Megharapta a rettegő kutya, ő mégsem hagyta ott - A mexikói férfi története meghatotta az internetet
A mexikói férfi arra akart rávilágítani történetével, hogy a kutyák nem feltétlenül azért harapnak, mert bántani akarják az embereket.

kobor kutya cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jorge Jaime annak szentelte az életét, hogy bajban lévő, beteg és kóbor állatokon segítsen. Az önzetlen feladat nagyon kifizetődő, hiszen elképesztően jó érzés, amikor egy rászoruló négylábú sorsa jobbra fordul, és szeretetével hálálja meg ezt, ám emellett sokszor rendkívül nehéz és veszélyes is.

Egyrészt borzasztóan rossz, hogy az ember nem tud minden szőrmókon segíteni, másrészt a bántalmazott, vad, rettegő macskák vagy kutyák nem mindig úgy reagálnak a segítségre, ahogyan azt az állatmentők szeretnék. 

Megharapta a kutya, mégis segített rajta

A mexikói férfi egy problémás esetről számolt be Twitterjén, követőit pedig nagyon meghatotta az, amit tett, és sorra lájkolták, osztották meg posztjait. Jorge évek óta eteti és látja el a környék kóbor ebeit, nemrég pedig talált egy új, addig ismeretlen kutyust, és őt sem hagyhatta cserben. Megpróbált közelebb menni hozzá, és ételt adni neki, de a rettegő négylábú ahelyett, hogy elfogadta volna, megharapta megmentőjét. A férfi azonban nem hagyta ott, és nem adta fel a küzdelmet: amit tett, az az egész internet szívét megérintette. 

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük