Cuki nyaralós fotót akartak, de a hátteret nem nézték - 10 félresikerült családi kép, amit nem bírsz ki mosolygás nélkül

Vicces, kínos családi fotókat mutatunk, amiket biztos, hogy senki nem töltene fel a Facebookra.

nyaralos fotok cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyaranta ellepik a közösségi oldalakat a vidám, cuki vakációs fotók, amiken mindenki tökéletes párként, családként pózol.

Az viszont biztos, hogy a jól beállított felvételek mellett mindenki telefonjában, fényképezőgépében akadnak olyanok is, amik inkább viccesre vagy kínosra sikerültek - de ezeket a legtöbben nem osztják meg.

Félresikerült nyaralós fotók

Létezik viszont egy oldal, az Awkward Family Photos, ami kifejezetten a félresikerült családi képeket gyűjti össze. Ide bárki beküldheti azokat a régi és új képeket, amiket máshova biztosan nem posztolna, a cél pedig az, hogy mindenki közösen mosolyogjon, nevessen a bakikon. Persze nyaralós felvételek is akadnak bőven a gyűjteményben: ezek közül válogattunk néhányat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Képek: awkwardfamilyphotos.

Ezt is szeretjük