Lejáratod magad, ha ilyeneket posztolsz és párkapcsolatban élsz - Őszintének hiheted, de nem az

Négy helyzet és érzés, amit kerülj.

nagykep?cikkid=169958&kep=szelfiepar-lead

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A social media árnyoldala, hogy mindenki minden pillanatot meg szeretne osztani a barátaival. Sokan nem is gondolnak bele, hogy milyen következményei lehetnek, hiszen ami egyszer felkerül az internetre, az onnan már többet nem kerül le.

A következő dolgokat semmiképpen ne oszd meg se a Facebookon, se Instán, egyáltalán sehol, ha nem akarod később rosszul érezni magad.

Ne célozgass, ne idézz

Viták és veszekedések során az ember sokszor meggondolatlanul cselekszik. Kimond és megtesz olyan dolgokat, amiket aztán később máshogy lát. Az ilyen típusú gondolatokat, célozgató idézeteket nem célszerű megosztani sehol. Hiszen ha például kiteszel egy posztot, amivel lejáratod partnered, vagy egyáltalán csak homályos félmondatokat írsz arról, hogy valami nincs rendben vele, valószínűleg már fél óra múlva rosszul érzed magad tőle. Hiába törlöd le, lehet, hogy addigra már minden ismerősöd tudja, hogy éppen probléma van a párkapcsolatoddal.

Piálós, lejáratós képet semmiképp

Ma már mindenkinél van legalább egy telefon, amivel képeket, videót készíthet. Ezek közül sok olyan pillanat is akad, ami nem biztos, hogy a kedvesed előnyös arcát mutatja. Nem vicces megalázni a párodat azzal, hogy felteszel a Facebookra vagy az Instagramra egy olyan képet, amin éppen felöntött a garatra, vagy olyan furcsa helyzetben van, ami pletykákra ad okot.

Az örök szerelem tudata legyen csak a tiéd

Hiába érzed úgy, hogy megtaláltad életed szerelmét, az első pár hónapban érdemes óvatosan posztolni a képeket egy új kapcsolatról. Gondolj bele, hány olyan ismerősöd van a Facebookon, aki folyamatosan változtatja a kapcsolati státuszát. A kapcsolatnak sem tesz jót, hogy azonnal életed minden területére beengeded, hiszen a fokozatosságot és az időszerűséget érdemes megtartani. Ugyanis bármekkora érzelmekkel robban be az életedbe a nagy Ő, lehet, hogy pár hónap múlva kiderül, nem pont olyan ember, mint amilyennek gondoltad elsőre.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az intim attól intim, hogy nem közösségi

Az intim pillanatok attól intimek, hogy két ember bensőséges pillanatairól beszélünk. Onnantól kezdve, hogy ezeket a pillanatokat megosztja az ember az összes barátjával, ismerősével és követőjével, már cseppet sem nevezhető intimnek a helyzet. Így mindenkinek betekintést engedsz a köztetek lévő különleges kötődésbe, és megszűnik az a varázs, amit csak ketten éltek  át.

(Illusztráció: idézet a Citatumról, első gif itt, lélekcsók itt)

Ezt is szeretjük