Minden idők 20 legszexisebb pasija
Sármos borosta vagy sima arc? Feszülő izmok vagy karcsú test? Tudd meg, mikor mitől kívánkozott le a nőkről a bugyi!

Dia

Nagy SándorAz ókorban a fél világ az ifjú és eszes macedón hadvezér lábai előtt hevert. A hölgyek szerelme mellett azonban a sármos férfiakat sem utasította vissza, akikkel a híres plátói szerelemnek hódolt.Kapcsolódó cikk:3 meseszép tengerparti úti cél Görögországban »

Nagy Sándor

Az ókorban a fél világ az ifjú és eszes macedón hadvezér lábai előtt hevert. A hölgyek szerelme mellett azonban a sármos férfiakat sem utasította vissza, akikkel a híres plátói szerelemnek hódolt.

Kapcsolódó cikk:
3 meseszép tengerparti úti cél Görögországban »

Dia

TutankhamonBár nem a legjelentősebb személyiség a fáraók sorában, a művészettörténetnek vitathatatlanul legendás alakja. Tutankhamon sírja a leginkább épségben maradt fáraósír, amely leleteivel a kor isteni férfiideáljáról is árulkodik.

Tutankhamon

Bár nem a legjelentősebb személyiség a fáraók sorában, a művészettörténetnek vitathatatlanul legendás alakja. Tutankhamon sírja a leginkább épségben maradt fáraósír, amely leleteivel a kor isteni férfiideáljáról is árulkodik.

Dia

ZeuszOlimpia templomának legendás, 13 méter magas Zeusz szobra azért jelentős, mert az addigi hagyományoktól eltérően nem egy hatalmas, haragvó istent ábrázolt. Pheidiasz szobra a görög ideálnak megfelelően szép, kidolgozott izomzattal, biztonságot sugározva trónolt templomában.Kapcsolódó cikk:Melyik istennő lakik benned? - Születésnapod elárulja! »

Zeusz

Olimpia templomának legendás, 13 méter magas Zeusz szobra azért jelentős, mert az addigi hagyományoktól eltérően nem egy hatalmas, haragvó istent ábrázolt. Pheidiasz szobra a görög ideálnak megfelelően szép, kidolgozott izomzattal, biztonságot sugározva trónolt templomában.

Kapcsolódó cikk:
Melyik istennő lakik benned? - Születésnapod elárulja! »

Dia

OdüsszeuszBár nőügyekben Zuesznak nem volt oka panaszra: egy forró légyottért cserébe akár még hattyúvá is változott. Az évekig vándorló Odüsszeusz sem siette el a hazatérést, de a Kirkével töltött kellemes és szenvedélyes évek után hőshöz méltóan visszatért Pénelopéhoz.Kapcsolódó cikk:Három paradicsomi sziget, amit látnod kell Horvátországban »

Odüsszeusz

Bár nőügyekben Zuesznak nem volt oka panaszra: egy forró légyottért cserébe akár még hattyúvá is változott. Az évekig vándorló Odüsszeusz sem siette el a hazatérést, de a Kirkével töltött kellemes és szenvedélyes évek után hőshöz méltóan visszatért Pénelopéhoz.

Kapcsolódó cikk:
Három paradicsomi sziget, amit látnod kell Horvátországban »

Dia

SzpartakuszA trák gladiátor a római történelem kiemelkedő alakja, a művészek szemében pedig maga a megtestesült elszánt hős. Sorstársaiból verbuvált hadseregével számos római légiót legyőzött. A két év során majdnem sikerrel menekítette át felkelő csapatát Szicíliába, de végül legyőzték.

Szpartakusz

A trák gladiátor a római történelem kiemelkedő alakja, a művészek szemében pedig maga a megtestesült elszánt hős. Sorstársaiból verbuvált hadseregével számos római légiót legyőzött. A két év során majdnem sikerrel menekítette át felkelő csapatát Szicíliába, de végül legyőzték.

Dia

DávidMichelangelo a művészet eszményi mértékei szerint alkotta meg Dávid szobrát. Minden idők egyik legszebb férfialakját a művész egyetlen tömb márványból faragta ki, Dávidja így szakmailag és testileg egyaránt tökéletes.

Dávid

Michelangelo a művészet eszményi mértékei szerint alkotta meg Dávid szobrát. Minden idők egyik legszebb férfialakját a művész egyetlen tömb márványból faragta ki, Dávidja így szakmailag és testileg egyaránt tökéletes.

Dia

CasanovaA legendás szerető számos hölgy szívét hódította meg, majd törte össze. A történelem egyik legnagyobb nőfalójaként vonult be a köztudatba: szerelmeit ellenállhatatlan udvarlási technikájával és legendás szexuális energiájával hódította meg.Kapcsolódó cikk:Az 5 legszexibb férfitípus »

Casanova

A legendás szerető számos hölgy szívét hódította meg, majd törte össze. A történelem egyik legnagyobb nőfalójaként vonult be a köztudatba: szerelmeit ellenállhatatlan udvarlási technikájával és legendás szexuális energiájával hódította meg.

Kapcsolódó cikk:
Az 5 legszexibb férfitípus »

Dia

VIII. HerikAz angol uralkodónak köszönhetjük a válás intézményét. A történészek szerint csapodársága csupán legenda, de ha nem is házasságon kívüli kapcsolatai miatt érdemel helyet a legszexibb férfiak között, hat házassága kellőképpen egyedülálló a kor mércéje szerint.Kapcsolódó cikk:5 történelmi kérdés, amit biztosan rosszul tudsz »

VIII. Herik

Az angol uralkodónak köszönhetjük a válás intézményét. A történészek szerint csapodársága csupán legenda, de ha nem is házasságon kívüli kapcsolatai miatt érdemel helyet a legszexibb férfiak között, hat házassága kellőképpen egyedülálló a kor mércéje szerint.

Kapcsolódó cikk:
5 történelmi kérdés, amit biztosan rosszul tudsz »

Dia

Humphrey BogartA vérszomjas Henrikkel szemben a 30-as évek filmsztárja, Humphrey Bogart az a férfitípus, akit a ringó csípő, a magas sarok és egy erotikusan rúzsozott száj vezet. Ami azt illeti, a filmvásznon és a mozin kívül egyaránt Lauren Bacall volt az ő femme fatale-je.

Humphrey Bogart

A vérszomjas Henrikkel szemben a 30-as évek filmsztárja, Humphrey Bogart az a férfitípus, akit a ringó csípő, a magas sarok és egy erotikusan rúzsozott száj vezet. Ami azt illeti, a filmvásznon és a mozin kívül egyaránt Lauren Bacall volt az ő femme fatale-je.

Dia

Clark GableClark Gable az 1939-es Elfújta a széllel ért pályája csúcsára, de egészen 1960-ig vitathatatlanul ő volt a filmvászon csókkirálya. Férfiasan durva modora ellenére mindig jól fésült, huncut ferde mosolyáért pedig nem csoda, hogy omlottak a nők.Kapcsolódó cikk:A 20. század legszexibb pasijai »

Clark Gable

Clark Gable az 1939-es Elfújta a széllel ért pályája csúcsára, de egészen 1960-ig vitathatatlanul ő volt a filmvászon csókkirálya. Férfiasan durva modora ellenére mindig jól fésült, huncut ferde mosolyáért pedig nem csoda, hogy omlottak a nők.

Kapcsolódó cikk:
A 20. század legszexibb pasijai »

Dia

James DeanA szexi lázadó ifjú valójában csak három mozifilmben szerepelt az 50-es években, halálakor mégis legenda lett. Haragos, lázadó tekintete a vonzó, nyughatatlan pasi sajátja, akit minden nő szívesen megszelídítene, de ő úgyis folyton továbbáll.

James Dean

A szexi lázadó ifjú valójában csak három mozifilmben szerepelt az 50-es években, halálakor mégis legenda lett. Haragos, lázadó tekintete a vonzó, nyughatatlan pasi sajátja, akit minden nő szívesen megszelídítene, de ő úgyis folyton továbbáll.

Dia

Elvis PresleyA rock halhatatlan királya 1956-ban robbant be a köztudatba. Ettől kezdve sikoltozó lányok, és Elvis frizurát viselő fiatalok milliói rajongtak érte, hiszen nemcsak egy új zenei stílust, de ideált is teremtett.Kapcsolódó cikk:Legendás szívtiprók szörnyű leépülései »

Elvis Presley

A rock halhatatlan királya 1956-ban robbant be a köztudatba. Ettől kezdve sikoltozó lányok, és Elvis frizurát viselő fiatalok milliói rajongtak érte, hiszen nemcsak egy új zenei stílust, de ideált is teremtett.

Kapcsolódó cikk:
Legendás szívtiprók szörnyű leépülései »

Dia

DrakulaA szexi vérszívó alakjának ma már nem sok köze van az egykori vérszomjas uralkodóhoz, Vlad Tepeshez. A filmtörténet új erotikus karaktert teremtett, vagyis az ellenállhatatlan és időtlen gonoszt, akinek akkor sem tudnak ellenállni a nők, ha a buja nyakharapás az életükbe kerül.Kapcsolódó cikk:4 hátborzongató, bizarr tény Drakuláról »

Drakula

A szexi vérszívó alakjának ma már nem sok köze van az egykori vérszomjas uralkodóhoz, Vlad Tepeshez. A filmtörténet új erotikus karaktert teremtett, vagyis az ellenállhatatlan és időtlen gonoszt, akinek akkor sem tudnak ellenállni a nők, ha a buja nyakharapás az életükbe kerül.

Kapcsolódó cikk:
4 hátborzongató, bizarr tény Drakuláról »

Dia

Al PacinoAl Pacino, Új Hollywood gengszter fenegyereke ma már jócskán benne jár a korban, de még mindig van benne valami. A 70-es 80-as években élte fénykorát, amikor a Sebhelyesarcú agresszív maffiózó családapáját formálta meg: a harcias törpe minden indulata ellenére szexi.Kapcsolódó hír:Al Pacino kendőzetlen vallomása »

Al Pacino

Al Pacino, Új Hollywood gengszter fenegyereke ma már jócskán benne jár a korban, de még mindig van benne valami. A 70-es 80-as években élte fénykorát, amikor a Sebhelyesarcú agresszív maffiózó családapáját formálta meg: a harcias törpe minden indulata ellenére szexi.

Kapcsolódó hír:
Al Pacino kendőzetlen vallomása »

Dia

Pierce BrosnanA rosszfiúk mellett azonban továbbra sem szabad megfeledkezni az elegáns sármőrökről, akik tudják, mitől homályosul el a hölgyek tekintete. A 007-es mindig is a klasszikus ideált képviselte, melynek egyik legjobb megformálója Pierce Brosnan volt.Kapcsolódó érdekesség:Ilyen volt, ilyen lett: Pierce Brosnan »

Pierce Brosnan

A rosszfiúk mellett azonban továbbra sem szabad megfeledkezni az elegáns sármőrökről, akik tudják, mitől homályosul el a hölgyek tekintete. A 007-es mindig is a klasszikus ideált képviselte, melynek egyik legjobb megformálója Pierce Brosnan volt.

Kapcsolódó érdekesség:
Ilyen volt, ilyen lett: Pierce Brosnan »

Dia

Bruce WillisA 90-es évek fenegyereke nem éppen a vasalt öltönyről és makulátlan ábrázatáról híres. Bruce Willis sosem habozik, ha meg kell menteni a világot. Az időközben magára gyűjtött sebek és a tekintélyes mennyiségű kosz ellenállhatatlan sármjának szerves részét képezik: enélkül talán meg sem kapná jól megérdemelt csókját a mentőautó lépcsőjén.

Bruce Willis

A 90-es évek fenegyereke nem éppen a vasalt öltönyről és makulátlan ábrázatáról híres. Bruce Willis sosem habozik, ha meg kell menteni a világot. Az időközben magára gyűjtött sebek és a tekintélyes mennyiségű kosz ellenállhatatlan sármjának szerves részét képezik: enélkül talán meg sem kapná jól megérdemelt csókját a mentőautó lépcsőjén.

Dia

Brad PittBár nem idegen tőle a belevaló férfiasság sem, Brad Pitt szépfiús sármja nem csak sárosan dobogtatja meg a hölgyek szívét. Brad Pitt és Angelina Jolie a legszexibb sztárpár, míg a hölgy vadóc temperamentuma miatt ellenállhatatlan, férje sokkal inkább feminim szépségével vált népszerűvé.

Brad Pitt

Bár nem idegen tőle a belevaló férfiasság sem, Brad Pitt szépfiús sármja nem csak sárosan dobogtatja meg a hölgyek szívét. Brad Pitt és Angelina Jolie a legszexibb sztárpár, míg a hölgy vadóc temperamentuma miatt ellenállhatatlan, férje sokkal inkább feminim szépségével vált népszerűvé.

Dia

Hugh JackmanÚgy látszik, ma már az igazi szívtipró nem lehet csak harcias, hiszen 2009 legszexisebb pasijának is megvan a romantikus oldala. Hugh Jacman nemcsak a Farkas bőrébe bújva volt szexi, de a múlt érzelmes lovagja, Leopold szerepében is megremegtette a női lábakat.Kapcsolódó cikk:3 szexi sztár, aki idősebb nővel osztja meg az ágyát »

Hugh Jackman

Úgy látszik, ma már az igazi szívtipró nem lehet csak harcias, hiszen 2009 legszexisebb pasijának is megvan a romantikus oldala. Hugh Jacman nemcsak a Farkas bőrébe bújva volt szexi, de a múlt érzelmes lovagja, Leopold szerepében is megremegtette a női lábakat.

Kapcsolódó cikk:
3 szexi sztár, aki idősebb nővel osztja meg az ágyát »

Dia

Zack EfronA High School Musical hősének már a világot sem kellett megmentenie: elég volt csupán szerelembe énekelnie az elbűvölő Vanessa Hudgest. Bár a fenegyerek szerepben még nem próbálta ki magát, lányos arca ellenére, vagy éppen azért, máris a legszexibb pasik között tartják számon.Kapcsolódó cikk:2008 legsármosabb félpucér pasijai »

Zack Efron

A High School Musical hősének már a világot sem kellett megmentenie: elég volt csupán szerelembe énekelnie az elbűvölő Vanessa Hudgest. Bár a fenegyerek szerepben még nem próbálta ki magát, lányos arca ellenére, vagy éppen azért, máris a legszexibb pasik között tartják számon.

Kapcsolódó cikk:
2008 legsármosabb félpucér pasijai »

Dia

Robert PattinsonÚgy fest, a kor ideálját a karakteres arcél helyett a lágyabb androgün vonások jellemzik. Mindenesetre Robert Pattinsonnál szerelmesebb vámpírt még nem alkotott a filmtörténelem: a 21. századra a vérszomjas vámpír is megszelídült.Kapcsolódó cikk:Az elmúlt 100 év legszexibb vámpírjai »

Robert Pattinson

Úgy fest, a kor ideálját a karakteres arcél helyett a lágyabb androgün vonások jellemzik. Mindenesetre Robert Pattinsonnál szerelmesebb vámpírt még nem alkotott a filmtörténelem: a 21. századra a vérszomjas vámpír is megszelídült.

Kapcsolódó cikk:
Az elmúlt 100 év legszexibb vámpírjai »
Ezt is szeretjük
Szerző: Gémesi Melinda
Fotó: