10 dolog, ami feltüzeli a férfit
Vesd be a trükköket
Egy kis női praktikával a legálmosabb férfiban is felébresztheted az alvó oroszlánt.

Dia

	Hajszárítás	Amikor egy nő hajat szárít, főleg igaz ez a félhosszú és hosszú hajúakra, a szárító szele gyönyörűen viszi a haját. Nem véletlen, hogy a fotómodelleket nagy ventillátorok mellett fotózzák. A szélben szálló tincsek nagyon szexi látványt nyújtanak. Amikor hajat mosol, szárítsd a hajad a pasi jelenlétében. Ha így teszel, már a vizes haj látványa is tetszik majd neki, a szárítás közben szálló tincsek és a szobát belengő finom illat pedig végleg feltüzeli.

Hajszárítás

Amikor egy nő hajat szárít, főleg igaz ez a félhosszú és hosszú hajúakra, a szárító szele gyönyörűen viszi a haját. Nem véletlen, hogy a fotómodelleket nagy ventillátorok mellett fotózzák. A szélben szálló tincsek nagyon szexi látványt nyújtanak. Amikor hajat mosol, szárítsd a hajad a pasi jelenlétében. Ha így teszel, már a vizes haj látványa is tetszik majd neki, a szárítás közben szálló tincsek és a szobát belengő finom illat pedig végleg feltüzeli.

Dia


            	Edzés
            	A férfiak imádják bámulni az aerobikozó vagy más módon edző nőket, négy okból minimum. Az elsődleges ok a tornagyakorlatok közben felvett póz, a másik a szexi, gyöngyöző bőr, a harmadik a testhez álló edzőruha, a negyedik pedig a torna közben hangzó halk sóhaj. Az edzés tehát egy nagyon jó eszköz, ha fel szeretnéd ébreszteni a férfiben a vágyat. Edzz otthon a szeme láttára, vagy menjetek együtt edzőterembe, és meglátod, nem sokáig bírja tétlenül nézni.

Edzés

A férfiak imádják bámulni az aerobikozó vagy más módon edző nőket, négy okból minimum. Az elsődleges ok a tornagyakorlatok közben felvett póz, a másik a szexi, gyöngyöző bőr, a harmadik a testhez álló edzőruha, a negyedik pedig a torna közben hangzó halk sóhaj. Az edzés tehát egy nagyon jó eszköz, ha fel szeretnéd ébreszteni a férfiben a vágyat. Edzz otthon a szeme láttára, vagy menjetek együtt edzőterembe, és meglátod, nem sokáig bírja tétlenül nézni.

Dia

	Parfüm	Akárcsak a smink esetében, a parfümöknél is igaz, hogy a kevesebb több. Ne használj túl sok és túl erős illatút, mert azzal épp az ellenkezőjét éred el annak, amit szerettél volna eredetileg. Érdemes emellett minőségi parfümöt választanod, hogy illatod ne legyen közönséges, illetve az is fontos, hogy olyat válassz, ami illik egyéniségedhez, és saját illatodhoz is passzol. A pézsma vagy ámbra tartalmú parfümök különösen vágykeltőek. Tegyél egy picit a parfümpontokra, a nyakadra, és a csuklódra, de tehetsz akár a hajadra is! Nyert ügyed lesz!

Parfüm

Akárcsak a smink esetében, a parfümöknél is igaz, hogy a kevesebb több. Ne használj túl sok és túl erős illatút, mert azzal épp az ellenkezőjét éred el annak, amit szerettél volna eredetileg. Érdemes emellett minőségi parfümöt választanod, hogy illatod ne legyen közönséges, illetve az is fontos, hogy olyat válassz, ami illik egyéniségedhez, és saját illatodhoz is passzol. A pézsma vagy ámbra tartalmú parfümök különösen vágykeltőek. Tegyél egy picit a parfümpontokra, a nyakadra, és a csuklódra, de tehetsz akár a hajadra is! Nyert ügyed lesz!

Dia

	Mosoly	Amit minden pasi imád, az a jókedvű, mosolygós nő. Ha egy nő vicces, és jókat tud nevetni, azzal azt sugározza a férfi felé, hogy gondtalan, felszabadult, egészséges, és egyszerűen jól érzi magát a bőrében. Ez a pozitív kisugárzás igazi férfimágnes. Játsszatok, szórakozzatok, mint gyerekként, és a végén azon kaphatjátok magatokat, hogy az ágyban kötöttetek ki.

Mosoly

Amit minden pasi imád, az a jókedvű, mosolygós nő. Ha egy nő vicces, és jókat tud nevetni, azzal azt sugározza a férfi felé, hogy gondtalan, felszabadult, egészséges, és egyszerűen jól érzi magát a bőrében. Ez a pozitív kisugárzás igazi férfimágnes. Játsszatok, szórakozzatok, mint gyerekként, és a végén azon kaphatjátok magatokat, hogy az ágyban kötöttetek ki.

Dia

	Természetesség	A túl erőset visszataszítónak tartják, de a finom smink minden férfinak tetszik, még azoknak is, akik a természetes szépség mellett teszik le a voksukat. Tanulj meg úgy sminkelni, mintha valójában nem is lenne rajtad! Használj leheletnyi alapozót, vagy csak BB-krémet, és tegyél egy kis szűzies pírt az arcodra! Emeld ki a szemeid valamilyen natúr árnyalattal, és ívelő szempillaspirállal! Végezetül egy halvány, a száj eredeti tónusára hajazó rúzst, vagy áttetsző szájfényt tegyél fel! A pasi elragadónak találja majd.

Természetesség

A túl erőset visszataszítónak tartják, de a finom smink minden férfinak tetszik, még azoknak is, akik a természetes szépség mellett teszik le a voksukat. Tanulj meg úgy sminkelni, mintha valójában nem is lenne rajtad! Használj leheletnyi alapozót, vagy csak BB-krémet, és tegyél egy kis szűzies pírt az arcodra! Emeld ki a szemeid valamilyen natúr árnyalattal, és ívelő szempillaspirállal! Végezetül egy halvány, a száj eredeti tónusára hajazó rúzst, vagy áttetsző szájfényt tegyél fel! A pasi elragadónak találja majd.

Dia

	Magassarkú	Ha megkérdeznél egy pasit, hogy miben igazán csinos a női láb, egy magas sarkú, vagy egy lapos talpú cipőben, biztos lehetsz benne, hogy az előbbire szavazna. Bár az utóbbiból is vannak nagyon helyes, bájos darabok, a lábat a magas sarkú cipők optikailag karcsúsítják, csinosítják. Épp ezért is csábítóbb ez a típusú lábbeli a férfiak számára. Viseld akár szoknyával, akár farmerral, a pasi nem tudja majd levenni rólad a szemét!

Magassarkú

Ha megkérdeznél egy pasit, hogy miben igazán csinos a női láb, egy magas sarkú, vagy egy lapos talpú cipőben, biztos lehetsz benne, hogy az előbbire szavazna. Bár az utóbbiból is vannak nagyon helyes, bájos darabok, a lábat a magas sarkú cipők optikailag karcsúsítják, csinosítják. Épp ezért is csábítóbb ez a típusú lábbeli a férfiak számára. Viseld akár szoknyával, akár farmerral, a pasi nem tudja majd levenni rólad a szemét!

Dia

	Zuhanyozás	A zuhany alatt álló nő a pasik fantáziáját leginkább izgató dolgok közé tartozik. A testen végigfolyó víz, a nedves haj látványa, a meztelen női test mind-mind rendkívül erotikus látványt nyújtanak a férfiszem számára. Zuhanyozz néha félig nyitva felejtett ajtónál, így megadod neki a leskelődés nyújtotta izgalmat, illetve a látványt is, amit fürdés közben nyújtasz. Lehet, hogy a pasi végül a zuhany alatt, melletted köt ki.

Zuhanyozás

A zuhany alatt álló nő a pasik fantáziáját leginkább izgató dolgok közé tartozik. A testen végigfolyó víz, a nedves haj látványa, a meztelen női test mind-mind rendkívül erotikus látványt nyújtanak a férfiszem számára. Zuhanyozz néha félig nyitva felejtett ajtónál, így megadod neki a leskelődés nyújtotta izgalmat, illetve a látványt is, amit fürdés közben nyújtasz. Lehet, hogy a pasi végül a zuhany alatt, melletted köt ki.

Dia

	Lecsúszó törülköző	Történjen akár balesetből, vagy merő véletlenségből, a fürdőből befelé, vagy az oda vezető úton lecsusszanó törülköző mint egy indítógomb, úgy viselkedik. A pasinak ilyenkor azonnal beindul a fantáziája, és szinte biztos lehetsz benne, hogy nem tudja mindezt ölbe tett kézzel nézni.

Lecsúszó törülköző

Történjen akár balesetből, vagy merő véletlenségből, a fürdőből befelé, vagy az oda vezető úton lecsusszanó törülköző mint egy indítógomb, úgy viselkedik. A pasinak ilyenkor azonnal beindul a fantáziája, és szinte biztos lehetsz benne, hogy nem tudja mindezt ölbe tett kézzel nézni.

Dia

	Nyalóka	Már-már sztereotípia, de a jó öreg nyalókás trükk még mindig nem szűnt meg izgatni a férfiak fantáziáját. Ha szeretnéd egy-kettőre elkapni a pasi grabancát, kapj elő egy nyalókát, helyezkedj el kényelmesen a kanapén, és csak élvezd a finomságot! Nem kell semmi mást tenned, csupán elfogyasztani az édességet. A férfi figyelmét már az első ízleléstől kezdve magadra irányítod, és ez így is marad, amíg el nem fogy, és valószínűleg utána is, ugyanis teljesen feltüzelheted ezzel.

Nyalóka

Már-már sztereotípia, de a jó öreg nyalókás trükk még mindig nem szűnt meg izgatni a férfiak fantáziáját. Ha szeretnéd egy-kettőre elkapni a pasi grabancát, kapj elő egy nyalókát, helyezkedj el kényelmesen a kanapén, és csak élvezd a finomságot! Nem kell semmi mást tenned, csupán elfogyasztani az édességet. A férfi figyelmét már az első ízleléstől kezdve magadra irányítod, és ez így is marad, amíg el nem fogy, és valószínűleg utána is, ugyanis teljesen feltüzelheted ezzel.

Dia

	Evés	Nemcsak a nyalóka izgatja a férfiak fantáziáját, hanem gyakorlatilag az, ha kedvesük a gyümölcstől a szendvicsen át a süteményig, bármit is eszik. Részben amiatt, mert tetszik nekik a női ajkak evés közbeni mozgása, de azért is, mert ha egy férfi igazán szeret egy nőt, örömmel figyeli őt falatozás közben. A jó étvágy ugyanis jó egészséget, jó hangulatot tükröz, ami a férfiak számára hívogató tulajdonság.

Evés

Nemcsak a nyalóka izgatja a férfiak fantáziáját, hanem gyakorlatilag az, ha kedvesük a gyümölcstől a szendvicsen át a süteményig, bármit is eszik. Részben amiatt, mert tetszik nekik a női ajkak evés közbeni mozgása, de azért is, mert ha egy férfi igazán szeret egy nőt, örömmel figyeli őt falatozás közben. A jó étvágy ugyanis jó egészséget, jó hangulatot tükröz, ami a férfiak számára hívogató tulajdonság.

Ezt is szeretjük
Fotó: