18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Kézimunka: fontos alapszabályok egy férfitól (18+)
Van úgy, hogy a kevesebb több! A hibátlan kézimunkára ez nagyon is igaz. Ismerd meg az alapokat!

Mi tagadás, a kiváló kézimunka fortélyait a legilletékesebbektől, a férfiaktól lehet megtanulni igazán. Ők már jóval korábban kezdték, mint, hogy te először vetted a kezedbe eme nemes testrészüket. Jöjjön hát a férfi szemszögéből egy pár hasznos tipp.

Fontos szabály: ne variálj!

Tisztázzuk: ha valaki azt állítja, hogy több tucat fantasztikus technika létezik erre az oly egyszerű örömszerzési módra, akkor nem sok tapasztalata lehet e téren.

Nyilván nem meglepő számodra, hogy mi, férfiak egyszerűségünkről vagyunk híresek, és igen, így igaz, tagadhatatlanul egy érzés lebeg ilyenkor a szemünk előtt: „a mekkorát fogok élvezni” csodálatos élménye. Vagyis nem vágyunk egy órányira elnyújtott, gyöngyökkel és egyéb ékszerekkel variált bájdorong-rángatásra – még leírni is fájdalmas volt, hát még átélni.

Alapszabály: csak természetesen!

Kezdjük hát az elején. Ha eldöntötted, emberednek ma kézimunkával okozol örömet, szabadulj meg a kezeden levő összes ékszertől. Ne gondold azt, hogy nem érzi, ha a kezeden maradt egy-két gyűrű, hiszen biztos vagyok benne, neked sem okozna óriási gyönyörűséget, ha csiklódat és környékét például egy hideg kiskanállal próbálnák izgatni.

Egy technikát, amiről nemrég olvastam, a tűz fantázianévre kereszteltek, és a leírás szerint két kezeddel kell párod dorongját dörgölni, mintha fából szeretnél tüzet csiholni. A tűz szó azonban soha, semmilyen formában nem lehet szinonima egy jó kézimunkához. Az égető, perzselő, horzsoló érzést okozó mozdulatokat egy életre felejtsd el! A pornófilmekben látott harapdálásos technikák se tévesszenek meg, hiszen az mind csak a show része. Igen csekély azoknak a férfiaknak a száma, akik az így okozott fájdalomra gerjednek.

A lényeg

Ha kézimunka, akkor légy gyors! Félreértés ne essék, nem egy hímsoviniszta szól belőlem, aki kizárólag a gyors menetekben leli örömét. Ne felejtsd el, ha így akarsz kedvébe járni párodnak, és nem zavarod le gyorsan, elkerülhetetlen, hogy megpróbálja orális kényeztetés irányába terelni a dolgot, vagy annyira felizgatod, hogy az asztalra borít, és könyörtelenül magáévá tesz. Kézimunka közben egyetlen cél vezérel minket, ezért felejtsd el az így csavarom, úgy húzogatom dolgokat, hiszen a lényeg a gyorsaság.

Hogyan csináld?

Nyálazd meg a kezed - de ne dörgöld össze -, markold meg közvetlenül a makk mögött a péniszt, és a művelet közben marokba fogott kezeddel érj időnként párod herezacskójához.

Képzeld el, hogy tenné ezt ő, ha egy gyors megkönnyebbülést szeretne hirtelen. Mutató- és hüvelykujjaddal felváltva fejd a makkot és a nyelét. Ha úgy látod, nem reagál kedvesed, ne félj tőle megkérdezni, hogy keményebb vagy lazább szorítást szeretne-e. És közben beszélj hozzá! Nyugodtan használj piszkos szavakat, ez garantálja a nagyon gyors reakciót. Fontos, hogy ne kérdezz csacskaságokat, mint, „El fogsz élvezni?” vagy „Mikor fogsz elélvezni?”.

Kizárólag izgató dolgokkal hergeld fel, mint például: „Ha hazaértünk, muszáj a számba vennem, mielőtt belém hatolsz”. Lehet, hogy igen távol áll tőled ez a fajta verbális megnyilvánulás, de hidd el, hihetetlen mértékben fokozhatod az izgalmat, és alaposan felgyorsíthatod a folyamatot.

Szóval, tisztelt hölgyek, csak egyszerűen, semmi nyakatekert mozdulat! És ne felejtsétek a legfontosabb alapszabályt: ne dörzsöld a lámpát, ha nem akarod a szellemet szabadjára engedni!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük