Melyik emojit használja leggyakrabban a férfi? Elárulja, mit akar tőled valójában
Az okostelefonon használt emojik nagyon beszédesek.

Dia

	Ha sok emojit használ, a szex jár az eszében	A Match.com online társkereső oldal felmérése szerint valószínű: 5600 fős felmérésük rávilágított, hogy aki sok emojit használ, sokat gondol a szexre. Ezt a következtetést abból vonták le, hogy az emojikat sokszor használóknak saját bevallásuk szerint gyakorta vannak szexuális tartalmú gondolataik. Ezzel szemben azok, akik azt ikszelték, hogy nem használnak sok emojit, azt is jelölték, hogy kevés pikáns gondolatuk van.

Ha sok emojit használ, a szex jár az eszében

A Match.com online társkereső oldal felmérése szerint valószínű: 5600 fős felmérésük rávilágított, hogy aki sok emojit használ, sokat gondol a szexre. Ezt a következtetést abból vonták le, hogy az emojikat sokszor használóknak saját bevallásuk szerint gyakorta vannak szexuális tartalmú gondolataik. Ezzel szemben azok, akik azt ikszelték, hogy nem használnak sok emojit, azt is jelölték, hogy kevés pikáns gondolatuk van.

Dia

	A flört jelei	A Singles in America Survey a Match.com-hoz hasonlóan alátámasztotta az emojik mennyisége és a szexuális tartalmú gondolatok egyenes arányosságát, illetve egy további eredményük alapján megállapították, hogy azok, akik gyakran használnak emojikat, az üzeneteikben a fenti három emojit küldik legtöbbször. E három arcocska pedig egyértelműen a flört eszköze: a huncut kacsintás, a mosoly és a puszi.

A flört jelei

A Singles in America Survey a Match.com-hoz hasonlóan alátámasztotta az emojik mennyisége és a szexuális tartalmú gondolatok egyenes arányosságát, illetve egy további eredményük alapján megállapították, hogy azok, akik gyakran használnak emojikat, az üzeneteikben a fenti három emojit küldik legtöbbször. E három arcocska pedig egyértelműen a flört eszköze: a huncut kacsintás, a mosoly és a puszi.

Dia

	Ha nincs puszi?	A puszis emoji hiánya nem feltétlen jelenti a flörtölési szándék hiányát, de csak egy feltétellel. A Singles in America Survey felhívta a figyelmet, hogy a férfiak és a nők emoji-használata eltérő: míg flörtöléskor a nők inkább a bal oldali emojit szúrják szövegükbe (30% vs. 24%), addig a férfiak a jobb oldalit, a szívecskés szemű emojit használják (20% vs. 13%).

Ha nincs puszi?

A puszis emoji hiánya nem feltétlen jelenti a flörtölési szándék hiányát, de csak egy feltétellel. A Singles in America Survey felhívta a figyelmet, hogy a férfiak és a nők emoji-használata eltérő: míg flörtöléskor a nők inkább a bal oldali emojit szúrják szövegükbe (30% vs. 24%), addig a férfiak a jobb oldalit, a szívecskés szemű emojit használják (20% vs. 13%).

Dia

	Ez nem a vonzalom hiánya	A Singles in America Survey végül azt is megállapította, hogy a csókos száj hiánya nem a vonzalom vagy szerelem hiányának mutatója, ugyanis a résztvevők elmondása szerint ezt az emojit nem szívesen használják chateléskor.	Amennyiben tehát a csókos, a szíves szemű, a mosolygós és a kacsintó emoji megtalálható a férfi üzeneteiben, az nagyon biztató lehet, míg a túl sok emoji arra utalhat, hogy jobbára a szex az, amire az illető hajt. Amennyiben pedig nem használja a fent említett jeleket, sajnos vonzalmára üzenetei nem utalnak, ám ettől az még ugyanúgy fennállhat, hiszen a chatelési szokások egyénenként eltérőek.

Ez nem a vonzalom hiánya

A Singles in America Survey végül azt is megállapította, hogy a csókos száj hiánya nem a vonzalom vagy szerelem hiányának mutatója, ugyanis a résztvevők elmondása szerint ezt az emojit nem szívesen használják chateléskor.

Amennyiben tehát a csókos, a szíves szemű, a mosolygós és a kacsintó emoji megtalálható a férfi üzeneteiben, az nagyon biztató lehet, míg a túl sok emoji arra utalhat, hogy jobbára a szex az, amire az illető hajt. Amennyiben pedig nem használja a fent említett jeleket, sajnos vonzalmára üzenetei nem utalnak, ám ettől az még ugyanúgy fennállhat, hiszen a chatelési szokások egyénenként eltérőek.

Blog.hu ajánló
Fotó: