Hogyan szerezd meg a pasit egy pillanat alatt?
A kezdeményezést nem árt, ha meghagyod a pasinak, de egy bátorító lökést te is adhatsz. Tudd meg, hogyan!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki azt állítja, ma már a csajoknak sem tilos kezdeményezni. Mégis óvatosságra intenénk ebben a tekintetben, mert akármennyire csábítónak tűnik, hogy végre zöld utat kapott a női vonzerő, valószínűleg kevés pasi örül annak, ha helyette szeretnéd elvégezni az udvarlást. Az tehát nem éppen jó ötlet, ha kiszemelted mellé lépsz, és máris a telefonszámra, illetve a csókra térnél, néhány bátorító gesztussal azonban nyugodtan kacérkodhatsz.

Ha testbeszéded alig észrevehető fegyverével csavarod az ujjad köré a pasit, meghagyod neki azt az illúziót, hogy a döntő lépést ő tette meg, és szó szerint valóban így is lesz, ami a fizikai közeledést illeti. Csak te fogod tudni, hogy valójában ki szedett fel kit. Hogy milyen titkos eszközökkel hódíts? Eláruljuk!

Szemezés

Ha találkozol valakivel, aki tetszik neked, nézz a szemébe. A leghatékonyabb szemezési trükk az, amikor öt másodpercenként óvatos pillantásokat vetsz a másikra: ha elcsíped a tekintetét, és azt látod, hogy alig tudja levenni a szemét rólad, sűríts a pillantásaidon. Ekkor már három másodperces időközönként ráemelheted igéző pilláidat, de, ha biztosra akarsz menni, és elég merész vagy, ennél is többet tehetsz. Köztudott, hogy a szerelmesek a végtelenségig képesek egymás szemébe nézni, ami nemcsak az érzelmekről vall, de az egymás iránti kötődést és vonzalmat is erősíti. Ha tehát be akarsz hálózni valakit, legyen a célod ez az igéző szemezés, de semmiképpen ne legyél tolakodó!

Az első két lépcsőfok átugrása nélkül ezt ne próbáld meg, de, ha már egyértelmű, hogy a férfi is érdeklődik irántad, megkísérelheted a szemed középpontjába vonzani a tekintetét. Ha egymásba gabalyodott a szemetek, akkor pedig próbáld fogva tartani, ameddig csak tudod, de arra is ügyelj, hogy eközben néha egy-két bájos mosolyt is küldj felé, különben akár ijesztően komoly is lehet az összhatás.

Kacérkodj a lábaddal!

A női láb az egyik legerotikusabb testrész a férfi szemében. Ha tehát szeretnéd kiszemeltedet végleg magadba bolondítani, és a tekintetét már sikerült magadra irányítanod, légy kihívó a futóműveddel is! Alapvetően már maga a combvillantás is igéző gesztus, ezt azonban csak akkor ajánljuk, ha makulátlan lábakkal rendelkezel.

Amennyiben nem mutogatnád szívesen térdtől felfelé, nem kell elkeseredned, így is lehetsz ugyanis csábos. A testbeszéddel foglalkozó szakemberek megfigyelték, hogy flörtölés közben az ember a végtagjaival arra mutat, aki bejön neki: tedd tehát titokban egyértelművé, hogy ki az, akit szeretnél meghódítani! A mutogatásnál lehetsz egy fokkal bevállalósabb is: ha keresztbe veted magassarkúba bújtatott lábaidat, és a felsőt kicsit lengeted, az igen szexi üzenet a pasi számára. Valószínűleg nem tudatosul benne, hogy éppen a futóműveddel fogtad meg, de, ha egy pici szikra már kipattant közöttetek, az most jobban lángra lobbanhat.

Érintsd a szádat!

Ha végleg szeretnéd magadba bolondítani kiszemeltedet, az ajkaidról se feledkezz meg. A mosoly mellett ugyanis számos egyéb figyelemfelkeltő, erotikus jelzést is küldhetsz a száddal, tudatosan és akaratlanul is. Ha valaki megtetszik, testedben sebesebb lesz a vér áramlása, aminek hatására alig észrevehető mértékben, de ajkaid sötétebbek lesznek, és megduzzadnak.

A vérbőség ugyanakkor érzékenyebbé is teszi őket, emiatt hasonló helyzetben többet érintheted őket, anélkül, hogy te magad észrevennéd. Ezt azonban a pasik meglehetősen szexinek találják, tehát akár tudatosan is használhatod a gesztust: ne zárd össze teljesen a szádat, hanem hagyd, hogy ajkaid kissé elváljanak egymástól, és időnként emeld oda a kezedet. Buja üzeneted hatására biztos lehetsz benne, hogy a pasiban is megmozdul valami, ha egyelőre nem is szemmel láthatóan, a gatyája tájékán, de jó úton haladsz afelé is, hogy megkívánjon.

Kacsintás

A kacsintás hihetetlenül erős szexuális jeladás, de érdemes vele csínján bánnod, hiszen egyesek nyílt felszólításként értelmezhetik. Nem ez az első gesztus tehát, mellyel meg kell próbálnod felkelteni lovagod figyelmét, de, ha már szárba szökkent közöttetek a flört, és le sem tudja rólad venni a szemét, egy csábos kacsintással azt is el tudod érni, hogy végre hozzád lépjen. Ha szerényebb eszközökkel szeretnéd az ujjad köré csavarni, kacsints mindkét szemeddel! Amikor a kacsintás pislogásra hajaz, az úgy szexi, hogy közben nem mesterkélt, illetve nem túl kihívó.

Ezt a hatást úgy érheted el, hogy a pislogásod ütemét tudatosan elnyújtod, és a normál sebesség felére vagy harmadára csökkented. Különösen akkor hatásos, ha előbb elfordítod a szemed a pasiról, majd, amikor érzed, hogy rád néz, újból felé irányítod a tekinteted, és ránézel.

Tartsd ki a tüzes pillantást három másodpercig, majd nagyon lassan pislants, és miközben újra kinyitod a szemed, mosolyodj el. Ezt követően félig már elkönyvelheted a hódításod, a biztos siker pedig csak a szavakon múlik.

Cikkünk Martin Lloyd-Elliott Testbeszéd című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük