Hol ismerkedtetek meg a pároddal? Ezt árulja el a kapcsolatotokról
A munkahelyen találkoztatok, vagy egy közös hobbi révén? Mutatjuk, hogy mire utal a válasz!

Dia

	Munkahelyen	A munkahelyi románcot a felek gyakran titokban tartják a többi kolléga előtt, hiszen félthetik az állásukat, a karrierjüket, a titkolózás pedig még izgalmasabbá teheti a helyzetet. Valószínűleg mindketten szeretitek a kalandot, ezért később is tennetek kell azért, hogy érdekesnek találjátok egymást.

Munkahelyen

A munkahelyi románcot a felek gyakran titokban tartják a többi kolléga előtt, hiszen félthetik az állásukat, a karrierjüket, a titkolózás pedig még izgalmasabbá teheti a helyzetet. Valószínűleg mindketten szeretitek a kalandot, ezért később is tennetek kell azért, hogy érdekesnek találjátok egymást.

Dia

	Interneten	Ha az interneten ismerkedtetek meg, valószínűleg nem csupán egy futó kalandot, hanem az életetek társát kerestétek a másikban. Mivel a szándékotok komoly, a siker érdekében nyitottak vagytok a kompromisszumokra, ami elősegíti a mindennapokban való együttműködést.

Interneten

Ha az interneten ismerkedtetek meg, valószínűleg nem csupán egy futó kalandot, hanem az életetek társát kerestétek a másikban. Mivel a szándékotok komoly, a siker érdekében nyitottak vagytok a kompromisszumokra, ami elősegíti a mindennapokban való együttműködést.

Dia

	Barátok révén	A család vagy a barátok hoztak össze benneteket? Az, hogy egy közös ismerősötök révén találkoztatok, jó jel, hiszen ugyanannak a személynek a társaságát kedvelitek, így nagyobb eséllyel egymásét is. Kevesebb rizikót is vállaltatok azzal, hogy egy hozzátok közel álló személy véleménye adta meg a kezdő lökést.

Barátok révén

A család vagy a barátok hoztak össze benneteket? Az, hogy egy közös ismerősötök révén találkoztatok, jó jel, hiszen ugyanannak a személynek a társaságát kedvelitek, így nagyobb eséllyel egymásét is. Kevesebb rizikót is vállaltatok azzal, hogy egy hozzátok közel álló személy véleménye adta meg a kezdő lökést.

Dia

	Szórakozóhelyen	Amennyiben szórakozóhelyen vagy bárban ismerkedtetek meg, bizonyára párként sem ültök otthon kettesben. Ha még nem rég vagytok együtt, érdemes lehet tisztáznotok, ki mit vár a kapcsolattól, mert a megismerkedésetek helyszínéből ítélve előfordulhat, hogy egyikőtök csak rövid távra tervez.

Szórakozóhelyen

Amennyiben szórakozóhelyen vagy bárban ismerkedtetek meg, bizonyára párként sem ültök otthon kettesben. Ha még nem rég vagytok együtt, érdemes lehet tisztáznotok, ki mit vár a kapcsolattól, mert a megismerkedésetek helyszínéből ítélve előfordulhat, hogy egyikőtök csak rövid távra tervez.

Dia

	Nyaralás alatt	Ha nyaralás közben ismerkedtetek meg, az utazás szeretete összeköthet titeket, ám visszatérve a hétköznapok nehézségeit is meg kell oldani. Figyeljetek arra, hogy az év szürkébb időszakaiban is legyen részetek pozitív élményekben.

Nyaralás alatt

Ha nyaralás közben ismerkedtetek meg, az utazás szeretete összeköthet titeket, ám visszatérve a hétköznapok nehézségeit is meg kell oldani. Figyeljetek arra, hogy az év szürkébb időszakaiban is legyen részetek pozitív élményekben.

Dia


            	Közös hobbi
            	Egy hobbi hozott össze benneteket? Ez jó kiindulópontja lehet a kapcsolatotoknak, hiszen azt jelenti, hogy valamiben azonos az érdeklődésetek, így a szabadidőtökben könnyedén szervezhettek közös programokat.

Közös hobbi

Egy hobbi hozott össze benneteket? Ez jó kiindulópontja lehet a kapcsolatotoknak, hiszen azt jelenti, hogy valamiben azonos az érdeklődésetek, így a szabadidőtökben könnyedén szervezhettek közös programokat.

Ezt is szeretjük
Szerző: Németh Lilla
Fotó: