Ebből tudhatod, bejössz-e a pasinak
Mozdulatai elárulják
Ha megfigyeled a gesztusait, a testtartását, kiderítheted, hogyan viszonyul hozzád a férfi.

Dia

	Lopott érintések	Az a pasi, akinek tetszik egy nő, minden adandó alkalmat kihasznál, hogy akár egy pillanatra is, de hozzáérhessen. Könnyen észrevehető, ám annál árulkodóbb jel.

Lopott érintések

Az a pasi, akinek tetszik egy nő, minden adandó alkalmat kihasznál, hogy akár egy pillanatra is, de hozzáérhessen. Könnyen észrevehető, ám annál árulkodóbb jel.

Dia

	Sokszor megérinti az állát	Bár az első randi még messze nem a szexről szól, a kémia már dolgozik, és az ajkakban, valamint a szájkörnyéken vérbőség alakulhat ki. Emiatt a pasi gyakran az állához, szájához nyúlhat, akaratlanul is azt üzenve, hogy szexi nőnek tart.

Sokszor megérinti az állát

Bár az első randi még messze nem a szexről szól, a kémia már dolgozik, és az ajkakban, valamint a szájkörnyéken vérbőség alakulhat ki. Emiatt a pasi gyakran az állához, szájához nyúlhat, akaratlanul is azt üzenve, hogy szexi nőnek tart.

Dia

	Közel és szembe fordulva ül	Ha a pasi a randin egyre közelebb és közelebb ül hozzád, és szinte végig veled szembe fordulva helyezkedik el, azt a testbeszéd szótára szerint lefordíthatod úgy is: tetszel nekem.

Közel és szembe fordulva ül

Ha a pasi a randin egyre közelebb és közelebb ül hozzád, és szinte végig veled szembe fordulva helyezkedik el, azt a testbeszéd szótára szerint lefordíthatod úgy is: tetszel nekem.

Dia


            	Másfelé néz, nevetgél
            	Ha a pasi sokszor elmosolyodik, vagy elneveti magát anélkül, hogy bármilyen poén is elhangzott volna, és közben lefelé vagy más irányba néz, az egyértelműen azt jelenti, zavarban van, mégpedig azért, mert nagyon tetszel neki.

Másfelé néz, nevetgél

Ha a pasi sokszor elmosolyodik, vagy elneveti magát anélkül, hogy bármilyen poén is elhangzott volna, és közben lefelé vagy más irányba néz, az egyértelműen azt jelenti, zavarban van, mégpedig azért, mert nagyon tetszel neki.

Dia

	Tollászkodik	Ha a nyakkendőjét, vagy inggallérját igazgatja, esetleg néha a hajához is nyúl, abból azt olvashatod ki, hogy a pasi tetszeni akar neked, ami pedig egyértelmű jel, hogy bejössz neki.

Tollászkodik

Ha a nyakkendőjét, vagy inggallérját igazgatja, esetleg néha a hajához is nyúl, abból azt olvashatod ki, hogy a pasi tetszeni akar neked, ami pedig egyértelmű jel, hogy bejössz neki.

Dia

	Tükörkép	Ha bejössz a férfinak, a randin valószínűleg fel fogja venni ugyanazt a pózt, vagy annak a tükörképét, amiben te vagy.

Tükörkép

Ha bejössz a férfinak, a randin valószínűleg fel fogja venni ugyanazt a pózt, vagy annak a tükörképét, amiben te vagy.

Dia

 	Szemezés 	Ha a férfi hosszasan, minden szó nélkül a szemedbe néz, az a legárulkodóbb jel, hogy nagyon bejössz neki.

Szemezés

Ha a férfi hosszasan, minden szó nélkül a szemedbe néz, az a legárulkodóbb jel, hogy nagyon bejössz neki.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: