Teljesen egyedül él a faluban a 73 éves néni: képeken mutatta meg a fotós, hogy telnek az orosz Lyuska napjai
Lyudmila Vyacheslavovna, azaz Lyuska egy 130 éves házban él teljesen egyedül az orosz falucskában.

lyuska cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olga Kouznetsovának egy iskolatársa mesélt egy idős hölgyről, aki egyedül él egy aprócska orosz faluban. Nem csoda, hogy kíváncsi volt arra, milyenek is lehetnek így a néni mindennapjai, így elindult Pszkov területére, hogy meglátogassa őt.

A 73 éves Lyudmila Vyacheslavovna a Tolokonnikovo nevű falu egyetlen lakója, a legközelebbi település öt kilométer távolságra található az otthonától. 

Így él egyedül a faluban a 73 éves hölgy

Lyuskának van mobiltelefonja, házában van áram, de nem állandóan. Nincs teljesen elzárva a civilizációtól, de amit csak tud, maga csinál vagy termeszt, amit viszont muszáj boltból beszerezni, azt rokonai vagy távoli szomszédjai szállítják neki általában. Mindennap kemény munkát végez a ház körül, és korán kel, hogy mindenre maradjon ideje. Olga Kouznetsova képeken mutatta meg, milyen az idős hölgy élete egyedül az aprócska faluban. Így telnek Lyuska hétköznapjai a 130 éves épületben.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük