Hány pasival szexeltél eddig?
Mi a limit a pasi szerint?
Pár dologgal kapcsolatban nem bűn a füllentés. Ilyen a volt pasik száma is, ami a jelenlegi előtt kényes téma.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hacsak nem az első nagy szerelemről van szó, minden embernek van múltja. Ezt a férfi ugyanúgy tudja, mint a nő, mégis, sokak számára meglehetősen kényes téma az elődök száma, nem véletlen, hogy az első randin is tilos az exedről beszélni. Persze, ha összemelegedtek, idővel óhatatlanul eljön az a pillanat, amikor szó esik a dologról.

Ekkor - bár nem buzdítunk hazugságra - érdemes fontolóra venned, hogy hányat vallj be azok közül a pasik közül, akikkel ágyba bújtál, hiszen, ha párodat váratlanul éri a szám, sokkal rosszabbra számíthatsz, mint egy borsos számla láttán, ami a bevásárlókörutad alatt született.

Miért kényes téma?

Ha rátalál az ember az igazira, nem csupán abban szeretne hinni, hogy ezúttal minden más lesz, és valóban örökké fog tartani a szerelem, de abban is, hogy választottja számára ő különleges és újszerű élményeket ad. Ehhez pedig hozzátartozik az az illúzió is, hogy van, amiben ő az első.

Persze nem azt akarjuk mondani ezzel, hogy a pasik a tündérmesékben élnek, és azt várnák el a lányoktól, hogy őrizgessék a szüzességüket, de ehelyett szeretnék hinni, hogy ők a legjobbak az orális szexben, vagy először juttattak el a csúcsra, netán velük próbáltál először egy bizonyos pozíciót. A nagy számok törvénye, vagyis, ha kiderül, hogy több emberrel fordultál meg egy ágyban, mint azt a párod remélte, nemcsak ezeket az apró, de fontos elsőbbségeket rombolja le benne, de talán egy hajszálnyit az ártatlanságodból is elvesz.

Nem arról van szó, hogy erkölcstelen dolog lenne, hogy több partnert is kipróbáltál, mielőtt szeretnél megállapodni, hiszen ezt valószínűleg ugyanúgy ő is megtette. De adott esetben nem árt, ha nem ezen a témán próbálod gyakorolni az igazmondást. Annál is inkább, mert a túl sok múltbéli partner miatt akár bizalmatlanabb is lehet veled a párod: ha tehát szeretnéd megőrizni a családi békét, nem szégyen szépíteni a számon.

Hányat vallj be?

Bár létezik egy bizonyos hármas törvény a férfiak között, miszerint, ha ennél kevesebb partnered volt korábban, akkor felfelé, ha pedig több, akkor lefelé érdemes kerekíteni a számot a népmesei értékig, nem feltétlenül kell ehhez tartanod magad. Elvileg a három volt partner elég tapasztalatot tükröz, de nem mutat túl könnyűvérűnek ahhoz, hogy imponálj újdonsült kiszemeltednek, de, ha nem szeretnéd hamisságokra építeni a kapcsolatodat, lehetsz bátran őszintébb.

Feltéve, hogy nem jutott minden évre egy, azt a pasi is elvárja, hogy a komoly kapcsolataidat valld be, hiszen ezek minden bizonnyal voltak akkora hatással rád, hogy érdemes tudnia róluk. Ha azonban csak szex vagy rövidke kaland volt, már lehetsz kevésbé részletező. Elég, ha annyit elárulsz, hogy volt már egyéjszakás kalandban részed, amennyiben így áll a dolog, de külön ne hangsúlyozd, hogy hányszor. Amennyiben nyíltan rákérdezne a pasid, kettőnél magasabb számot ne mondj, de valószínűleg ő sem lesz kíváncsi ilyen messzemenő részletekre - ebben az esetben az igen-nem is bőven elég neki.

Ami a végösszeget illeti, ha mindent összevetve nincs meg a három, azt nem kell szégyellned, lehetsz bátran őszinte. Ha azonban számos kalandod és kapcsolatod volt, egy a fontos: tíznél több semmi szín alatt ne jöjjön ki, de lehetőség szerint inkább az öthöz közelítsen a végeredmény, és ne ennek a duplájához. Ha ugyanis a szám túl sok tapasztalatot mutat a részedről, egy fiatal kapcsolatban a pasi annyira megijedhet, hogy kihátrál a dologból.

Milyen a tökéletes barátnő?

Kíváncsi vagy, hogy a férfiak szerint milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a tökéletes barátnőnek? Videónkból megtudhatod: szakértőnk az utca emberét faggatta a témában!

A férfinak is van titka

Ne bánd azonban, ha kicsit játszol a számokkal, hidd el ugyanis, hogy a férfi maga is megteszi. Bár náluk a felfelé kerekítés a gyakoribb, hiszen a férfiúi hiúság sokszor úgy diktálja, hogy nem szabad alacsonyabb tapasztalattal mutatkozni a nő előtt, mint ami neki van. Nem véletlen tehát, ha előbb ő kérdez tőled, és csak ezután mond maga is egy számot, a feleletedhez képest.

Ne hidd azonban, hogy a volt párok témája állandó hazugság a kapcsolatban, és előbb neked illik lefelé kerekíteni a tapasztalataidat, majd erre a pasinak muszáj egy nagyobb számot mondania: van tere ugyanis az igazságnak is. Mint említettük, a fontos, hosszabb távú kapcsolatokat illetően mindkét fél elvárja az igazat, csak a lényegtelen kalandok terén alakulhat ki némi homály. Efölött azonban jobb is egy beszélgetés után elsiklani, hiszen a lényeg úgyis az lesz, amit ti ketten adtok egymásnak.

Ezt is szeretjük