Milyen stílusú táskával jár a férfi? Ilyen a szerelemben
Az, hogy milyet hord magával a pasi, többet elárul róla, mint azt először hinnéd.

Dia

	Klasszikus bőrtáska	Ha a férfi ilyet választ, akkor bizonyára komoly ember lehet, aki az élet minden területét, így kapcsolatát is komolyan veszi. Szerethet férfi lenni a nő mellett, és feltehetően azt szereti, ha a nő is nő marad az oldalán.

Klasszikus bőrtáska

Ha a férfi ilyet választ, akkor bizonyára komoly ember lehet, aki az élet minden területét, így kapcsolatát is komolyan veszi. Szerethet férfi lenni a nő mellett, és feltehetően azt szereti, ha a nő is nő marad az oldalán.

Fotó: asos.com

Dia

	Túrahátizsák	Nagy szabadságvágyról, nehéz elköteleződésről, állandó változatosságra való szomjról árulkodik, ha valaki túrahátizsákkal jár, mindemellett örökifjú jellemről. A féfi, ha ilyen táskája van, nem veszi véresen komolyan az életet.

Túrahátizsák

Nagy szabadságvágyról, nehéz elköteleződésről, állandó változatosságra való szomjról árulkodik, ha valaki túrahátizsákkal jár, mindemellett örökifjú jellemről. A féfi, ha ilyen táskája van, nem veszi véresen komolyan az életet.

Fotó: asos.com

Dia

	Stílusos kézitáska	Van, aki szerint az ilyen táska túl feminin, mások szerint inkább stílusos. Feltételezhető, hogy ha a férfi ilyennel jár, nincs önbizalomhiánya, hiszen ez egy feltűnő darab. Szeret tetszeni a nőknek, kapcsolatában igényli, hogy a nő bálványozza.

Stílusos kézitáska

Van, aki szerint az ilyen táska túl feminin, mások szerint inkább stílusos. Feltételezhető, hogy ha a férfi ilyennel jár, nincs önbizalomhiánya, hiszen ez egy feltűnő darab. Szeret tetszeni a nőknek, kapcsolatában igényli, hogy a nő bálványozza.

Fotó: asos.com

Dia

	Sportos & divatos	Az ilyen stílusú táska kedvelője az a típusú férfi lehet, aki a jó értelemben vett átlagember életét szereti élni. Férfi a talpán, de vonzó módon, nem macsós, nem kihívó. Szerelemben az igazit keresi, de csak ahhoz képes hű maradni, akit valóban imád.

Sportos & divatos

Az ilyen stílusú táska kedvelője az a típusú férfi lehet, aki a jó értelemben vett átlagember életét szereti élni. Férfi a talpán, de vonzó módon, nem macsós, nem kihívó. Szerelemben az igazit keresi, de csak ahhoz képes hű maradni, akit valóban imád.

Fotó: asos.com

Dia


            	Egyedi darab
            	Amennyiben a férfi olyan táskával jár, amilyet nem sok társán látni, extravagáns, különleges színű vagy tervezői darab, akkor valószínűleg ő maga sem átlagos. Szerelemben a szenvedélyt, a különlegeset keresi.

Egyedi darab

Amennyiben a férfi olyan táskával jár, amilyet nem sok társán látni, extravagáns, különleges színű vagy tervezői darab, akkor valószínűleg ő maga sem átlagos. Szerelemben a szenvedélyt, a különlegeset keresi.

Fotó: asos.com

Dia

	Hátizsák	Egy hátizsák gazdája egyértelműen a praktikumra törekszik. A hátizsák kényelmes, stabil és megbízható, és éppen ilyen kapcsolatra is vágyhat a pasi: legyen biztos alapokon nyugvó és tartós.

Hátizsák

Egy hátizsák gazdája egyértelműen a praktikumra törekszik. A hátizsák kényelmes, stabil és megbízható, és éppen ilyen kapcsolatra is vágyhat a pasi: legyen biztos alapokon nyugvó és tartós.

Fotó: asos.com

Dia

	Színes hátizsák	Gyermeki jellemre vall, ha egy felnőtt férfi színes hátizsákkal közlekedik. Feltehetőleg nem veszi komolyan az életet, és kapcsolatában sem biztos, hogy megbízható. Mellette valószínűleg anyáskodó szerepbe kerülsz, és lesznek álmatlan éjszakáid.

Színes hátizsák

Gyermeki jellemre vall, ha egy felnőtt férfi színes hátizsákkal közlekedik. Feltehetőleg nem veszi komolyan az életet, és kapcsolatában sem biztos, hogy megbízható. Mellette valószínűleg anyáskodó szerepbe kerülsz, és lesznek álmatlan éjszakáid.

Fotó: asos.com

Dia

	Sporttáska	Mire másra is utalhatna, ha egy férfi sporttáskával jár, mint arra, hogy nagy sportrajongó? Kell neki a mozgás, kész energiabomba. Szerelemben alfahím típus, szereti, ha képviselheti a nagybetűs férfi címet, az erőt. Alapvetően domináns.

Sporttáska

Mire másra is utalhatna, ha egy férfi sporttáskával jár, mint arra, hogy nagy sportrajongó? Kell neki a mozgás, kész energiabomba. Szerelemben alfahím típus, szereti, ha képviselheti a nagybetűs férfi címet, az erőt. Alapvetően domináns.

Fotó: asos.com

Dia

	Semmi	Bár nagyon praktikus és divatos viselet, sok férfi dönt úgy, hogy egyáltalán nem is hord magánál táskát, hanem mindent zsebeibe gyömöszöl. Aki így van ezzel, annak szerelemben kellhet a szabad mozgástér, nem bírja a korlátokat. Kissé rendetlen is lehet, meggyűlhet vele a bajod összeköltözés után.

Semmi

Bár nagyon praktikus és divatos viselet, sok férfi dönt úgy, hogy egyáltalán nem is hord magánál táskát, hanem mindent zsebeibe gyömöszöl. Aki így van ezzel, annak szerelemben kellhet a szabad mozgástér, nem bírja a korlátokat. Kissé rendetlen is lehet, meggyűlhet vele a bajod összeköltözés után.

Fotó: asos.com
Ezt is szeretjük
Fotó: