18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Hogyan érj a férfihoz, hogy remegjen a gyönyörtől? 5 fogás, amit érdemes gyakorolnod (18+)
Szerezz feledhetetlen élményt neki!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szexualitásban a férfiaknak a nők, a nőknek a férfiak testén kell megtanulni eligazodni, akárcsak egy hangszeren megtanulni játszani. Ez időbe telik - ám a felfedezés kalandos, és az örömszerzés kimeríthetetlen tárházát tárja fel.

Hogy a férfitesten még rutinosabban tudj tájékozódni, adunk neked öt tippet, amivel párodnak feledhetetlen élményt nyújthatsz. Vésd az eszedbe a fogásokat, és próbáld ki adandó alkalommal őket, meglátod, kedvesed remegni fog a gyönyörtől!

Szabaddá téve

Húzd lefelé a pénisz bőrét, és tartsd gyengéden lent az egyik kezeddel. Ezután a másik kezeddel fogd meg a péniszt a makk tövénél, és finom érintésekkel húzogasd le-fel a kezed! Mivel a makk teljesen szabadon van, még több idegvégződéshez férsz hozzá, mint egyébként, így a párodnak még intenzívebb élményt nyújthatsz. Ha egy kis síkosítót is teszel a tenyeredbe, biztosabb, hogy nem okozol kellemetlen érzetet az érzékeny bőrfelületen.

Fenn a csúcson

Párod is a csúcsra jut egykettőre, ha te pénisze csúcsát veszed kezelésbe, hiszen rengeteg idegvégződés található azon a területen. A legeslegvége, igaz, nagyon érzékeny, de ha óvatosan érsz hozzá, és ott simogatod ujjbeggyel, attól a pasi jó eséllyel el fog olvadni. Plusz tipp, hogy ha bevetsz egy kis síkosítót, vagy a nyelveddel előzőleg benedvesíted az ujjad, még finomabb lehet párod számára az érintésed.

Csináld magad péniszgyűrű

Egy mozdulattal pótolható a szexboltokban vásárolható péniszgyűrű: formálj O-alakot a hüvelykujjad és a mutatóujjad segítségével, és fogd körül vele a párod péniszének az alsó harmadát. Ezután másik kezeddel kezdd el a szokásos fel- és lefelé irányuló mozdulatot. A gyűrű okozta gyengéd szorító hatás fokozza majd kedvesed élvezetét.

Keresd a nyílást!

A pénisz végén található kimeneti nyílás, ahol a sperma távozik, különösen érzékeny az érintésre. Ha szájjal kényezteted a párod, nyelved helyével érdemes egy-egy külön ide célzott mozdulatot tenned. Látni fogod, hogy a párod szinte beleremeg az érzésbe.

Kétfrontos jelenlét

Ha párodnak nemcsak a péniszét kényezteted, hanem közben a herezacskóját is gyengéden masszírozod, a fellegekben érezheti magát. A herezacskón egyébként egy-egy jól irányzott csók is megteheti a hatását, akár a kényeztetés elején, ráhangolásképpen.

Ezt is szeretjük