18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A franciázás magasiskolája (18+)
Tudj meg mindent a bűvös és szexi számról, vagyis a 69-esről. Íme, a legjobb technikák és trükkök kezdőknek és haladóknak.

A 69-es póz az összefonódó testek alkotta formáról kapta a nevét. Ebben a testhelyzetben egyszerre kényeztethetitek egymást orálisan. A póz fokozza az összetartást. Bár nehéz közben koncentrálni a saját élvezetedre, jó érzés, hogy egyszerre adtok és kaptok.

Nehéz spontánul átcsúszni a 69-es pózba, hiszen bizonyos előkészületeket igényel. De ez ne akassza meg a folyamatot. Azok a párok, akik még kezdők ebben a pózban, ügyeljenek egymásra, mert a hirtelen fulladásos állapot nagyon kiábrándító tud lenni a játszadozás során.

Nem beszélve arról, hogy a finom távolság betartásával mindkét félnek bőven lesz ideje, hogy feltérképezze a másik erogén területeit, a nyelvvel időközben játszadozhat a partner gátjának, vagy éppen popsijának környékén. A szex tökéletes étvágygerjesztője lehet ez a kis bevezető.

Élvezni vagy nem élvezni?

A póznak az a hátulütője, ami az előnye, vagyis hogy egyszerre nyalakodtok. Nehéz saját magadra és párodra is koncentrálni. De nem gond, hiszen nem feltétlenül kell így befejezni a szeretkezést, legyen ez egy összetevője.
Ha mégis szeretnétek így egyszerre a csúcsra jutni, akkor előtte a nehezebben oldódó felet extra kényeztetésben kell részesíteni, hogy mire a közös orális játékra kerül a sor, már csak pillanatokra legyen az orgazmustól.

De egyáltalán nem baj, ha nem mentek el együtt, a görcsös akarás csak elrontja az élvezetet. Ha nem sikerül az orgazmus, és ezt problémaként élitek meg, következőre már nem biztos, hogy akarja majd a lassabb fél, pedig nem kell szégyenkeznie a lassú élvezet miatt.

Ne csak a szátokat használjátok, nyugodtan adjatok munkát a kezeknek is. Ez főleg a nőknek segíthet az orgazmus elérésében.

Alul vagy felül?

A következő nagy kérdés a 69-es pózzal kapcsolatban, hogy ki helyezkedjen el alul és ki felül. Tapasztalt orálozók arra esküsznek, hogy az a jobb, ha a nő van alul, hiszen ebben az esetben jobban széttárhatja lábait, az izgatandó terület könnyebben megközelíthetővé válik, és a csiklót is tökéletes szögben érintheti a nyelv. Míg a férfi felülről lefelé lógó pénisze tökéletesen el tud merülni a nő szájában. Probléma ezzel a pózzal akkor adódhat még, ha jelentős magasságkülönbség van a férfi és nő között, vagy ha a férfinak méretes szerszáma van. Ebben az esetben az egyik félnek nyújtóznia, míg a másiknak görnyednie kell, hogy elérjék a célterületet.

Legtöbben mégis azt választják, hogy a nő van felül. Így irányítani tud, nincs kiszolgáltatott helyzetben, ami fordított esetben megtörténhet, hiszen a férfi esetleg túl hevesen mozog.

69 oldalfekvésben, fejenállásban és ülő változatban

Ez a póz nem csupán alulról vagy felülről élvezhető, hanem oldalt, sőt függőlegesen is. Sokan fárasztónak találják a hagyományos értelemben vett 69-es pózt. A vízszintes változata a 69-es póznak ennél sokkal egyszerűbb és veszélytelenebb, hisz a normál felállásban ha elfáradtok, akkor egyszerűen csak el kell dőlni 90 fokkal valamelyik irányba, és tovább folytatjátok a nyalakodást.

A függőleges megoldást a következőképp érdemes kivitelezni: valamelyik fél az ágy szélén fejen áll, míg a másik elé térdel, karjaival partnere derekába kapaszkodik, segítve így az egyensúlyozást.

A fejen álló fél lábait a másik nyakába akasztja, és kezdődhet is a nyalakodás. Természetesen sokáig nem tartható a felállás, és csak különösen akrobatikus hajlamúaknak ajánlható. Ennek egyszerűbb, de csak egy kicsit könnyebb verziója, ha a pár ülve próbálkozik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük