Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!
Júniusban írtunk róluk először, most már olvasóink segítik a családot.

erika-jazmin-zaszlolicit
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erika 52 ezres nyugdíjból egyedül neveli beteg lányát, Jázmint. Június elején keresett fel minket, mindössze annyit kért, lepjük meg Jázmint a születésnapján egy képeslappal. Felhívásunkra azonban több olvasónk is jelentkezett, hogy segíteni szeretne a kislánynak.

Jázmin végül nemcsak egy képeslapot, de több ajándékcsomagot kapott, hogy vágyainak legalább egy része teljesülhessen a születésnapján. Édesanyja, Erika beleegyezett egy hosszabb beszélgetésbe, és  a róluk készült cikk  után sem állt meg a lavina: ismét többen jelentkeztek, hogy szeretnének valahogy segíteni a családnak. 

Most egy olyan olvasónk törekvését tolmácsoljuk, aki értékes szuvenírjétől válik meg, hogy a teljes, érte befolyó összeget Erikának és Jázminnak ajánlhassa fel. Ha van olyan szeretted, vagy te magad vagy az, aki rajong a női vízilabdáért, ne habozz licitálni! Mert amellett, hogy egy igencsak rászoruló családnak segítesz, ez lehet a tökéletes ajándék.

Jótékonysági licit 

Csató Gábor egyik legkedvesebb emlékéért, a 2012-es londoni olimpia vízilabdás lányainak aláírásával ellátott zászlóért indított licitet, melyet Drávucz Ritától kapott ajándékba. A teljes, zászlóért befolyt összeget szeretné eljuttatni Erikáéknak. 

licit-prt-screen

Törekvését az Egyedülálló Szülők Alapítványa méltónak találta arra, hogy mögé álljon, és nevüket adták a licithez. A licit a 2012-es olimpia női vízilabdacsapat lányai által dedikált zászlóért 5 000 forintról indul. Ha megér neked ennyit a szuvenír, vagy valakinek értékes ajándékul adnád, kérünk, látogass el az aukció oldalára, ahol minden egyéb, szükséges információt megtalálsz!

Te is segíthetsz Erikáéknak, hogy könnyebb legyen az életük

Ha küldenél nekik bármit - iskolaszer, régi tankönyvek, játékok -, kérünk, vedd fel a kapcsolatot üzenetben, vagy keress meg minket üzenetben, hogy megadhassuk a telefonszámát. Csomagküldés erre a címre lehetséges: 6343 Miske, Fő utca 60.

Kérünk, értesítsd Erikát, ha csomagot küldesz, mert előfordulhat, hogy nem ér célba!

Ezt is szeretjük