Milyen a pasi karórája?
Ezt árulja el a jelleméről
Elegáns? Sportos? Divatos? A mindennap viselt kiegészítő többet elárul a férfi személyiségéről, mint gondolnád.

Dia

	Mindentudó	Ha egy pasi olyan karórát visel, ami a pontos idő mutatása mellett sok más funkcióval is rendelkezik, olyan ember, aki minden szituációban helyt akar állni. Nemcsak az órája, ő maga is okos, és szerzett tudását a karrierjében jól tudja kamatoztatni. Párkapcsolatban megbízható és domináns.

Mindentudó

Ha egy pasi olyan karórát visel, ami a pontos idő mutatása mellett sok más funkcióval is rendelkezik, olyan ember, aki minden szituációban helyt akar állni. Nemcsak az órája, ő maga is okos, és szerzett tudását a karrierjében jól tudja kamatoztatni. Párkapcsolatban megbízható és domináns.

Dia

	Elegáns	Ha a pasi karórája elegáns, mindenféle extrától és felesleges díszítéstől mentes, az illető öltözködésében is nagyon kifinomult. Kedveli a márkás holmikat, szívesen visel inget, öltönyt. Stílusával szeretne kitűnni a tömegből, és fontos számára a karrierje. Inkább csapongó agglegény típus, mint kapcsolatpárti.

Elegáns

Ha a pasi karórája elegáns, mindenféle extrától és felesleges díszítéstől mentes, az illető öltözködésében is nagyon kifinomult. Kedveli a márkás holmikat, szívesen visel inget, öltönyt. Stílusával szeretne kitűnni a tömegből, és fontos számára a karrierje. Inkább csapongó agglegény típus, mint kapcsolatpárti.

Dia

	Klasszikus	A barna szíjas, klasszikus stílusú, aranyszínű óra komoly jellemről árulkodik. Viselője stílusában is klasszikus. Ő az a tipikus kötött pulóveres pasi. Számára fontos a család és az anyagi biztonság. Nem tesz meggondolatlan lépéseket, minden döntését alaposan megfontolja. Kapcsolatában igazi gentleman.

Klasszikus

A barna szíjas, klasszikus stílusú, aranyszínű óra komoly jellemről árulkodik. Viselője stílusában is klasszikus. Ő az a tipikus kötött pulóveres pasi. Számára fontos a család és az anyagi biztonság. Nem tesz meggondolatlan lépéseket, minden döntését alaposan megfontolja. Kapcsolatában igazi gentleman.

Dia

	Arany	Az aranyóra anyagias jellemről mesél, akinek fontos a pénz, és aki szeretné mások tudtára adni, de legalábbis annak a hatását kelteni, hogy vagyonos ember. Kissé karrierista, és céltudatossága miatt hajlamos eltaposni másokat. Kapcsolatban egyértelműen domináns, és hajlamos a hűtlenségre.

Arany

Az aranyóra anyagias jellemről mesél, akinek fontos a pénz, és aki szeretné mások tudtára adni, de legalábbis annak a hatását kelteni, hogy vagyonos ember. Kissé karrierista, és céltudatossága miatt hajlamos eltaposni másokat. Kapcsolatban egyértelműen domináns, és hajlamos a hűtlenségre.

Dia

	Sportos	A sportos karóra tulajdonosa a sportos stílust részesíti előnyben a mindennapokban is, és szereti a sportokat. Nem szereti, ha ki kell öltöznie, a nyakkendőtől pedig egyenesen feszeng. Vidám fickó, akinek fontosak a barátai. Párkapcsolatban az erős férfi szerepét szereti betölteni.

Sportos

A sportos karóra tulajdonosa a sportos stílust részesíti előnyben a mindennapokban is, és szereti a sportokat. Nem szereti, ha ki kell öltöznie, a nyakkendőtől pedig egyenesen feszeng. Vidám fickó, akinek fontosak a barátai. Párkapcsolatban az erős férfi szerepét szereti betölteni.

Dia

	Egyszerű	Egy egyszerű óra a szó pozitív értelmében véve egyszerű emberről árulkodik, aki nem hivalkodó öltözködésében és viselkedésében sem. Neki nem az az elsődleges, milyen drága órát visel, hanem hogy az tartós és pontos legyen. Fontosak számára az emberi értékek. Hősszerelmes, aki párjáért bármit megtenne.

Egyszerű

Egy egyszerű óra a szó pozitív értelmében véve egyszerű emberről árulkodik, aki nem hivalkodó öltözködésében és viselkedésében sem. Neki nem az az elsődleges, milyen drága órát visel, hanem hogy az tartós és pontos legyen. Fontosak számára az emberi értékek. Hősszerelmes, aki párjáért bármit megtenne.

Dia

	Divatos	Ha a pasinak inkább a trend számít, mint mondjuk az óra tudása, akkor sokat ad a külsőségekre. Imád öltözködni, jól kinézni, tetszeni. Néha már-már mesterkélt. Kissé felületes jellem, aki hajlamos párkapcsolatában is inkább szőnyeg alá söpörni a gondokat, mint hogy mások úgy lássák, kapcsolata nem tökéletes.

Divatos

Ha a pasinak inkább a trend számít, mint mondjuk az óra tudása, akkor sokat ad a külsőségekre. Imád öltözködni, jól kinézni, tetszeni. Néha már-már mesterkélt. Kissé felületes jellem, aki hajlamos párkapcsolatában is inkább szőnyeg alá söpörni a gondokat, mint hogy mások úgy lássák, kapcsolata nem tökéletes.

Dia


            	Mindent vagy semmit
            	Az is sokatmondó, ha egy pasinak mindenféle karórája van. Neki a pénz nem igazán számít, odavan a drága holmikért, és az órákat mint státuszszimbólumokat hordja. Ha nincs órája, akkor vagy nem szereti a kiegészítőket, vagy egyszerűen egy ráérős jellem, akinek nem fontos az idő. Előbbi kapcsolatait is sűrűn váltogatja, utóbbi pedig nem túl megbízható társ.

Mindent vagy semmit

Az is sokatmondó, ha egy pasinak mindenféle karórája van. Neki a pénz nem igazán számít, odavan a drága holmikért, és az órákat mint státuszszimbólumokat hordja. Ha nincs órája, akkor vagy nem szereti a kiegészítőket, vagy egyszerűen egy ráérős jellem, akinek nem fontos az idő. Előbbi kapcsolatait is sűrűn váltogatja, utóbbi pedig nem túl megbízható társ.

Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: