Mélybe vetné magát a sorozat szerelmespárja
Vajon megteszik?
A Fátylat rá! legújabb adásában az egyik szerelmespár vízicsúszdázással zárná az esküvőt.

A Fátylat rá! holnapi adásában két újabb szerelmespár veszi fel a harcot egymással.

Viki és Csabi, valamint Orsi és Tibi

Mindannyian határozott elképzeléssel jelentkeztek a műsorba, ám a két extrém gondolat szöges ellentéte egymásnak. A feszültség ezúttal tetőfokára hág!

Vizespóló-verseny?

Orsi és Tibi hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, de a románc csak idén januárban kezdődött. Szerelmük gyümölcse azóta meg is fogant, mindketten nagyon várják a baba érkezését.

Extrém párnak vallják magukat, nem szeretik a hétköznapi, hagyományos szokásokat, ezért nem mindennapi esküvőt terveznek. Elképzeléseik szerint a ceremónia után óriás csúszdákon fognak ruhástul lecsúszni a tanúkkal együtt, ami a várandós Orsi számára egyáltalán nem veszélytelen mutatvány.

Vadászberkek

Viki és Csabi másfél éve jár jegyben, a lánykérésre egy görögországi nyaralás során került sor. Még az egyetemi tanulmányaik során, a vadgazda mérnöki szakon ismerkedtek meg egymással.

Csabi szenvedélye a vadászat, ezért az esküvővel is a vadászhagyományok előtt szeretnének tisztelegni. Vadételek, vadászkürtös felvezetés - számukra ezek lennének az elengedhetetlen mozzanatai az esküvőnek.

Egy kis ízelítő

Mindkét pár a maga nemében valami különlegeset képzelt el a nagy napra, azonban, hogy ezt hogyan tudják az ellenféllel elfogadtatni, kiderül a Fátylat rá! vasárnapi epizódjában. Egy biztos, szócsatákból ezúttal sem lesz hiány.

Ezt is szeretjük