Fegyvert ragadna az ifjú pár az esküvőjén
Kire lőnének?
A Fátylat rá! legújabb részében az egyik pár szó szerint puskaporos hangulatot szeretne teremteni.

A Fátylat rá! legújabb adásában egy igazi görög lagzi és egy gengszterromantikával átitatott szertartás áll szemben egymással.

Felül Kata és Koszti, alul Hajni és Zsolti

Így a következő, vészterhesnek ígérkező epizódban tányértörésre és fegyverropogásra is lehet számítani, sőt. Egyesek a spártai harcmodortól sem riadnak vissza, ha arra van szükség.

Bazi nagy görög lagzi

Kata és Koszti három évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással. Mivel Koszti görög származású, a lánykérés után egyértelmű volt, hogy görög esküvőt szeretnének. Ezt Kata sem ellenezte, hiszen ő is átvette Koszti temperamentumát. Azt vallja, hogy aki belekóstol ebbe az életstílusba, azt annyira magával ragadja, hogy másra már nem is vágyik. Koszti családja megőrizte a görög hagyományokat, így az esküvőn az elmaradhatatlan tányértörésre is sort szeretnének keríteni.

Bonnie és Clyde?

Hajni és Zsolti szintén három évvel ezelőtt, a munka kapcsán találkozott először. Zsolti rögtön az elején kiszúrta magának Hajnit, aki hosszú, szőke hajával külsőleg is pont az ideálja. Hajninak viszont elsőre nem volt szimpatikus Zsolti, de az érzései végül egyik pillanatról a másikra megváltoztak.

Nagyon bevállalós párnak tartják magukat, minden újdonságra kaphatóak, amiről azt gondolják, hogy jó buli lehet. Esküvőjüket a gengszterromantika jegyében képzelték el - és mivel mindketten erős egyéniségek, ehhez ragaszkodnak is.

Puskaporos a levegő

Mindkét pár elképzelése egészen egyedi, és úgy tűnik, egyikük sem hajlandó engedni abból, amit megálmodott. Vajon, ha nem tudnak közös nevezőre jutni, tányértörésre kerül a sor? Pillants bele az előzetesbe, és döntsd el magad!

Ezt is szeretjük