"Meztelenül, az asztal tetején állva fogok trágár dalokat üvölteni!"
A vőlegény mindenkit megfenyegetett
Újabb eszement esküvő ígérkezik.

A Fátylat rá! vasárnapi adásában is szikrázni fog a levegő. Ezúttal megint egy hagyományos, valamint egy extrém, punkos elképzelés veszi fel egymással a küzdelmet, csakhogy mindkét pár bármit megtenne azért, hogy az ő kívánságuk érvényesüljön. Akár ejtőernyős ugrást is bevállalnának.

Kata és Norbi punk lagzira vágynak
Zsuzsi és Csabi bármit megtennének, hogy az ő elképzelésük valósuljon meg

Megváltozott szerelméért

Zsuzsi és Csabi megismerkedése filmbe illő, ugyanis első találkozásuk alkalmával Zsuzsi csapos volt egy kocsmában, míg Csabi vendég.

Zsuzsi nehezen adta be a derekát, Csabi viszont kitartóan udvarolt, ajándékokkal halmozta el szíve választottját, aminek végül eljegyzés lett az eredménye.

Csabi korábban igencsak léhűtő volt, csajozott, bulizott, egyetlen lehetőséget sem hagyott ki. Ám amióta megismerte Zsuzsit, teljesen megváltozott, és jó útra tért. Ami az esküvőt illeti, hagyományos ceremóniát terveztek egy huszárcsárdában, lakodalmas zenével. A győzelemért még egy ejtőernyős ugrásra is vállalkoznak, hogy bebizonyítsák, együtt mindenre képesek a cél érdekében.

Punk menyegző

Norbi egy pálinkázás során szeretett bele Katába, és még aznap este meg is ígérte, hogy elveszi feleségül. Végül évekkel később, egy kórház folyosóján térdelve kérte meg a lány kezét.

Az eredetileg vidéki pár két csincsillával és nyolc tengerimalaccal él együtt Budapesten, saját bevallásuk szerint nem teljes az életük a négylábúak nélkül, akikre gyerekeikként tekintenek. Viharos a kapcsolatuk, Kata be is vallja, hogy Norbit képtelenség elviselnie annak, aki nem szereti igazán.

Punk esküvőt képzeltek el maguknak, és olyannyira meg is akarják valósítani, hogy Norbi megígérte, ha a másik pár ebbe nem egyezik bele, akkor ő már este kilenckor trágár dalokat fog üvölteni - meztelenül, az asztal tetején állva. Ezt a kijelentést alátámasztja, hogy a vőlegény nem félt odaszólni a másik párnak.

Ne hagyd ki!

Habár megint egy hagyományos lakodalom, valamint egy extrém, punk álom veszi fel egymással a harcot, azért igazi vérre menő csatározások várhatóak. Persze az igazi kérdés az, hogy vajon Norbi valóra váltja-e a fenyegetését? Ha kíváncsi vagy, nézd meg a Fátylat rá! vasárnapi adását!

Ezt is szeretjük