10 hiba a Facebookon, ami pasiűzőként működik - Ne kövesd el

Ha nem szeretnéd, hogy párkapcsolatod bánja, ezeket dolgokat kerüld.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármilyen szomorú is a dolog, az emberek ma a fél életüket a Facebookon élik. A közösségi oldal befolyása, a mindennapokra, a magánéletre gyakorolt hatása elkeserítően nagy, és a dolog egyre csak fokozódik.

Éppen ezért érdemes ügyelni arra, hogy mit tesz fel magáról az ember a közösségi oldalra, miket posztol az üzenőfalon és milyen kommenteket ír mások posztjai alá, mivel ezekkel gyakorlatilag saját magát jellemzi ismerősei számára.

Befolyásolja a szívügyeket is

Nagyot lehet hibázni például szerelmi ügyeket illetően is. Akár szingli valaki, akár párkapcsolatban él, lehetnek olyan bakik, amiket elkövetve gondoskodhat arról, hogy tartósan egyedülálló legyen, illetőleg rövidesen azzá váljon.

Mivel a párkapcsolatok legérzékenyebb szakasza a kezdeti periódus, ebben az időben különösen vigyázni kell arra, hogy ne kövessen el az ember semmilyen hibát a Facebookon. Egy rosszul sikerült poszt vagy meggondolatlan komment ugyanis egy életre elüldözheti az újonnan meghódított férfit.

Az alábbi hibákat semmiképp ne kövesd el a Facebookon, ha friss kapcsolatod van.

10 tipikus baklövés

Kapcsolati státusz beállítása

Ha hivatalosan is összejöttetek a pasival, ne változtasd már másnap a családi állapotod arra, hogy kapcsolatban. Erre csak egy bizonyos idő elteltével kerüljön sor, addig maximum az egyedülálló státuszt vedd le.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Randi utáni ömlengés

Az első pár randi általában minden kapcsolatban egy tündérmesével egyenlő, de hazatérvén ne vesd magad azonnal a Facebookra, hogy élménybeszámolót írj az üzenőfalra. Senkinek semmi köze mindehhez, és a férfit is kiakaszthatja.

Szerelmes dalok tömkelege

Ha friss kapcsolatod van, kerüld a túl érzelmes dalok posztolását az üzenőfalon, mert elijesztheted vele a férfit. Úgy érezheti, túlságosan hamar elmélyültél érzelmileg.

Filozofikus mélységek

Ha friss párkapcsolatod van, születhetnek a fejedben forradalmi gondolatok az igaziról, a nagy szerelem megtalálásáról, de ezeket jobb, ha megtartod magadnak. Ha kiadnád magadból, írd a naplódba, de ne a Facebook-üzenőfalra.

Meggondolatlan kommentek

A pasi fotói avagy posztjai alá ne pakolgass szívecskéket vagy becéző szavakat, sőt, olyat se írj oda, hogy az én pasim. Kerülj minden ilyesmit, viselkedj felnőtt nő módjára, és ha tetszik a képe, maximum lájkold.

Közös fotók

A közös fotók ideje csak hónapok elteltével jön el, vagy még később. Meg kell várni, amíg megerősödik a viszony. Egy-két nap vagy hét után egy ilyen húzással ki lehet kergetni a férfit a világból.

Állandó becsekkolás

Nem kell minden randiról becsekkolni! Ha egy jó kávézóban, teázóban vagytok, akkor pont nem a Facebookkal, hanem egymással kellene foglalkoznotok. A férfi is úgy érezheti, hogy nem kellene állandóan a világ orrára kötni, ha kettesben vagytok.

Kommunikáció az üzenőfalon

Ha szeretnél közölni valamit a férfival, akkor ne a nyilvános üzenőfalon tedd. Ha mondanivalód van, írd meg privátban! A férfinak sem fog tetszeni, ha közszemlére teszed a dolgaitokat.

Lógni a chaten

Nem szabad elkövetned azt a hibát, hogy állandóan a chaten lógsz, és lesed, mikor lép már be. Ha ugyanis minden alkalommal ott leszel, a férfi azt láthatja, hogy te mindig ráérsz, és azt érezheti, állandóan köteles beszélgetni veled, ami fullasztó lehet számára.

Alulöltözött fotók

Ne rakj fel magadról szexi fotókat, csak hogy tudasd a férfival és a világgal, nálad jobb partnerre nem is lelhetett volna a párod. Ezzel ugyanis lejáratod magad. A férfi is csalódhat, és menekülőre fogja.

Ezt is szeretjük