7 kép, ami mindent visz: a te párod is így vár rád a próbafülke előtt?

A világ legreményvesztettebb férfijai következnek: testbeszédük minden szónál kifejezőbb.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mondjuk ki kerekperec: az átlagférfinak nem a kedvence a vásárlás, ezzel szemben a nők többsége imádja végigbogarászni a kínálatot, lecsapni az akciókra, és órák hosszat próbálgatni a ruhákat, cipőket, kiegészítőket, még ha végül üres kézzel is távozik, mert csupán nézelődni akart.

Jöhetnénk az ősi berögződés, a vadászat és gyűjtögetés jól ismert magyarázatával, helyette azonban inkább derüljünk egyet a következő képeken: fáradt, reményvesztett férfiak várják a bolt kínálatában lubickoló párjaikat a próbafülkék előtt. Vajon milyen filozofikus gondolat söpörhetett át a fejükön üres óráikban?

A férfimimika üzenete

Ugye, mennyire látszik az arcukon, mire gondolnak a várakozó férfiak? A mimika nagyon beszédes dolog: nézz meg további arckifejezéseket, és tudd meg, mit üzennek!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük