Mit csinál a férfi szabadidejében? Ezt árulja el jelleméről
A kedvenc szabadidős tevékenység sokat mesél az ember személyiségéről.

Dia

	Olvas	Attól függően, mit olvas, más-más dolgot jelezhet ez a hobbi. Ha pletyka- vagy pornólapot, az arra utal, hogy nem túl igényes e téren, hacsak nem fárasztja ki annyira agyilag a munkája, hogy erre van igénye, kapacitása. Ha tudományos vagy szaklapot, az komoly, felnőtt jellemre, megbízhatóságra vall, ugyanígy az is, ha regényt bújik szabadidejében.

Olvas

Attól függően, mit olvas, más-más dolgot jelezhet ez a hobbi. Ha pletyka- vagy pornólapot, az arra utal, hogy nem túl igényes e téren, hacsak nem fárasztja ki annyira agyilag a munkája, hogy erre van igénye, kapacitása. Ha tudományos vagy szaklapot, az komoly, felnőtt jellemre, megbízhatóságra vall, ugyanígy az is, ha regényt bújik szabadidejében.

Dia

	Internet, számítógépes játék	A legtöbb ember netezik nap mint nap, de ha a pasi csak ezt szereti csinálni szabadidejében, azon belül is a Facebookon lógni, akkor kíváncsi mások életére, igényli a folyamatos kapcsolattartást, és talán picit kirakatember is. Ha érdekességeket böngész, az érdeklődő jellemre vall. Amennyiben játszani szeret a gépén, gyermeki lélek lehet a férfi.

Internet, számítógépes játék

A legtöbb ember netezik nap mint nap, de ha a pasi csak ezt szereti csinálni szabadidejében, azon belül is a Facebookon lógni, akkor kíváncsi mások életére, igényli a folyamatos kapcsolattartást, és talán picit kirakatember is. Ha érdekességeket böngész, az érdeklődő jellemre vall. Amennyiben játszani szeret a gépén, gyermeki lélek lehet a férfi.

Dia

	Sport	Nem tud és nem is akar megülni a fenekén. A sport jellege is sokat elárul. Az egyedül végezhető sport, mint az edzőtermi edzés arra utal, a férfi sokat foglalkozik külsejével, és hisz benne, egyedül képes bármit elérni. Aki úszni jár, igényli a nyugalmat, a lelki feltöltődést. Aki csapatban játszik, társasági lény, másokkal jól együtt tud működni, és a közös erőben hisz.

Sport

Nem tud és nem is akar megülni a fenekén. A sport jellege is sokat elárul. Az egyedül végezhető sport, mint az edzőtermi edzés arra utal, a férfi sokat foglalkozik külsejével, és hisz benne, egyedül képes bármit elérni. Aki úszni jár, igényli a nyugalmat, a lelki feltöltődést. Aki csapatban játszik, társasági lény, másokkal jól együtt tud működni, és a közös erőben hisz.

Dia

	Autótuningolás, autószerelés	Mindene a kocsija, legszívesebben azt bütyköli, fényesíti a férfi? Sok mindent elárul: elemző személyiség, aki szereti részleteiben átlátni a dolgokat. Nem riad vissza a problémák megoldásától, addig dolgozik rajtuk, amíg meg nem szűnnek. Ha tuningolni szereti a kocsit, fontos neki, mások mit gondolnak, és talán kompenzál is valamit, amit magán hátrányként azonosít.

Autótuningolás, autószerelés

Mindene a kocsija, legszívesebben azt bütyköli, fényesíti a férfi? Sok mindent elárul: elemző személyiség, aki szereti részleteiben átlátni a dolgokat. Nem riad vissza a problémák megoldásától, addig dolgozik rajtuk, amíg meg nem szűnnek. Ha tuningolni szereti a kocsit, fontos neki, mások mit gondolnak, és talán kompenzál is valamit, amit magán hátrányként azonosít.

Dia

	Barkácsolás	Az, aki legszívesebben barkácsol, ha ráér, a klasszikus értelemben vett, erős hegyiember típusú férfi. Kreatív, és szívesen alkot valamit a semmiből. Nem szeret tétlenkedni, szereti hasznosnak érezni magát, és a nadrágot is ő szereti hordani kapcsolatában.

Barkácsolás

Az, aki legszívesebben barkácsol, ha ráér, a klasszikus értelemben vett, erős hegyiember típusú férfi. Kreatív, és szívesen alkot valamit a semmiből. Nem szeret tétlenkedni, szereti hasznosnak érezni magát, és a nadrágot is ő szereti hordani kapcsolatában.

Dia

	Főzés	A kreativitás a főzésben is megnyilvánulhat, ám a barkácsoló férfival ellentétben a főzést kedvelő sokkal finomabb, sokkal femininebb jellem. Szeret alkotni, igényli a változatosságot, kedveli a kulináris élvezeteket. Háziassága arra is utal, hogy képes megállni a saját lábán, nem igényli, hogy anyukája vagy párja pesztrálja. Szereti és élvezi, hogy önálló.

Főzés

A kreativitás a főzésben is megnyilvánulhat, ám a barkácsoló férfival ellentétben a főzést kedvelő sokkal finomabb, sokkal femininebb jellem. Szeret alkotni, igényli a változatosságot, kedveli a kulináris élvezeteket. Háziassága arra is utal, hogy képes megállni a saját lábán, nem igényli, hogy anyukája vagy párja pesztrálja. Szereti és élvezi, hogy önálló.

Dia


            	Művészet
            	Végül a kreativitás egy harmadik megnyilvánulási formája. Akár a festészetben, akár a szobrászatban, a zenében vagy a fotóművészetben szeret tevékenykedni a férfi szabadidejében, annyi biztos, különleges jellem, akinek mondanivalója van a világ felé, még akkor is, ha kívülről éppen magába zárkózónak tűnhet néha. Ilyenkor lép ugyanis az önkifejezés ösvényére.

Művészet

Végül a kreativitás egy harmadik megnyilvánulási formája. Akár a festészetben, akár a szobrászatban, a zenében vagy a fotóművészetben szeret tevékenykedni a férfi szabadidejében, annyi biztos, különleges jellem, akinek mondanivalója van a világ felé, még akkor is, ha kívülről éppen magába zárkózónak tűnhet néha. Ilyenkor lép ugyanis az önkifejezés ösvényére.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: