10 ok, amit a férjed hoz fel, hogy ne hagyjátok ki az idei Babamama Expot!
Ott a helyetek a Gyerekvilág Élményhétvégén is. Íme, 10 nyomós érv. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt gondoltad, hogy csak téged érdekel az év legnagyobb baba-mama és gyerek programja, és már magadban gyűjtögeted a Forma-1 és focimeccs nézés vagy szabadon töltött havereste bázisú cserealapokat, amiket majd bedobsz, hogy a férjed is ott legyen, akkor jó hírünk van! Összeszedtünk 10 érvet, amiket ő maga fog felhozni, hogy semmiképp se hagyd otthon!

1. Beltéri kalandpark és sípálya
- Drágám, tudtad, hogy izgalmas beltéri kalandpark és igazi beltéri sípálya is lesz? Remek alkalom, hogy a gyerekek kipróbálják a síelést, ha már úgyis lefoglaltam az utat. Nekem is csúsznom kéne egyet velük, csak, hogy megmutassam, hogy kell ezt csinálni. Ha már ott vagyunk, akkor a kalandparki drótkötélpályára is felmennék velük – tényleg, csak a biztonság kedvéért. Persze ahányszor csak akarják.

2. Családi autók és közlekedésbiztonság
- Hú szívem, muszáj kimennünk. Végre nyugodtan és alaposan megnézhetném az új családi autókat. Bővül a család, fel akarok készülni. - mondja biztonságot sugározva és még a pocakodat is megsimogatja.
- Te addig nyugodtan szétnézhetnél a legújabb babakellékek között. Biztosan ráfutsz jó kis akciókra, most mindenki karácsony előtti kedvezményekkel készül. Én addig megtudom a legjobb paramétereket és szakemberekkel választhatnék egy igazán biztonságos babaülést is.

3. Baba- és gyerekszoba dizájn sziget
- Hát ez az, amiért semmiképp sem maradhatok itthon, ne is próbálj lebeszélni! Tudod, hogy egyre szűkebb a gyerekszoba, tudnunk kéne, hogyan rendezhetjük át vagy újra be. Hozom a mérőszalagot, te meg rajzold majd be, hol vannak a konnektorok. Lesz személyre szabott tanácsadás is, ahol minden ötletünket átbeszélhetjük lakberendezőkkel. Kicsim, hol is van a mérőszalag?

4. Konzolos játékok
- Ha már amúgy is kint leszünk, végre kipróbálnám a legújabb konzolos játékokat. Természetesen, csak a felelős ajándékozás jegyében. Különben is, ott lesz pár haver is a családjával, gondoltuk játszhatnánk egy kört, amíg ti mindent megtudtok a mosható pelenkákról.

5. Távirányítós autócsodák és számtalan játékújdonság
- Szerintem ezúttal fiunk lesz. Igaz, hogy csak most kezd gömbölyödni, de egy apa megérzi az ilyesmit. Ha pedig fiunk lesz, ideje utánanéznünk a távirányítós autóknak és beszereznünk a legjobbat, mire megérkezik. Mégiscsak én vagyok az apja, tőlem fogja megtanulni az igazán férfias dolgokat. Mellesleg a haverokkal, már meg is beszéltünk egy autóversenyt...

6. 4D ultrahang
- Na jó, ha nem hiszel nekem, akkor pláne ki kell mennünk, méghozzá együtt. A Babamama Expón kedvezményes 4D ultrahang is van. Nézzük meg a saját szemünkkel! Már első alkalommal is hatalmas élmény volt, és ha felénk fordul, mindent megtudhatunk!

7. Ingyenes fogászati szűrés
- Nem te mondtad épp a minap, hogy ideje fogászati szűrésre mennünk a gyerekekkel? Miért ülnénk órákat a klórszagú rendelőben, amikor itt ingyenes fogászati szűrés és tanácsadás is van? Elintézhetjük ott helyben, síelés után.

8. A legújabb babakocsi modellek
- Tudod, milyen régóta egyeztetünk, hogy végre eljussunk együtt babakocsikat nézni. Itt kint lesz a legtöbb gyártó és van három napunk, hogy a lehető legalaposabban megnézegessük és összehasonlítsuk mindet.

9. MiniKRESZ pálya
Itt az alkalom, hogy kipróbáljuk a gyerekekkel a szabályos közlekedést. A parkban már meg lehet fagyni, de ott beltéren lesz egy kész kis pálya gyalogátkelőkkel, lámpákkal, jelekkel – mindent kipróbálhatunk élesben.

10. Tanácsadások, tudatos családtervezés
Kicsim, én tényleg komolyan gondolom, hogy nagy családot szeretnék. Éppen ezért kell együtt mennünk, mert idén épp a tudatos családtervezésről szól a program. Használjuk ki az időt, amíg a gyerekek játszóházaznak és szerezzünk be minden infót.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2160692&banner=2152780&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Időpont: 2012. november 16-17-18
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Regisztráció érdekes nyereményekért: www.babamamaexpo.hu
Ezt is szeretjük