked is van pasid, valószínűleg ő sem idegenkedik a dologtól.

Ez tulajdonképpen egy teljesen természetes dolog, ami, hasonlóan a pornófilmnézéshez, kedvelt szabadidős tevékenysége a férfiaknak. A nők nagy többsége mégsincs kibékülve ezzel az egésszel.

Vannak, akik szinte megcsalásként veszik, mások úgy értelmezik, nem elégítik ki párjukat kellőképpen, megint mások inkább tudni sem akarnak róla, ha ilyesmi előfordul. Sok kapcsolatban konfliktusforrásnak számít, ha a pasi magához nyúl.

Kíváncsiak voltunk, mi az olvasóink véleménye a témában. Van azzal gond, ha egy pasi, aki kapcsolatban él, egyedül is hódol a testi örömöknek? Érdekes véleményekre bukkantunk.

Akiket ez zavar

Nevemvani nevű olvasónkat kifejezetten zavarja, ha párja egyedül rosszalkodik:

"Persze nem mondja, de tudok róla, hogy időnként szokott. És mindig kérdezgetem szegényt, hogy akkor ma csinálta-e stb, úgymond már szinte számonkérem. Ez nem jó, nem helyes. De rosszul esik ha igen, és mindig ezen agyalok, ha egyedül van itthon."

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Trixy is Nevemvani véleményét osztja. Szerinte ha egy pasi pornót néz, és közben ott lent ügyködik, az a félrelépéssel egyenértékű:

"Nekem ez kb olyan lenne, mintha megcsalna... utálom az ilyen filmeket... és én is utálnám, ha megtudnám, hogy a pasim rendszeresen nézi, mitöbb... nem tudnék ezzel mit kezdeni."

Albinopuma talán a kivétel lehet, ami erősíti a szabályt, de állítása szerint férfi létére nem szokott magához nyúlni, és úgy véli, nem is lenne normális dolog egy jól működő kapcsolatban:

"Lehet, hogy én egy földönkívüli vagyok, de ez nem az én műfajom, marhára nincs ilyenre szükségem, mert a csajommal totál passzolunk, mindent megkapok tőle, vele, amire vágyom. Szerintem ezt az csinálja, akinek valami nem oké a kapcsolatában."

7 nőtípus, aki veszélyeztetheti a kapcsolatodat

Nézegess képeket!

Elolvasom

Akik szerint ez rendben van

Hokuszpok nevű olvasónk a szexszel egyenértékű tevékenységként tartja számon a maszturbációt, és szerinte nincs is vele semmi gond:

"Minden, ismétlem MINDEN pasi csinálja ezt. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni. Ha nem jó, vagy nem helyes, ahogyan írod, akkor ennyi erővel ne is bújj vele ágyba, mert az sem jó és nem helyes!!!"

Másik olvasónk, mali.boo is a szex egy alternatívájaként gondol a dologra, ám csak addig nincs róla rossz véleménnyel, amíg az nincs negatív hatással a kapcsolat testi részére:

"Én a magam részéről nem igazán értem, mi ezzel a probléma. Nálunk ebből sosem volt összetűzés, sőt. Amíg nem jár engem érintő következményekkel - azaz nem 'kapok' ettől kevesebbet - addig bele nem szólnék. Inkább magánál keresse a boldogságot, mint más lányoknál... Ráadásul most fél év távkapcsolatra is vagyunk kényszerítve, természetes, hogy valahogy pótolni kell a hiányt... szerintem ezen kár görcsölni."

Neked mi a véleményed?

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük