"A gatyájukat felköthetik, innen sírva fognak távozni!"
Eldurvult a helyzet a csatorna új műsorában
Öten harcolnak az álomesküvőért.

A Fátylat rá! vasárnapi adásában újabb meglepetés vár a versenyzőkre, hiszen nem elég, hogy saját elképzelésükért - képletesen szólva -  vérre menő harcot kell vívniuk, de még egy nem várt tényező, egy kisbaba is bonyolítja a helyzetet!

Enikő és Szilárd
Hajni és Misi

Ha kíváncsi vagy ötük összecsapására, akkor nézd meg vasárnap a műsor legújabb részét 19 órától a VIASAT3-on!

Tüzes fogadalom

Enikő és Szilárd két éve ismerkedtek meg egymással, amikor mindketten egy beteg kislánynak gyűjtöttek adományokat. Idén januárban döntöttek úgy, hogy összeházasodnak.

Szilárd világcsúcstartó, többszörös világ- és Európa-bajnok uszonyos és búvárúszásban. Emellett tűzoltóként dolgozik, Enikő kezét is tűzoltólétrán állva kérte meg.

Esküvőjüket szintén tüzes témában szeretnék megszervezni, és nem tartják valószínűnek, hogy ebbe bárki is bele tudna szólni.

Nehéz kezdetek

Hajni és Misi öt éve ismerik egymást, első látásra kölcsönös szimpátia ébredt bennük. Megismerkedésük idején egy munkahelyen dolgoztak, de kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, hiszen Misi akkor még nős volt.

Később elvált, így már semmi sem állt boldogságuk útjában. Hajni nemcsak az esküvőt várja izgatottan, hanem novemberben születendő babájukat is. Ami a menyegzőt illeti, hagyományos sátras lagzit szeretnének Ópusztaszeren.

Ki nyeri a huzavonát?

Hogy sikerül-e egy átlagosnak semmiképpen sem mondható tüzes menyegzőt egy hagyományos sátras lagzival összeegyeztetni, az a vasárnapi adásból kiderül. Ám az már most biztos, hogy egyik pár sem hagyja magát egykönnyen eltéríteni eredeti szándékától.

Ezt is szeretjük