Amitől a férfi igazán beléd szeret és veled akarja leélni az életét - Itt van a titok

Nem csak az intimitás nyitja meg érzelmileg, de az is köztük van.

nagykep?cikkid=169975&kep=ferfiszerelmesebblesz-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy nekünk, nőknek is megvannak azok a bizonyos pillanatok, amikor még jobban beleszeretünk párunkba, a férfiaknak is.

A nőknél az érzelmes, intim pillanatok indítják be legtöbbször ezt a folyamatot, de a romantikus gesztusok is sokat számítanak. A férfiaknál az alábbi négy dolog játszik nagy szerepet.

A humor elengedhetetlen

A férfiaknak fontos a humor. Ahhoz, hogy egy nővel  hosszú távon kerek kapcsolatban éljenek, szükségük van arra, hogy a szerelmük a legjobb barátjuk is legyen egyben. Hogy lehessen vele viccelődni, jókat nevetni, és fontos számukra az is, hogy ne vegye túl komolyan magát. Ha egy férfi azt érzi, jókedvű, boldog és szeret időt tölteni a másikkal, az azt erősíti benne, hogy a kötődés örökre szól.

Hagyd, hogy szabad legyen, ha úgy szeretné

A férfiaknak szükségük van arra, hogy elengedhessék magukat, megigyanak egy jó sört a haverokkal, vagy egyedül legyenek, csak úgy. Fontos pillanata az életüknek, amikor hazaérnek, és megélik az érzést, hogy te is örülsz, hogy jól érezte magát. Kifejezetten szereti azt is, ha egy nő nem jön zavarba attól, ha egyedül kell lennie, vagy együtt el tudják tölteni úgy az idejüket, hogy mind a ketten csinálják a saját dolgukat.

Ébredésnél jön az igazi felismerés

Természetesen, ahogy a nőnek, a férfinak is fontos az összes intim együttlét. Azok a helyzetek, amikor rácsodálkozhat arra, milyen szerencsés, hogy mellette vagy. Ezek azok a pillanatok, amikor az a feladatod, hogy nem teszel semmit. Furcsán hangzik, pedig nagyon fontos momentum. Ha a férfi mélyen a szemedbe néz, megsimogat vagy kifejezi feléd érzéseit, egyszerűen csak hagyd. Ne állj fel reggelit készíteni, ne babráld a telefonodat, egszerűen csak engedd, hogy kiélvezhesse a pillanatot.

Édes a kibékülés

És persze nem utolsósorban biztos lehetsz benne, hogy az első vita utáni kibékülés is benne lesz a naptárában a kedvenc napok között. Kicsit úgy működik ez a szituáció, mint amikor nem látjátok egymást egy ideig.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az érzés, hogy összevesztetek, hogy valamiért éppen nem akarjátok egymást, és az azt követő felismerés, hogy a másik életed szerelme, nagy vágyat és szenvedélyes pillanatokat indít el benne.

Ezt is szeretjük