Anyjával és exfeleségével ragadt karanténba a férfi: vicces képeken dokumentálta mindennapjaikat
A fotós vicces felvételeken mutatta meg, milyen az életük hármasban egy kétszobás lakásban.

karanten cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki életében eredményezett furcsa helyzeteket, és hozott szokatlan eseményeket a koronavírus miatti karantén, illetve a kijárási korlátozások miatt megnövekedett otthon töltött idő. 

A fotós, Neil Kramer azonban talán mindenkinél érdekesebb szituációba került: ő ugyanis exfeleségével és édesanyjával töltötte ezt az időszakot egy kétszobás, egy fürdőszobás queensi lakásban.

Megörökítette a karantén pillanatait a fotós

Édesanyja általában Floridában tölti az év egy részét, de a vírushelyzet keresztülhúzta a terveit, így arra kérte fiát, hadd lakhasson vele. A férfi persze igent mondott, ám akkor még nem gondolta, hogy egykori párja otthonában teljesen tönkremegy a tető, és ő is hozzá fordul majd segítségért. Úgy volt, hogy csak néhány hetet töltenek majd így hármasban, ebből viszont végül közel egy év lett. A különös helyzet miatt életük bővelkedett vicces, illetve kínos vagy kellemetlen helyzetekben is, a fotós pedig úgy döntött, humoros képeken örökíti meg ezeket. A fényképezést előző télen kezdte, egy idő után pedig az Instagramon is megosztotta az elkészült felvételeket, sőt a mai napig posztol újakat. A legviccesebbeket gyűjtöttük össze az önkéntes karanténjukról.

Képek: Bored Panda, My Modern Met, Instagram/neilochka.

Ezt is szeretjük