18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 forró szexpraktika a közös gyönyörért (18+)
A szex ne legyen az a verseny, amiben mindig győznöd kell! Hagyj időt a lassú gyönyörnek, hogy együtt érhessetek a csúcsra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeretkezést nem mindig kell elsietni: élvezzétek ki alaposan a lassú gyönyör hullámait! Egy forró kényeztetés, ami a lehető legtöbb érzéket megérinti, tökéletes ráhangolódás lehet a lassú, romantikus együttlétre, melynek során végül közösen éritek el a csúcsot.

Lazíts illatokkal!

A meghitt együttlétet kezdd egy valóban relaxáló, feszültségoldó nyak- és vállmasszázzsal, ami nemcsak ellazítja partnered, de határozott simításaid nyomán kellőképpen izgalomba is hozza. Először is, gondoskodj róla, hogy a szoba elég meleg legyen ahhoz, hogy párod levetkőzhessen.

Válassz olyan illatú masszázsolajat, amelyet mindketten kedveltek, ezzel síkosítsd partnered bőrét. Tenyereddel melegítsd meg a kiválasztott olajat, mielőtt masszírozni kezdenél vele.

Térdelj partnered feneke mellé, hogy meghitt, intim közelségben lehess hozzá. Hajolj előre, és határozott, mély mozdulatokkal kezdd masszírozni a tarkóját. Engedd el magad, és hagyd, hogy a feszült csomók irányítsák mozdulataid. Ujjaiddal finom és aprólékos nyomást alkalmazva tapogasd ki a lapocka körvonalait, de ügyelj arra, hogy mozdulataid minden esetben lágyak és erotikusak legyenek.

Erotikus szavak

Ha az erotikus masszázs során kedvesed kellőképpen ellazult, tartsátok fenn a könnyed hangulatot, és fokozzátok a vágyat egy izgató felolvasással! A világirodalom bővelkedik erotikus művekben: keresd meg a kedvenced, és olvasd fel partnerednek. Az ilyen történetek rendkívül izgatóak tudnak lenni, de a könyvet akár pótolhatjátok filmmel is, és rendezhettek erotikus mozidélutánt a forró folytatás előtt. Ha azonban fantáziátok szárnyra kap, akár saját erotikus történetet is kitalálhattok, amit a szólánchoz hasonlóan közösen alakíthattok lépésről-lépésre, és finoman beleszőhetitek saját szexuális vágyaitokat is.

Lassú élvezet

Ha eljuttok arra a pontra, hogy kitalált történeteteket valóra is váltsátok, akkor se siessetek! Kedvesed örömére merüljetek el a tantrikus szex gyönyörteli misztériumában, és fedezzétek fel egymás izgató világát! A tantrában a szeretők mind az öt érzéküket használják, és minden megengedett, ami a másiknak gyönyört okoz. Érintsd, ízleld, érezd, nézd és hallgasd partnered, miközben felfedezitek egymás testét.

Együttlétetek alatt hallgassatok pihentető zenét, tompítsátok a fényeket, és mindenekelőtt szánjatok időt a csókolózásra, élvezve a pillanatot, amikor bőrötök összeér. A tantrikus szex a nő örömére koncentrál, így megtanulhatod, hogyan késleltesd orgazmusodat, hogy a gyönyör a lehető legtovább tartson. A gyönyör késleltetéséhez válasszatok lassú, de mélyre hatoló pozíciókat, ami lehetővé teszi, hogy minél erősebben ingerelhesd kedvesed G-pontját.

Közös gyönyör

Csodákra a tantrikus szex sem képes. Ha azt szeretnéd, hogy egyszerre érjétek el a csúcsot, összpontosíts arra, hogy kedvesed kedvében járj, és lehet, hogy megtalálod a közös gyönyör kulcsát. Mindenekelőtt az a legfontosabb, hogy ne siettesd a dolgokat. Haladj fokozatosan, és, ha elérkeznél arra a pontra, amikor már úgy érzed, hogy nem bírod tovább, próbálj ki párat az alábbi ötletek közül, amivel közelebb juttathatod partnered a csúcshoz. Mialatt párodat kényezteted, pihenhetsz egy kicsit, hogy amikor újra elmerültök egymás testének kölcsönös élvezetében, már közösen élhessétek át az orgazmust.

Kezdd a tarkó csókolgatásával, innen pedig juss el partnered ajkához. Nedvesítsd meg, és izgasd ajkait a nyelveddel, majd merüljetek el egy hosszú, forró csókban: a csókolózás nagyon izgató a legtöbb nő számára. De illetheted csókokkal akár az egész testét, beleértve a hasát, a karja belső oldalát, a mellét és a combját.

Amikor partnered kellőképpen felizgult, ingereld őt tovább nyelveddel és ujjaddal, különös tekintettel a csikló tájékára. Még mielőtt partnered elérné a csúcsot, hagyd abba az egyoldalú kényeztetést, és merüljetek el a közös gyönyörben!

Cikkünk az 1001 éjszaka a szerelem és a szenvedély birodalmában című könyv alapján készült.

Ezt is szeretjük