5 mondat, ami elárulja, hogy a férfi hosszú távra tervez veled: ezekből tudhatod

Egyetlen beszélgetésből is sokat leszűrhetsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha minden klappol, és ki sem látszik a fejed búbja a boldogságból, még akkor is eszedbe juthat, sőt, talán akkor még nagyobb eséllyel, hogy vajon meddig fog ez az álomkapcsolat tartani.

A válasz pedig karnyújtásnyira van, és még arra sincs szükség, hogy nekiszegezd a férfinak a kérdést, ami azért is nagyon jó, mert sok pasi hanyatt-homlok elmenekül, ha a kapcsolat komolyságáról, mélységéről, jövőjéről faggatják.

Nem kell mást tenned, mint megfigyelned, mikről és hogyan beszél neked a pasi. Ezt akár már az első pár randi alkalmával is megteheted, de ha már egy pár vagytok, akkor sem késtél el.

Bizonyos mondatok ugyanis rendkívül árulkodóak, elég csupán hegyezned a füledet, és dekódolni, amit hallasz. Ha a következő öt mondatot, vagy közülük minimum hármat tapasztalsz a férfi részéről, nyert ügyed lehet.

Én az igazit keresem

Mi sem lehet annál ígértesebb jel, hogy a férfi hosszú távra tervez, mintha kerek perec ő maga mondja ki a dolgot, mondjuk az első randik valamelyikén. Ha arról beszél, eleget volt már egyedül, nincs kedve a futó kapcsolatokhoz, megkomolyodott és megállapodna, akkor minden bizonnyal egy potenciális férjjel állsz szemben.

Jövő nyáron elutazunk oda, rendben?

Ha a férfi kisebb-nagyobb terveket kezd szövögetni, mi mindent szeretne veled csinálni, hová szeretne veled elmenni, az egyértelműen utal rá, hogy hosszú távra tervez. Legyen szó egy nyaralásról jövőre, netán egy közös síelésről télen, amikor még csak április van, minden ilyen mondat azt a reményt táplálhatja benned, hogy a férfi nem két hónapra tervez.

A barátaim is ott lesznek, már kíváncsiak rád

Nagy mérföldkő egy friss pár életében, amikor megismerik egymás baráti körét. A férfiaknál ez pláne nagy lépést jelent, éppen ezért, ha a pasi arra tesz utalást, esetleg konkrét tervvel áll elő, hogy meg szeretne velük ismertetni, azt nagyon jó jelnek veheted, hisz nyilvánvalóan sokáig szeretne maga mellett tudni.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Szeretnélek bemutatni a családomnak

Nemcsak barátait, de szeretteit is fontosnak tartja, hogy megismerd, ha a férfi hosszú távra tervez, hiszen ők az élete része, és ha sokáig veled akar lenni, akár örökre, azt akarhatja elérni, hogy otthonosan mozogj az ő környezetében. Családja bemutatása ígéretes dolog, ez majdhogynem a legkomolyabb terep, ahová a férfi által bebocsátást nyerhetsz. Innen már csak egy lépés a lánykérés.

Költözzünk össze

A családhoz való ellátogatás és a lánykérés közt félúton van valahol az összeköltözési javaslat. A férfi minden nap melletted szeretne elaludni, és veled ébredni, közös fészket kialakítani, minél több időt együtt tölteni - mi lehet ennél ígéretesebb? Ez már olyasmi, mint egy próbaházasság, ezért, ha elhangzik ez a mondat, jó esélyed van egy gyűrűre is.

Ezt is szeretjük