A pasik kedvenc női testrészei
Kíváncsi vagy, mit mutass meg magadból, ha szeretnéd az ujjad köré csavarni a férfiakat? Képgalériánkból megtudhatod!

Dia

 	Szemek 	Az igéző női tekintet az egyik legősibb fegyver a párkeresésben. Egy kis festékkel optikailag még nagyobbá varázsolhatod a szemeidet, vigyázz azonban, ne vidd túlzásba a sminkelést! A férfiak többnyire a diszkrét és természetes látványt kedvelik. 	Kapcsolódó cikk: 	3 férfikedvenc női flörttechnika »

Szemek

Az igéző női tekintet az egyik legősibb fegyver a párkeresésben. Egy kis festékkel optikailag még nagyobbá varázsolhatod a szemeidet, vigyázz azonban, ne vidd túlzásba a sminkelést! A férfiak többnyire a diszkrét és természetes látványt kedvelik.

Kapcsolódó cikk:
3 férfikedvenc női flörttechnika »

Dia

 	Száj 	Az ajkak legalább annyira beszédesek, mint a szemek. A szádról könnyen le lehet olvasni, ha valami nem tetszik vagy éppen igen, és nem mellékesen kifejezetten erotikusak. A vörös rúzs még szexisebbé teheti ajkaid, azonban ügyelj rá, hogy csókállót használj, ha van rá esély, hogy a férfi közeledik hozzád.

Száj

Az ajkak legalább annyira beszédesek, mint a szemek. A szádról könnyen le lehet olvasni, ha valami nem tetszik vagy éppen igen, és nem mellékesen kifejezetten erotikusak. A vörös rúzs még szexisebbé teheti ajkaid, azonban ügyelj rá, hogy csókállót használj, ha van rá esély, hogy a férfi közeledik hozzád.

Dia

 	Nyak 	A nyak törékeny, erotikus testrész, amely vékony bőrfelületével hívja fel magára a férfiak figyelmét. Minden bizonnyal a vámpírfilmeknek is köszönhető a kultusza, de tény, hogy ha félrebillentett fejjel a csupasz nyakadat villantod, az a szerelmi testbeszéd törvényei szerint is igen szexi gesztus. 	Kapcsolódó cikk: 	4 dolog, amit utálsz magadon, de a pasik imádják »

Nyak

A nyak törékeny, erotikus testrész, amely vékony bőrfelületével hívja fel magára a férfiak figyelmét. Minden bizonnyal a vámpírfilmeknek is köszönhető a kultusza, de tény, hogy ha félrebillentett fejjel a csupasz nyakadat villantod, az a szerelmi testbeszéd törvényei szerint is igen szexi gesztus.

Kapcsolódó cikk:
4 dolog, amit utálsz magadon, de a pasik imádják »

Dia

 	Váll 	Ha ez a testrész marad meztelenül, az szelíden sejteti a férfival, hogy az illető hölgy talán rejteget még több izgalmas területet is. A váll nem túl hivalkodó, mégis a pasik egyik kedvence: ha előtérbe szeretnéd helyezni, bújj egy csőtopba, és fogd fel a hajadat is.

Váll

Ha ez a testrész marad meztelenül, az szelíden sejteti a férfival, hogy az illető hölgy talán rejteget még több izgalmas területet is. A váll nem túl hivalkodó, mégis a pasik egyik kedvence: ha előtérbe szeretnéd helyezni, bújj egy csőtopba, és fogd fel a hajadat is.

Dia

 	Dekoltázs 	A dekoltázs, vagyis a testnek azon része, amely még éppen nem a mellekhez tartozik, de kacéran mutatja magát a póló alól, a legerotikusabb, amit egy talpig felöltözött nőből láthat a férfi. Nem véletlen tehát, hogy ha a divatért egyesek nem is rajonganak nagyon, a kivágott női pólókért annál inkább. 	Kapcsolódó cikk: 	A 4 legszexibb dolog a nőn, amiért bolondul a pasi »

Dekoltázs

A dekoltázs, vagyis a testnek azon része, amely még éppen nem a mellekhez tartozik, de kacéran mutatja magát a póló alól, a legerotikusabb, amit egy talpig felöltözött nőből láthat a férfi. Nem véletlen tehát, hogy ha a divatért egyesek nem is rajonganak nagyon, a kivágott női pólókért annál inkább.

Kapcsolódó cikk:
A 4 legszexibb dolog a nőn, amiért bolondul a pasi »

Dia

 	Mellek 	Hacsak nem egy véletlenül meglesett monokinizésről van szó, a mellekről valószínűleg csak a hálószobában hull le a ruha a férfi előtt. Nem véletlen tehát, hogy a kedvence, különösen, mivel az egyik legérzékenyebb erogén zóna, és a nőiség szimbóluma is egyben. A mellek szépsége azonban nem egyenesen arányos a méretükkel: a legtöbb férfi a természetesség, és a feszes cicik híve.

Mellek

Hacsak nem egy véletlenül meglesett monokinizésről van szó, a mellekről valószínűleg csak a hálószobában hull le a ruha a férfi előtt. Nem véletlen tehát, hogy a kedvence, különösen, mivel az egyik legérzékenyebb erogén zóna, és a nőiség szimbóluma is egyben. A mellek szépsége azonban nem egyenesen arányos a méretükkel: a legtöbb férfi a természetesség, és a feszes cicik híve.

Dia

 	Kezek 	A kéz is kiemelt helyen szerepel a testrészek listáján. Bár már a kézfogás során is árulkodik személyiségedről, és a szép, ápolt női kéz egyébként is felkeltheti a férfi érdeklődését, inkább akkor kap nagy szerepet, ha sor kerül az érintésre. 	Kapcsolódó cikk: 	Mi alapján választ nőt a pasi? »

Kezek

A kéz is kiemelt helyen szerepel a testrészek listáján. Bár már a kézfogás során is árulkodik személyiségedről, és a szép, ápolt női kéz egyébként is felkeltheti a férfi érdeklődését, inkább akkor kap nagy szerepet, ha sor kerül az érintésre.

Kapcsolódó cikk:
Mi alapján választ nőt a pasi? »

Dia

 	Csukló 	A csukló hófehér belső oldala állítólag a meztelenséget juttatja a férfiak eszébe. Kifejezetten csábító mozdulatnak számít tehát, ha egyik kezeddel hátrarázod a hajadat, hiszen így a nyakadat és a csuklódat is egyszerre láthatja partnered.

Csukló

A csukló hófehér belső oldala állítólag a meztelenséget juttatja a férfiak eszébe. Kifejezetten csábító mozdulatnak számít tehát, ha egyik kezeddel hátrarázod a hajadat, hiszen így a nyakadat és a csuklódat is egyszerre láthatja partnered.

Dia

 	Has 	Állítólag azért találják kifejezetten vonzónak a férfiak a lapos hasat, mert az azt jelenti, hogy a nő egészséges, és még nem terhes mástól. Ha tehát ezen a környéken kifejezetten formás vagy, bátran vegyél fel egy kacérabb, rövid pólót! 	Kapcsolódó cikk: 	A 4 legszexibb női ruhadarab, amiért megvesznek a pasik »

Has

Állítólag azért találják kifejezetten vonzónak a férfiak a lapos hasat, mert az azt jelenti, hogy a nő egészséges, és még nem terhes mástól. Ha tehát ezen a környéken kifejezetten formás vagy, bátran vegyél fel egy kacérabb, rövid pólót!

Kapcsolódó cikk:
A 4 legszexibb női ruhadarab, amiért megvesznek a pasik »

Dia

 	Derék 	A sokat emlegetett 90-60-90-es női alkatideált takaró számsor a mellbőséget, a derékbőséget és a csípőbőséget jelenti. Valójában azonban nem csak ez az értéksor lehet vonzó a férfiak számára, sokkal inkább az számít, hogy a derék kerülete megközelítőleg a csípőbőség 70%-a legyen.

Derék

A sokat emlegetett 90-60-90-es női alkatideált takaró számsor a mellbőséget, a derékbőséget és a csípőbőséget jelenti. Valójában azonban nem csak ez az értéksor lehet vonzó a férfiak számára, sokkal inkább az számít, hogy a derék kerülete megközelítőleg a csípőbőség 70%-a legyen.

Dia

 	Csípő 	A kerekded csípő a nőiség szimbóluma. Ha formás alakod van, bátran kiemelheted szűkebb ruhákkal, amennyiben azonban nem akarod felhívni rá a figyelmet, akkor se rejtsd zsákruha mögé! Helyezd inkább másra, például a dekoltázsodra a hangsúlyt. 	Kapcsolódó galéria: 	A csábító nő 15 alapdarabja »

Csípő

A kerekded csípő a nőiség szimbóluma. Ha formás alakod van, bátran kiemelheted szűkebb ruhákkal, amennyiben azonban nem akarod felhívni rá a figyelmet, akkor se rejtsd zsákruha mögé! Helyezd inkább másra, például a dekoltázsodra a hangsúlyt.

Kapcsolódó galéria:
A csábító nő 15 alapdarabja »

Dia

 	Fenék 	A mell és a popsi vitathatatlanul a két kedvenc női testrész a férfiak szemében. Van, aki inkább az előbbi, míg mások az utóbbi adottságot veszik szívesen szemügyre, amikor eldöntik, hogy tetszik-e nekik a lány. Ha formás a popsid, bátran bújtasd szűk nadrágba, ami kiemeli az ívét.

Fenék

A mell és a popsi vitathatatlanul a két kedvenc női testrész a férfiak szemében. Van, aki inkább az előbbi, míg mások az utóbbi adottságot veszik szívesen szemügyre, amikor eldöntik, hogy tetszik-e nekik a lány. Ha formás a popsid, bátran bújtasd szűk nadrágba, ami kiemeli az ívét.

Dia

 	Combok 	A hosszú combokért is bolondulnak a férfiak, de akkor sem kell aggódnod, ha nem kifejezetten karcsú idomokkal áldott meg az anyatermészet. Egy tűsarkúval megnyújthatod a lábadat, a tulipán formájú szoknyákkal pedig a derekadra terelheted a hangsúlyt. 	Kapcsolódó galéria: 	15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit »

Combok

A hosszú combokért is bolondulnak a férfiak, de akkor sem kell aggódnod, ha nem kifejezetten karcsú idomokkal áldott meg az anyatermészet. Egy tűsarkúval megnyújthatod a lábadat, a tulipán formájú szoknyákkal pedig a derekadra terelheted a hangsúlyt.

Kapcsolódó galéria:
15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit »

Dia

 	Lábszár 	A vaskos, izmos férfivádlival szemben a női lábszár kecses, melynek imádják a látványát. Megéri tehát annyit agyalnod a megfelelő szőrtelenítési stratégián, ha csábítani szeretnél, de egy színes harisnyával is vonzóbbá teheted a lábad.

Lábszár

A vaskos, izmos férfivádlival szemben a női lábszár kecses, melynek imádják a látványát. Megéri tehát annyit agyalnod a megfelelő szőrtelenítési stratégián, ha csábítani szeretnél, de egy színes harisnyával is vonzóbbá teheted a lábad.

Dia

 	Lábfej 	A szép, ápolt lábujjak ugyanúgy vonzóak lehetnek, mint a kéz. Bár változó, hogy a férfiak szeretik, vagy éppen idegenkednek a lakkozástól, ezzel még szebbé varázsolhatod a lábad. Ügyelj azonban arra, hogy ha rendszeresen rosszul választasz cipőt, az idővel maradandó nyomot is hagyhat a lábujjaidon.

Lábfej

A szép, ápolt lábujjak ugyanúgy vonzóak lehetnek, mint a kéz. Bár változó, hogy a férfiak szeretik, vagy éppen idegenkednek a lakkozástól, ezzel még szebbé varázsolhatod a lábad. Ügyelj azonban arra, hogy ha rendszeresen rosszul választasz cipőt, az idővel maradandó nyomot is hagyhat a lábujjaidon.

Ezt is szeretjük
Fotó: