10 dolog, amitől jobb lesz a szex
Nem is gondolná rá
Kíváncsi vagy, mi az a 10 apróság, amitől mérföldekkel jobb lehet a szex? Most kiderül.

Dia

 	Zokni  	A jó öreg szex zokniban problémakör, amit már annyian és annyiszor átrágtak. Csakhogy, itt a fordulat: lehet, hogy azoknak van igaza, akik zokniban bújnak ágyba - legalábbis a nőknek bizonyosan. Kutatás bizonyította ugyanis, hogy ha a nőnek nem fázik a lába szex közben, 80 százalékkal nő az esélye, hogy eljusson a csúcsra.

Zokni

A jó öreg szex zokniban problémakör, amit már annyian és annyiszor átrágtak. Csakhogy, itt a fordulat: lehet, hogy azoknak van igaza, akik zokniban bújnak ágyba - legalábbis a nőknek bizonyosan. Kutatás bizonyította ugyanis, hogy ha a nőnek nem fázik a lába szex közben, 80 százalékkal nő az esélye, hogy eljusson a csúcsra.

Dia

	A hálószoba falának színe	A hálószoba falszíne is befolyásolja a szexuális életet. Furcsa, az ember azt hinné, a piros és a lila, mint érzéki színek serkentőleg hatnak a vágyakra, de valójában épp ellenkezőleg. Mindeközben a napsárga-, a karamell-, a tejeskávé- és a narancsszínű fal lepedőakrobatikára ösztönöz.

A hálószoba falának színe

A hálószoba falszíne is befolyásolja a szexuális életet. Furcsa, az ember azt hinné, a piros és a lila, mint érzéki színek serkentőleg hatnak a vágyakra, de valójában épp ellenkezőleg. Mindeközben a napsárga-, a karamell-, a tejeskávé- és a narancsszínű fal lepedőakrobatikára ösztönöz.

Dia

	Közös zuhanyzás	Az elnyújtott előjáték a jó szex egyik kulcsa. Nem kell azonban a hálószobára szorítkozni, ha a helyszínekről van szó. Egy közös zuhany, a pára, a meleg, simogató víz, egymás fürdetése nagyon jó kezdet egy forró éjszakához. Ha zuhany után nem magatok törölköztök meg, hanem mindketten egymást, az még inkább segít egymásra hangolódni.

Közös zuhanyzás

Az elnyújtott előjáték a jó szex egyik kulcsa. Nem kell azonban a hálószobára szorítkozni, ha a helyszínekről van szó. Egy közös zuhany, a pára, a meleg, simogató víz, egymás fürdetése nagyon jó kezdet egy forró éjszakához. Ha zuhany után nem magatok törölköztök meg, hanem mindketten egymást, az még inkább segít egymásra hangolódni.

Dia

	Pézsmaillatú füstölő	A pézsmaillat vágyfokozó, ezért érdemes ilyen illatú füstölőt beszerezned, és meggyújtani egyet, amikor összebújtok. Régen ez az illatanyag még állati eredetű volt, ma már pézsmaillatot árasztó növényekből nyerik, például ilyen fürtös gyöngyike, vagy a muskotályszőlő, de az indiában termesztett pézsmacserje is.

Pézsmaillatú füstölő

A pézsmaillat vágyfokozó, ezért érdemes ilyen illatú füstölőt beszerezned, és meggyújtani egyet, amikor összebújtok. Régen ez az illatanyag még állati eredetű volt, ma már pézsmaillatot árasztó növényekből nyerik, például ilyen fürtös gyöngyike, vagy a muskotályszőlő, de az indiában termesztett pézsmacserje is.

Dia

	Vöröshús és bor	A vöröshús vörösborral fogyasztva igazi vágyfokozó étel, ugyanis a bennük lévő antioxidánsok kedvezően befolyásolják a nemi szervek vérellátását, ásványi anyagaik pedig a szexuális zavarok ellenszerei. Készíts marhasteaket egy pohár minőségi vörösborral romantikus vacsorátokra!

Vöröshús és bor

A vöröshús vörösborral fogyasztva igazi vágyfokozó étel, ugyanis a bennük lévő antioxidánsok kedvezően befolyásolják a nemi szervek vérellátását, ásványi anyagaik pedig a szexuális zavarok ellenszerei. Készíts marhasteaket egy pohár minőségi vörösborral romantikus vacsorátokra!

Dia

	Csoki	Jól hangzik, ugye? A boldogsághormon forrás nemcsak finom, de még a szex is jobb lesz tőle, ugyanis fokozza a szexuális vágyat. Plusz ötlet, hogy ha egymást etetitek csokival, fokozhatjátok a hatást, vagy akár egymásról is falatozhattok apró bombonokat.

Csoki

Jól hangzik, ugye? A boldogsághormon forrás nemcsak finom, de még a szex is jobb lesz tőle, ugyanis fokozza a szexuális vágyat. Plusz ötlet, hogy ha egymást etetitek csokival, fokozhatjátok a hatást, vagy akár egymásról is falatozhattok apró bombonokat.

Dia

	Megfelelő hőmérséklet	A jó szex egyik legalapvetőbb feltétele, hogy a férfi és a nő se ne fázzon, se ne fulladjon meg a nagy melegtől. Mindkettő hátráltató tényező ugyanis, hiszen vacogni és izzadni sem kellemes - az pedig ugye tudvalevő, hogy a nők esetében a leges-legapróbb zavaró tényező is elűzheti az orgazmust.

Megfelelő hőmérséklet

A jó szex egyik legalapvetőbb feltétele, hogy a férfi és a nő se ne fázzon, se ne fulladjon meg a nagy melegtől. Mindkettő hátráltató tényező ugyanis, hiszen vacogni és izzadni sem kellemes - az pedig ugye tudvalevő, hogy a nők esetében a leges-legapróbb zavaró tényező is elűzheti az orgazmust.

Dia

 	Kapcsoljátok ki a tévét  	Ugye, milyen egyszerűen hangzik? Pedig nagyszerű ötlet, ugyanis alattomos, észrevétlenül megbúvó zavaró tényezőről van szó. Ha épp egy izgalmas akciófilm, vagy színekben, hangeffektekben, szignálokban dúskáló reklámok mennek a tévében, azok elvonhatják a figyelmet, ami csökkenti az élvezetet.

Kapcsoljátok ki a tévét

Ugye, milyen egyszerűen hangzik? Pedig nagyszerű ötlet, ugyanis alattomos, észrevétlenül megbúvó zavaró tényezőről van szó. Ha épp egy izgalmas akciófilm, vagy színekben, hangeffektekben, szignálokban dúskáló reklámok mennek a tévében, azok elvonhatják a figyelmet, ami csökkenti az élvezetet.

Dia

	Lágy zene	Tévé helyett, ha zavar titeket a nagy csend, vagy romantikussá akarjátok tenni az együttlétet, tegyetek be valami lágy, nagyon halk zenét. Fontos, hogy a választott zene illeszkedjen a pillanat jellegéhez, és ellazítson, ne pedig felkorbácsolja az idegeket.

Lágy zene

Tévé helyett, ha zavar titeket a nagy csend, vagy romantikussá akarjátok tenni az együttlétet, tegyetek be valami lágy, nagyon halk zenét. Fontos, hogy a választott zene illeszkedjen a pillanat jellegéhez, és ellazítson, ne pedig felkorbácsolja az idegeket.

Dia

 	Finom parfüm  	A parfüm, amit magadra teszel - nemcsak az ágyban, hanem mindig - legyen visszafogott és kellemes. Taszító ugyanis, ha egy ember három méterről illatozik, a saját illata, ami pedig vonzaná a partnert, nem is érződik. Egy szexi, de mértékletes illat ugyanakkor jó vágyfokozó.

Finom parfüm

A parfüm, amit magadra teszel - nemcsak az ágyban, hanem mindig - legyen visszafogott és kellemes. Taszító ugyanis, ha egy ember három méterről illatozik, a saját illata, ami pedig vonzaná a partnert, nem is érződik. Egy szexi, de mértékletes illat ugyanakkor jó vágyfokozó.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Cimkék:
Fotó: