A kutatók megalkották a legszexibb nő arcát - A legdögösebb pasi képét is megmutatták

Képeken mutatták meg, hogy néz ki a legvonzóbb férfi és nő a tudomány szerint.

Legszexibb női és férfi arc
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az emberekben egy közös van, hogy nagyon különbözőek. Míg egyesek vonzónak találnak valakit, másoknak egyáltalán nem tetszik az illető, így igen nehéz megmondani, milyen a tökéletes, a legtöbbek számára szexinek számító nő vagy férfi.

A kutatók mégis kísérletet tettek a legvonzóbb arc megalkotására, és létrehoztak egy-egy képet, melyen szerintük a legcsábítóbb vonások szerepelnek mindkét nem esetében.

Ilyen a legszexibb női arc

A Men’s Pharmacy szakértői a brit Glamour és a Ranker korábbi felméréseit vették a projektjük alapjául, melyek során a szavazók a véleményük szerint legszexibb sztárokra adták le a voksaikat. Alaposan megvizsgálták a toplistás celebeket, de nem volt könnyű dolguk, mert igen különböző típusú hírességek voltak a netezők kedvencei. 

A legszexibb női arc
A legszexibb női arc

A legvonzóbb női arc létrehozásához egy képszerkesztő szoftver segítségével gyúrták össze a színésznők, énekesnők, valamint modellek arcának egyes részleteit, vonásait, és többek közt Kate Upton, Scarlett Johansson és Alexandra Daddario külsejéből dolgoztak. A kissé homályos, festményszerű kép alapján a legcsábítóbb nő barna hajjal, zöldesbarna szemekkel, pici orral, kerek arccal és vastag ajkakkal rendelkezik.

Így néz ki a legdögösebb pasi

Persze, a legsármosabb férfi arcát is létrehozták, méghozzá részben Idris Elba, Mark Wahlberg és Jake Gyllenhaal vonásaiból. A tökéletes pasi Aidan Turner göndör haját, Tom Hardy igéző szemeit és Chris Hemsworth állát kapta.

Ilyen a legsármosabb férfi arca
Ilyen a legsármosabb férfi arca

A projekt vezetője, a Men’s Pharmacy vezető marketingese, Ashley Elli elmondta a képekkel kapcsolatban, hogy minden évben szinte követelik az emberek, hogy a magazinok kiválasszák a legszexibb férfiakat és nőket, ezért úgy döntöttek, ők segítségül hívják a tudományt, és megalkotják a két legvonzóbb embert. A szakértő azonban hozzátette, ettől függetlenül a szépség mindenki számára változik, és nézőpont, vélemény, valamint ízlés kérdése, így természetes, hogy az általuk létrehozott fotók sem tetszenek majd kivétel nélkül mindenkinek.

A nők nem szeretik, a férfiak viszont rajonganak érte

Vannak bizonyos külső tulajdonságok, melyeket a nők egyáltalán nem szeretnek önmagukon, pedig a pasik egyenesen megőrülnek értük. Mutatjuk, mik ezek.

10 dolog, amit sok nő nem szeret magán - De a pasiknak tetszik

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük