18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Díjnyertes, tűzforró szexpózok listája (18+)
A férfi- és a női gyönyör kulcsa más. Hogy ne múljon el a szenvedély, tudd meg, párodnak mi okozza a legforróbb örömöt!

Párkapcsolatban élő férfiak és nők egyaránt rengeteget görcsölnek a szexen. A testiség sokszor a kapcsolatok egyik legnagyobb buktatójává válhat, mert nem annyi, vagy nem olyan, ahogy eleinte képzeltétek, holott a kezdeti fellángolás elcsitultával természetes, hogy nemi életetekben is lassabb vizekre eveztek.

Idővel megismeritek egymás testét, gesztusait, és már nem egy idegen a másik, akit minden alkalommal meg kell hódítani. Ezzel azonban nemcsak az jár, hogy már belétek égett a mozdulat, amivel a másik ruháitól megválik, és felkínálja magát, hanem azzal is tisztában vagytok, mit élvez leginkább partneretek a szexben. Mert kipróbálhattok akármilyen nyakatekert pózt, de az örök kedvencek akkor is megmaradnak.

A nő kedvencei

A nő számára a szexben rendkívül fontos az intimitás. Párod tehát várhatóan nem arra fog törekedni, hogy a csilláron lógva, vagy egy távolságtartó, de különleges pozícióban tedd a magadévá. Számára inkább az a lényeges, hogy testedet, de legfőképpen érzelmeidet közel érezhesse magához. Ölelkezés közben tehát sokkal többet ér számára összefonódó tekintetetek, mint hogy mit bűvészkedsz odalent, ezért tehát a nő az egyszerűbb, és testi közelséggel párosuló pózokat kedveli.

Kutyapóz

Természetesen van úgy, hogy a nőt is elönti a minél gyorsabb beteljesülés felé hajtó vad szenvedély: ilyenkor tökéletes felállás a kutyapóz. Bár ez a helyzet egyenesen érzelemmentesnek tűnhet, korántsem az.

A tévhitekkel ellentétben a kutyapóz nem csupán annyiból áll, hogy kedvesed feléd tartja popsiját, innentől kezdve pedig a te kezedben van a gyeplő. A nő is mozog ebben a helyzetben, és testének dőlésszögével még azt is tudja kontrollálni, hogy könnyebben megtaláld azt a bizonyos G-pontot. Emellett pedig csípője átölelésével nemcsak az iramot diktálhatod, de érzelmeidnek is nyomatékot adhatsz.

Misszionárius

A dobogó második fokán azonban egyértelműen a leghagyományosabb szerelmi pozíció áll. Ez a legérzelmesebb szexpóz: testetek forró ölelésben olvad össze, miközben a biztatást váró nőnek arra is alkalma nyílik, hogy szerelem után kutatva beleássa magát tekintetedbe.

Ha tehát örömet szeretnél szerezni, jobb, ha nem a fal furcsa redőit bámulod, mert ez kellemetlen. Ha a pasi félrenéz, a nő számára a szex kiüresedik, és onnantól az egész könnyedén válhat örömhajszoló fűrészeléssé. Nem kell egyfolytában összeakaszkodnia tekinteteteknek, de azért a hiányos falfestésnél olykor sokkal izgalmasabb dolgokat láthatsz kedvesed arcán.

Hátsó ölelkezés

Az élvezet szempontjából a nő számára kimondottan kellemes, ha hátulról közelíted meg. Ennek a felállásnak pedig a kutyapóznál valamivel meghittebb változata, amikor oldalt fekve hátulról megöleled, de lehet ugyanezt ölben ülve is művelni. Ilyenkor a hüvely átmérője csökken, ezért mindkettőtök számára nagyobb gyönyörrel járhat a behatolás, közben pedig kedvesednek közelségedről sem kell lemondania. A hátsó pozícióknak emellett nagy előnye, hogy nemcsak a hüvelyi ingerlést teszi lehetővé, hanem partnered csiklója is szabaddá válik.

A nők nagy része ugyanis nem képes rásegítés nélkül, pusztán hüvelyi orgazmust átélni, de szeretkezéseteknek mindettől függetlenül kimondottan izgató velejárója lehet, ha közben partnered magához nyúl.

A férfi kedvencei

A férfi számára a szexualitásban az érzelmek kevésbé fontosak, mint a nőnek. A pasik képesek csak úgy szexelni, minden kötődés nélkül, de kapcsolatban is jellemző lehet, hogy nem feltétlenül azok párod kedvenc helyzetei, amikor hozzád simulhat, hanem inkább azok, amikor alakod minél inkább látható és fogható számára.

Lovagló póz

Erre tökéletes példa a lovagló póz: ebben a helyzetben párod kedvére legeltetheti szemét csípődön, melleden, és az arcodon tükröződő gyönyört is élvezheti. Emellett kezét sem kell tétlenül maga mellett nyugtatnia, hevesen belemarkolhat fenekedbe, vagy simogathatja melled is. Előtted pedig lehetőségek széles tárháza áll, hogy az örömöt fokozva hátranyúlj, és kényeztesd partnered egy kis golyójátékkal is.

Fordított lovas

Sok férfi számára a női fenék a legbujább testrész. Számukra lehet kimondottan örömteli ez a felállás, amikor hátadat mutatod felé, és így ülsz az ölébe. Ebben a helyzetben olyan különleges szögben hajlik a hüvelyed, ami kimondottan kellemes lehet a férfi számára, ugyanis makkja erősebben ér hozzád belülről. Azonban nem ez a dolog legfőbb pikantériája, hanem a csiklód. Ha hátat fordítva lovagolod meg partneredet, bátran izgasd magad: ettől még jobban beindul, mintha őt simogatnád.

Hatvankilenc

A férfi-bronzérmes nem más, mint a kölcsönös orális gyönyör. Mi tagadás, a pasi szeret élvezni, miközben gyönyört ad.

Attól pedig egy pillanatra sem kell tartanod, hogy eközben a fenekedet párod feje felé kell tartanod, ha ugyanis ez az apró részlet zavarná, nem kedvelné annyira ezt a felállást. A kölcsönös kényeztetés pedig számodra is kimondottan kellemes lehet, hiszen az is izgató, ha a másiknak örömöt okozol, így duplán élvezetes a sajátod is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük