Az 5 legforróbb szexpont a férfi testén: nem ott, ahol hinnéd
Bár egy bizonyos terület kifejezetten érzékeny, vannak még bűvös pontok a pasik testén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha egy nőt megállítanánk az utcán, és azt kérdeznénk, szerinte hol érdemes keresni a férfi legérzékenyebb pontjait, több mint valószínű, hogy azt felelné, a nadrágjában. Bár a válasz helyes lenne, nem kizárólagos.

A férfitesten ugyanis, noha a legérzékenyebb pont valóban a pénisz, illetve a herezacskó és a végbélnyílás közti terület, számos olyan rész van még, ami rendkívül érzékenyen reagál az érintésre.

Párod testét tehát tekintsd egy felfedezésre váró világrésznek, ami még sok-sok izgalmat tartogathat mindkettőtök számára. Az alábbiak szolgáljanak iránytűként a barangolásban: íme, a férfitest öt további szexpontja.

Mellbimbók

Vannak férfiak, akiknek a mellbimbói olyan érzékenyek az érintésre, hogy már-már villámcsapásként éri őket, ha valaki hozzájuk nyúl, ezért légy óvatos! Egész tenyered felületével simogasd őket lentről felfelé és vissza, illetve adj rá néhány finom, semmiképpen sem csiklandozó csókot.

Tarkó

Ha párodat szeretnéd feltüzelni, egy finom csók kíséretében simogasd meg a tarkóját, az ugyanis aktiválja a gerincén áramló szexuális energiáit, majd egy óvatos, de érezhető mozdulattal markold meg közben egy kicsit a haját! Ettől teljesen be fog indulni, és nem fog tudni ellenállni neked.

Gerincoszlop

Ha egy kellemes masszázs végén kedved lenne tovább is menni pároddal, akkor a háta masszírozása közben két hüvelykujjadat a nyakcsigolyáitól egészen a farcsontjáig lassan húzd végig néhányszor a gerincoszlopán! Ennek a vonalnak az érintése szexuálisan ingerlő hatással van a férfiakra.

Férfibolondító illatok

Ezek az illatok tüzelik fel a férfiakat legjobban. Kattints a részletekért!

Belső comb

Akár egy indítógomb, úgy működhet a terület. Próbáld ki, hogyan reagál párod, ha mondjuk egy film közben, kényelmesen elhelyezkedve a kanapén, határozott, ám kényeztető érintésekkel simogatni kezded belső combját le és fel! Nem lesz rá sok időd, hogy teszteld, annyi biztos.

Nyakszirt

Ha párodban szeretnéd felébreszteni az alvó oroszlánt, akkor egy váratlan pillanatban vagy már előjáték közben csókolgasd, gyengéden harapdáld végig a nyakát oldalról, a fülétől egészen a kulcscsontjáig. Meglátod, teljesen odalesz a kényeztetéstől.

Ezt is szeretjük