Anyjával és exfeleségével ragadt karanténba a férfi: vicces képeken dokumentálta mindennapjaikat
A fotós vicces felvételeken mutatta meg, milyen az életük hármasban egy kétszobás lakásban.

karanten cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki életében eredményezett furcsa helyzeteket, és hozott szokatlan eseményeket a koronavírus miatti karantén, illetve a kijárási korlátozások miatt megnövekedett otthon töltött idő. 

A fotós, Neil Kramer azonban talán mindenkinél érdekesebb szituációba került: ő ugyanis exfeleségével és édesanyjával töltötte ezt az időszakot egy kétszobás, egy fürdőszobás queensi lakásban.

Megörökítette a karantén pillanatait a fotós

Édesanyja általában Floridában tölti az év egy részét, de a vírushelyzet keresztülhúzta a terveit, így arra kérte fiát, hadd lakhasson vele. A férfi persze igent mondott, ám akkor még nem gondolta, hogy egykori párja otthonában teljesen tönkremegy a tető, és ő is hozzá fordul majd segítségért. Úgy volt, hogy csak néhány hetet töltenek majd így hármasban, ebből viszont végül közel egy év lett. A különös helyzet miatt életük bővelkedett vicces, illetve kínos vagy kellemetlen helyzetekben is, a fotós pedig úgy döntött, humoros képeken örökíti meg ezeket. A fényképezést előző télen kezdte, egy idő után pedig az Instagramon is megosztotta az elkészült felvételeket, sőt a mai napig posztol újakat. A legviccesebbeket gyűjtöttük össze az önkéntes karanténjukról.

Képek: Bored Panda, My Modern Met, Instagram/neilochka.

Ezt is szeretjük