Mire vágynak a férfiak? Elmondták, amiről az udvarlás alatt nem beszélnek
Megkérdeztünk négy férfit, mit tartanak igazán fontosnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Nincs az a nő, aki ne akarna belelátni a partnere fejébe egy bimbózó kapcsolatban. Ezért arra gondoltunk, megkérünk négy pasit, hogy meséljenek nekünk azokról a vágyaikról és elvárásaikról, amelyekkel biztosan nem szembesítenék a kiszemeltjeiket az udvarláskor, pedig jó lenne tudni róluk.

Kevés lennék?

Bence, 29 éves informatikus: - Összesen három nő volt az életemben. Kettővel volt érdemi szexuális kapcsolatom. A hosszú távú kapcsolatokban hiszek. Nem szégyellem, hogy csak kevesekkel bújtam ágyba, de amikor ismerkedem, felmerül bennem a kérdés, hogy vajon a nők esetleg nem gondolják-e azt rólam, hogy kevés a tapasztalatom az ágyban.

Nem a ruha a lényeg

Gábor, 37 éves közgazdász: - Az a legfontosabb, hogy a nő, aki mellettem van, fogadja el önmagát. Rossz azt látni, hogy feszeng a külseje vagy az öltözéke miatt, ahelyett, hogy az együtt töltött időben egymásra figyelnénk. Ha már randizom valakivel, ő úgy tetszik nekem, ahogy van. Nem figyelem, hogy mennyire vastag a bokája, vagy mennyire csípte ki magát. Biztosan nem szólnék ezek miatt az elején, pedig engem zavar, ha olyan dolgokat is elvárnak maguktól a nők, amiket én nem várok el tőlük.

Mert csalódtam

Marci, 43 éves közalkalmazott: - A korábbi kapcsolatom nagyon csúnya véget ért. Két év kellett ahhoz, hogy azt tudjam mondani, kész vagyok az ismerkedésre. Alkalmi kapcsolatom volt ugyan a két év alatt, de lelkileg annyira a padlón voltam, hogy azt hittem, sohasem vágyom majd társra. Aztán most itt vagyok, és ismerkedem újra, de biztosan nem fogok egy kezdődő viszonyt ezzel terhelni. Sokszor a férfiakról nem gondolják, hogy lelki életük is van, és megviseli őket a szakítás. Én nem is szívesen beszélek erről, mert félek, hogy gyengének hisznek.

Így fog észrevenni egy pasi

Megvan már a kiszemelted, vagy egyszerűen csak nem tudod, hogyan viselkedj, ha szeretnéd magadra vonni egy férfi figyelmét? Olvasd el ezt:

Miért én fizessek?

Tamás, 49 éves középvezető: - Nem tudom megérteni azokat a nőket, akik elvárják, hogy a pasik tartsák el őket. Sohasem voltam garasoskodó, de az én életemben nem fér el egy olyan nő, aki állandóan arra hajt, hogy meghívassa magát, és én álljak mindent. Egyébként sem szeretek állandóan dominálni, inkább úgy gondolom, az egyensúlyra kell törekedni a kapcsolat minden területén. Ennek ellenére sohasem mondanám azt egy nőnek, hogy igazán fizethetne már ő is.

Ezt is szeretjük