8 illemszabály, amit mindenkinek be kellene tartania a tömegközlekedésen - Borzasztóan zavaró, ha nem figyelnek rájuk

Nagy illetlenség és igen zavaró mások számára, ha ezeket az alapvető illemszabályokat nem tartja be valaki a tömegközlekedésen.

busz cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tömegközlekedési eszközöket a legtöbben nap mint nap használják, és mivel ennek során számos különböző embertípus és szokás zsúfolódik egybe a szűkebb tereken, rengeteg konfliktus forrása is lehet. 

Ezeket a nézeteltéréseket és a bosszankodásokat azonban nagymértékben csökkenteni lehetne, ha mindenki betartaná a közösségi közlekedés alapvető illemszabályait.

Illemszabályok a tömegközlekedésen

A közlekedési kultúra - illetve annak hiánya - sok problémát, idegeskedést, szóváltást vagy akár balesetet is okozhat, ezért érdemes lenne odafigyelni a szabályokra, valamint az etikettre. A következőkre minden egyes embernek ügyelnie kellene: borzasztóan zavaró mások számára, ha valaki nem tartja be ezeket a viselkedési elvárásokat.

Olvass tovább! Ezek a leggyakoribb illemtanhibák a hétköznapokban

Ezeket az etikettbakikat rengetegen elkövetik. Kerüld el őket, ha szimpatikusnak, illemtudónak és udvariasnak szeretnél tűnni mások szemében.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük