Mit is csinálnak valójában a férfiak a legénybúcsúkon? Megmutatták a netezők, hogy nem mindenki sztriptízbárba megy
Sztriptíztáncosok helyett női jelmezbe öltözött pasik vagy épp árva kiskutyák? Netezők mutatták meg, hogy egy legénybúcsú általában nem olyan, mint ahogyan azt a legtöbben elképzelik.

legenybucsu cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legénybúcsúkról a legtöbbeknek a vicces - vagy legalábbis annak szánt - egyenpólók, a féktelen szórakozás és a sztriptízbárok jutnak az eszébe. Mindenki arra gondol, hogy a vőlegény utoljára ilyenkor még jól kibulizza magát, méghozzá általában fehérneműs vagy félmeztelen nők társaságában. Valójában azonban a helyzet sokszor nagyon más.

Sok férfi szerencsére egyáltalán nem élete utolsó szabad estéjének fogja fel a legénybúcsúját, és rengetegen nem is öltánccal szeretnék múlatni az időt. A netezők éppen ezért megmutatták, milyen is az, amikor a pasik összegyűlnek megünnepelni, hogy barátjuk ujjára hamarosan gyűrű kerül majd.

Ilyenek a legénybúcsúk valójában

A következő fotókat a Bored Pandán és a Redditen osztották meg az emberek: a képek bebizonyítják, hogy nem minden legénybúcsú olyan, mint a filmekben. Vicces, aranyos és őszinte fotókon mutatták meg, hogy nem mindenki sztriptízbárra vágyik ilyenkor. Egészen más programokat szerveztek házasulandó barátjuknak ezek a férfiak.

Képek: Bored Panda, Reddit.

Ezt is szeretjük