A legforróbb pasivadító előjáték
Kényeztesd erotikus masszázzsal!
Hangold rá párodat a szenvedélyes együttlétre egy izgató, lassú masszázzsal.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csodálatos, izgató előjáték lehet párod számára, ha egy kényeztető, erotikus masszázs során lassan fedezed fel minden porcikáját a feje búbjától a lábujjáig, és finom érintésekkel ébreszted fel forró vágyát.

Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy szívesen vállald a masszőr szerepét, akkor is, ha viszonzás nélkül marad a kényeztetés. Ne feledd, hogy a legkisebb fáradtság vagy bosszankodás is érződik érintéseden keresztül: éppen ezért hasznos lehet ráhangolódásként együtt lélegezni és szemezni, hogy közös hullámhosszra kerüljetek.

Olajok

Az olajok előkészítése a masszázshoz maga is érzéki élmény. Szükség van egy hordozóolajra, hogy síkos legyen a kezed: próbáld ki az édesmandula- vagy szőlőmagolajat. Három evőkanál hordozóolajhoz keverj hat csepp illóolajat, ez elegendő lesz egy teljes testmasszázshoz.

Ha izgató illatokkal szeretnéd bevonni párod testét, válaszd a szantálfa, az ilang-ilang, a rózsa vagy a jázmin illatát, ezek ugyanis afrodiziákumként működnek. Ha azonban párod idegenkedne az illóolajoktól, akkor az olajos masszázs önmagában is felemelő lesz.

Masszírozó fogások

Az alapvető masszírozó mozdulatokat könnyű elsajátítani, és hasznosak lehetnek bármikor, ha szerelmedhez érsz.

Ha meg kell szakítanod a testkontaktust, hogy beolajozd a kezed, hogy fogást válts, igyekezz a lehető legfinomabban véghezvinni, hogy partnered lehetőleg észre se vegye. Masszírozás közben inkább súlyból hajolj, mint izomerőből, hogy a nyomóerőt egész tested váltsa ki, és ne a karoddal kelljen erőlködnöd. Ügyelj a ritmikus mozgásra, és arra, hogy ne húzódjon meg semmid, miközben erőt fejtesz ki.

Hát

Párod feküdjön hasra. Melegíts át egy kevés olajat a kezedben, és tenyeredet csúsztasd felfelé a gerincoszlop két oldalán. Haladj felfelé, illetve legyezőszerűen oldalirányba. Tegyél több olajat partnered fenekére, és gyúrd, öklözd, körözz rajta tenyered tövével.

Haladj lefelé a lábak mentén, ezen a területen azonban enyhébb, egyenletes simításokat alkalmazz. Hüvelyk- és mutatóujjaddal nyomkodd végig a lábikrát. Egyszerre dolgozz mindkét lábon, vagy egyik kezeddel masszírozd az egyik lábikrát, másik kezeddel pedig az ellentétes oldalon lévő fenékrészt.

Szexi kiegészítők
Használd a képzelőerődet, és vond be a masszírozásba a téged körülvevő tárgyakat is! A simára csiszolt kavicsok nagyszerű segédeszközök lehetnek: az érzéki élmény fokozásához először melegítsd fel őket langyos vízben, majd, ha a meleg kavicsokat végigcsúsztattad párod testén, hűtsd le őket, és masszírozd át partnered felhevült bőrét a jeges kövekkel.

Fej, arc és nyak

Kérd meg partnered, hogy feküdjön hanyatt, te pedig térdelj le úgy, hogy feje a két lábad közé essen. Gyengéd simogatással oldd a fej, az arc és a nyak izmainak feszültségét. Nyomd meg finoman a nyak hátsó részét, és forgasd partnered fejét jobbra-balra, hogy ellazuljon.

Gyúrd át a fejbőrt, futtasd végig ujjaid a haján, és végezz apró, körkörös mozgást ujjbegyeddel. Masszírozd kedvesed arcát kifelé haladó mozdulatokkal: fordíts különös figyelmet a szem és az állkapocs környékére. Körözz a halánték körül, cirógasd párod orcáit, majd helyezd kezeid a homlokára, és fokozatosan húzd őket szét. Ezután apró nyomó, húzó mozdulatokkal masszírozd át fülcimpáit.

Kar és mellkas

Helyezkedj el kényelmesen párod mellett. Alkalmazz simító mozdulatokat karján, az alkar izmai mentén. Masszírozd az izmokat, majd ujjaid hegyével cirógasd őket, ezt követően pedig haladj a könyöktől a váll felé. Masszírozd felváltva párod mindkét kezét, az ujjízületeknél azonban csak a hüvelykujjad használd. Finoman húzogass meg minden ujjat, cirógasd a tenyeret, és gyengéden szorítsd meg, görgesd a csuklót. Alkalmazz simító mozdulatokat partnered melle közt és a mellén, a mellizom és a mellkas feszültségének enyhítésére.

Has és láb

Ahogy haladsz lefelé, a has irányába, kezed pihentesd egy ideig a gyomor középpontján, majd körözz a has felett az óramutató járásával megegyező irányban. A lábon, a bokától a csípő felé haladva alkalmazz gyúrást a mélyebb hatás kedvéért, és sokkal gyengébb, körkörös simítást a térdkalácson.

Koncentrálj a lábfejre!

Néhány pillanatig gyöngéden fogd meg partnered lábát, majd simítsd végig mindkét lábfejét a hüvelykujjaddal. Játszadozz a lábujjakkal, finoman húzogasd és rázogasd őket egyesével.

Enyhén nyomkodd végig a lábfej felső részét.
Végezetül izgató befejezés lehet, ha pillekönnyű simításokkal végigcirógatod partnered egész testét.

Cikkünk Michelle Pauli Káma-Szútra a természetben című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük