18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Gyönyörteljes orális szex, ami rólad szól (18+)

Erre tanítsd meg a pasidat!

Ha nemcsak te szeretnéd kényeztetni párodat, de szívesen visszakapnád a törődést, tanítsd meg a trükkökre!

Az orális szex minden pasi vágylistáján előkelő helyet foglal el, de nem csak a férfiaknak jár ez a fajta kényeztetés. Sok nő azonban azért nem lelkesedik iránta, mert a párja nehezen tapint rá a lényegre odalent: ez ellen a legjobb módszer, ha te magad tanítod meg a legforróbb technikákra.

Mindenki másként szereti az orális szexet, nem csoda hát, ha párod nem pont a te kedvenc ritmusodra áll rá első alkalommal. Ezen a ponton azonban nem éri meg feladni: ha úgy érzed, hogy a pasid még nem találta meg a tökéletes technikát, ne szégyenlősködj: inkább kövesd tippjeinket, és finoman add a tudtára, mi a jó neked!

Ne engedj az előjátékból!

Abban az esetben, ha párod egyből a dolgok közepébe vág, és hajlamos egy torkos kisfiú módjára mohó nyalogatással indítani, hiányérzeted lehet a ráhangolódást illetően. Ezért kérd őt meg, hogy először csak simogasson, és a combjaidra, szeméremajkaidra adott csókokkal, azok lágy nyalogatásával növelje a vágyadat. Megbeszélhettek egy jelet is, amivel a kellő izgalmi szinten a tudtára adhatod, hogy most már szabad a pálya, de semmiképpen ne mondj le az előjátékról.

Ösztönözd a megfelelő technikára!

Tény, hogy a monoton nyelvcsapások egy idő után unalmassá válhatnak, és ahelyett, hogy az orgazmus felé sodornának téged, inkább eltávolíthatnak tőle. Add partnered tudtára, hogy a nyelve mellett az ujjait is nyugodtan bevetheti hüvelyed ingerléséhez, így sokkal intenzívebb orgazmusban részesíthet. Oszd meg vele azt is, hogy a hosszanti irányú mellett körkörös mozdulatokat is tehet.

Ne szégyellj beszélni vele, hiszen az útmutatás alapján szinte biztos, hogy eljutsz a csúcsig, míg ellenkező esetben neked is kellemetlen lehet az eredménytelen kényeztetés. Ha pedig látja rajtad, hogy egy technika mennyire élvezetes számodra, biztos, hogy a későbbiekben nem fogja elhanyagolni.

A ritmusra is figyeljen!

Sok férfi hajlamos már az első pillanattól kezdve túl gyorsra venni nyelve ritmusát, holott az izgalom felívelő szakaszában a lassú mozdulatok sokkal eredményesebbek lennének. Az élvezethez közeledve ezzel szemben a fokozódó sebesség igazi kis robbanásokat eredményezhet. Add tehát a párod tudtára, hogy először jobb, ha lassabban indít, és amikor már nagyon jó neked, csak akkor érdemes gyors sebességre kapcsolnia.

Akár szólhatsz is neki közben, hogy lassabban vagy gyorsabban szeretnéd, de a monotonná váló, ritmustalan nyelvcsapások ellen van egy másik trükk is. A csípőd finom mozgásával szintén segítesz párodnak a helyes ütem kialakításában, ráadásul így finoman rávezetheted arra is, hogy ne csak egy izgalmas pontra koncentráljon. Persze legyél óvatos a mozdulatokkal, hiszen fordított esetben neked is könnyen lehet kellemetlen, amikor az orális szex közben párod csípőmozgásokba kezd - könnyen lehet, hogy így van ezzel ő is.

A végső szakasz

Lehetséges, hogy a pasid is a többséghez tartozik, akik az orális kényeztetést a biztos orgazmus reményében csinálják, hiszen köztudott, hogy sok nő ezzel a módszerrel hihetetlenül intenzív orgazmust élhet át. Abban az esetben azonban, ha te jobban szereted, ha még magára az akció idejére is megmarad a felfokozott vágyad, és inkább aktus közben, vele együtt szereted átélni a végső gyönyört, nem kell hagynod, hogy sokáig izgasson.

Nyugodtan szakítsd őt félbe a megfelelő időben, és tudasd vele, hogy most már más ingerekre vágysz. Ám a pasid hajlamos lehet ezt a szájmunkája negatív kritikájaként értékelni, ezért mindenképpen éreztesd vele, hogy ez pont az ellenkezőjét jelenti.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ha mégis az orgazmus mellett döntenél, az orális szex utolsó pillanatait te irányítod. Mivel a csikló ilyenkor túlságosan érzékennyé válik, ha azonnal hátrébb húzod a csípődet, jelezheted a pasid felé, hogy most pár perc pihenőre van szükséged. Ha pedig a bújósabb nők közé tartozol, csábítsd őt magad mellé, és pihentesd a fejed a mellkasán. Ezekben a pillanatokban a pasid számára is a te igényed az elsődleges.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük