18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Amire a férfiak tényleg vágynak az ágyban, de nem merik kimondani

Tőlünk most megtudhatod!

Férfiakat kérdeztünk erről.

A legjobb kapcsolatban is vannak tabuk, főleg, ha egy pár együtt van egy ideje. Ilyenkor egyre nehezebb szóba hozni azokat a dolgokat, amikkel az ember elégedetlen, és ez hatványozottan igaz a szexre. Ha beszélünk is róla, puhatolózva, nehezen nyílnak meg a kapuk a témát illetően.

Sokszor azért is, mert az egyik fél nem akarja megbántani a másikat, így inkább mély hallgatásba merül. Pedig erről is beszélni kell, sőt! Mi megkérdeztünk tíz férfit arról, mit mondanának párjuknak, ha nem félnének attól, hogy megbántják őt. Ez nem azt jelenti, hogy minden férfi vágyik az összes felsorolt dologra, de iránymutatónak jó lehet.

Ne otthonkát!

- Lili mindig átöltözik, amikor hazaér. Általánosságban nincs is ezzel gond, de olyan jó lenne, ha néha kiöltözne nekem. Ha nem mindig a pizsamáját vagy az otthon viselt tréningnadrágot kellene lerángatnom róla!

Gábor, 34

Kezdeményezz!

- Mostanában Annánál mindig én kezdeményezem a szexet. Jó lenne, ha egyszer ő teperne le. És talán a dominaszerep is jól állna neki!

Pali, 28

Pályaváltás

- Valahogy félnek a nők a szerepjátéktól, pedig ha tudnák, mennyire izgató tud lenni. Egy este erejéig gondolkozhatnának azon, hogy foglalkozást váltanak. Titkárnőként, orvosként vagy tanárként is szívesen megnézném a barátnőmet.

Dani, 24

Ami a szíveden...

- Szeretem a feleségemet, és anyaként is fontos, hogy felelősségteljes legyen, de az ágyban igazán ledobhatná magáról a korlátait. Olykor jól áll egy nőnek, ha csúnyán beszél.

Tamás, 40

Legyél spontán!

- Amióta mindketten ennyit dolgozunk, már csak hétvégén szeretkezünk. Én próbálok ebből kitörni, de jó lenne, ha Gabi is kezdeményezne. Kicsit elveszett belőle a spontaneitás.

Peti, 33

Szexting

- Bemelegítésnek múlt héten küldtem neki egy mocskos üzenetet, de csak pironkodva kaptam vissza a választ, hogy most épp a boltban vásárol, és ezt majd otthon beszéljük meg. Pedig igazán játszhatott volna velem egy kicsit.

Balázs, 27

Stand-up kiss! Lepd meg!

- Annyira örülnék, ha reggel egyszer a takaró alól ébresztene. Ilyenkor már úgyis félig fent vagyok.

Dávid, 34

Mondd meg, mit szeretnél

- Instruálj, mert azt akarom, hogy te is élvezd. Sok nő nem meri elmondani, mi is jó neki, pedig én azt szeretem, amikor maximálisan élvezi a nő is az együttlét minden percét.

Viktor, 30

Mondj igent!

- Nagyon örülnék neki, ha egyszer előttem hangolódna rá a párom a szexre. Egyedül, miközben én nézem. Hihetetlen izgató lenne.

Sándor, 42

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük