Gyémántgyűrűt és 15 fős vacsorát nyerhetsz egy képpel - Ezt kell tenni hozzá

Csak egy fotóra van szükség ahhoz, hogy megnyerhesd a gyűrűt vagy a második lakodalmat.

vacsora gyuru cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Fiatal Családosok Klubja azt szeretné elérni, hogy az országban minél több jól működő, szerető család éljen, és a gólyahírek száma is gyarapodjon. Ennek első és legfontosabb lépcsője, hogy a fiatalok merjenek igent mondani egymásra, és vállalják szerelmüket egymás és mások előtt.

A Házasság hete alkalmából pedig egy különleges játékot is hirdettek, melynek során egy úgynevezett második lakodalmat, azaz egy 15 fős vacsorát és egy gyémántgyűrűt sorsolnak ki a pályázók között.

Gyűrűt és vacsorát nyerhetsz egy képpel

A FICSAK játékos formában szeretné megszólítani azokat, akik már házasságban élnek: az ő szerelmük gyümölcse nemcsak a szűkebb és tágabb családok öröme, de az egész ország megtartó ereje. Szeretnék, ha példájukkal megüzennék a házasság előtt állóknak, hogy merjenek belevágni, mert érdemes!

„A MI esküvőnk - páratlan kihívás, csak pároknak!” című akcióval a házaspárokat invitálják játékra, akiknek nincs más dolguk, mint a legnagyobb közösségi oldalon megosztani az esküvőjükről egy fotót, és három házas ismerősüket meghívni a játékba. Az akció fődíja egy második lakodalom - egy 15 fős fejedelmi vacsora a Vakvarjú étterem jóvoltából - és egy fantasztikus utónászajándék, egy értékes gyémántgyűrű a Brillancy-nak köszönhetően.

De siess, mert már csak ma éjfélig nevezhetsz az értékes díjakért. A sorsolás február 15-én, éjfél után lesz, a nyereményt pedig február 17-én 10 órakor adják át. A feltöltött képekhez használd az #amiesküvőnk, a #házassághete és a #családokéve hashtageket, és jelöld be a meghívott barátokat a fotónál. Még több információért látogass el a FICSAK Facebook-oldalára vagy honlapjára.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük